joulukuuta 18, 2020

Heräsin keskellä yötä ja kuinkas sitten kävikään....



Viime viikolla oli aika hässäkkää töissä saada kaikki tehtyä ennen reilun viikon mittaista lomaani. Päivät venyivät kun tehtävää riitti myös kotona jouluun liittyen joten yöunet jäivät aika vähäisiksi. Keskiviikkona kävinkin jo puolen yön aikaan nukkumaan. Minähän nukahdan välittömästi kun pääni tyynylle lasken. Muistan nähneeni jotain todella outoa unta. Kävelin nimittäin jossain sänkipellolla harmaassa sumussa enkä yhtään hahmottanut missä mahdoin olla. Yhtäkkiä pelto muuttuikin unessa kaislikoksi, jossa etenin nyt puolestani todella korkeiden kaislojen keskellä kunnes kuulin ihan hirveän rysähdyksen. Olin unessa täysin varma, että olin pudonnut jonnekin siellä kaislojen keskellä. Seuraavaksi havahduin yhtäkkiä unestani ja käsitin, että kova ääni olikin kuulunut joko asunnosta tai rappukäytävästä. 




Tassuttelin keittiöön juomaan lasillisen vettä ja tarkistin ettei mitään ollut pudonnut lattialle. Kaikki näytti olevan ihan normaalisti paikoillaan. Taulut seinillä, kukkamaljakko pöydällä ja kirjat hyllyssä. Jopa Minnie nukkui tuhisten omassa pedissään. Päätin käydä vielä kurkkaamassa olisiko Hesari mahdollisesti jo tullut. Normaalisti sanomalehti löytyy aina aamulla roikkumasta postiluukusta mutta nyt se olikin jostain kumman syystä pudonnut lattialla eli kolahdus oli varmasti tullut siitä. Ehkä myös uneni oudon painostava tunnelma sai äänen vielä kertaantumaan ja voimistumaan. Kaikki olisi siis ihan ok joten kipinkapin takaisin yöpuulle. 

Jostain kumman syystä nappasin kännykän kuitenkin käteen ja päätin nopeasti tarkistaa olinko saanut jotain henkilökohtaiseen sähköpostiini. En ollut nimittäin koko päivänä ehtinyt edes postiani kurkistaa. Olin jo sulkemassa maileja koska siellä ei näyttänyt olevan mitään kiinnostavaa. Ja sitten näin yhtäkkiä jotain joka sai minut toimimaan salamannopeasti. Lähettäjä oli Minna Parikka onlineshop ja viesti kuului näin:

"Odotettu lisäerä nyt saatavilla

Rajallinen erä rakastetuimpia mallejamme on saapunut! Kurkkaa alta valikoidut tuotteet ja ihastu! Suosittelemme toimimaan nopeasti, sillä nämä ihanuudet suorastaan lentävät hyllyiltä.

Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksssä ja kenkien arvioitu toimitusaika on noin 3-14 päivää. Asiakaspalvelu palvelee tilauksiin liittyvissä asioissa, kuten palautuksissa, myös tammikuussa."


Äkkiä nettikauppaan tarkistamaan klik-klik! Vapisevin käsin etsin lähes pimeässä huoneessa olisiko tiettyjä kenkiä vielä jäljellä minun koossani. YEEEEES, niitä löytyy ja muutama klikkaus vielä. Etsin kuumeisesti seruaavaksi pankkitunnuksiani keskellä yötä ja lopulta löydän ne jotta saan tekemäni tilauksen eteenpäin. Ja kello 01.25 saan jo sähköpostiini tilausvahvistuksen 

"Hei Marjo, 
Kimaltelevat kiitokset tilauksestasi. Teit upean valinnan. 
Toivomme, että uudet kenkäsi kuljettavat sinut kohti unemiasi." 

Minä sain itselleni nyt omat Silver Glitter Pony Tail Sneakersit. Juuri näitä yritin kärkkyä nettikaupsta kun Minna Parikka brändin lopettamispäätös tuli marraskuussa uutisiin. Ei ollut kokoa tai kun oikean kokoiset kengät löytyvät puputennareista oli väri ihan väärä. Mikä mieletön tuuri yöaikaan minulla kävi, että sain juuri oman kokoni viimeisen parin. Kiitän mielessäni Hesarin jakajaa siitä, että hän kolisteli postiluukun kanssa sillä muuten olisin nukkunut onneni ohi. Nyt heräsin ja joku "ulkoinen voima" laittoi minut vielä kurkkaamaan ne emalit.

Olen juuri nyt tosi onnellinen hankkimastani "joululahjasta itselleni". Lupaan esitellä tennarit kun ne ovat jossain vaiheessa saapunut. Nyt vain peukut pystyyn, että koko osui oikeaan! Jatkoi uniani aamuun saakka täysin levollisesti ja aamulla vielä tarkistin, että puputennarit on oikeasti tilattu enkä ollut nähnyt tästäkin unta :)



14 kommenttia:

  1. Kyllä kannatti herätä kesken unien, kun sait himoitsemasi kengät!
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku siinä unessa pani heräämään juuri oikeaan aikaan :D Oli kyllä melkoinen tuuri koska kenkiä ei ollut monia per koko. Kivaa sunnuntaita Rva Kepponen :)

      Poista
  2. Kävipä tuuri, ihanat kengät! Olen itsekin noista haaveillut, mutta valitettavasti haaveeksi taitaa jäädä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari :) olen kanssasi samaa mieltä ja näitähän haikailin jo silloin kun Minna Parikka ilmoitti lopettavansa mutta koot olivat loppu. Jo etiäinen sai sitten heräämään yöllä tai se Hesarin jakaja. Jospa Joulupukki toisi sinulle omat Parikat... ;)

      Poista
  3. Vitsit mikä tuuri sinulle kävi. Nämä kengät oli niin tarkoitettu nyt juuri sinulle <3
    Ihanaa sunnuntaita Marjo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen NIIN samaa mieltä! Nämä puputennarit odottivat kun heräsin ja tilasin ne. Tuuria ja sattumaa mukana mutta "loppu hyvin kaikki hyvin". Kivaa joulun odotusta Outi <3

      Poista
  4. Olipa hauska juttu! Kannatti herätä, ihanan joululahjan sait :)
    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna :) Juttu oli hauska ja tosi. Hassu tässä oli se, että uni oli itsessään vähän painajaismainen ja olin siinä pinteessä mutta herätys siitä saikin kaikki kääntymään parhain päin. Kivaa joulun odotusta!

      Poista
  5. Parikat on kyllä semmoiset joita etsin kirppareilta kuumeisesti. Ei niitä kovin hevillä kyllä löydy. Yhdet olen löytänyt mutta olivat väärää kokoa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen ettei Parikoita taida kirppiksille oikein päätyä tai jos päätyvät niin ne ostetaan heti. Kerran olen nähnyt Kaivarin Kanuunassa Parikat ja olivat varmasti juuri laitettu myyntiin. Kiinnostuneita ostajia parveili heti ympärillä. Facebookissa on myös Minna Parikka kirppis eli sieltä voisit kokeilla jos löytyisi sopivat.

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos Anna :) Olen kuolannut näitä pitkään ja vaikka hinta ei ollut yhtään edullisempi niin pääasia, että sain nämä vihdoin. Hyvää joulua!

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Olen NIIN samaa mieltä! Joskus itseään täytyy muistaa pikkulahjalla <3

      Poista