joulukuuta 29, 2020

Alennusmyynnit alkoivat - vinkkejä nettishoppailuun

 




Kaikki postauksen kuvat on lainattu netistä.

Joulun välipäivät starttasivat eilen ja sehän tarkoittaa myös sitä, että nyt alkoivat alennusmyynnit verkkokaupoissa. Muutamissa verkkokaupoissa alennuksia taisi näkyä jo ennen joulua. Vietän tässä alkuviikosta vielä paria lomapäivää joten minulla oli tänään hyvää aikaa vähän kartoittaa tarvitsenko mitään alennusmyynneistä. Mitään en siis vielä ole tilannut mutta sateisen harmaiden päivien kunniaksi pyörin vähän netin uumenissa kartoittamassa tarjontaa ja itseäni mahdollisesti kiinnostavia tuotteita. Ohessa muutamia kivoja juttuja, joita löysin ja saattaisin ehkä tilatakin. 



Elloksen alesta löytyisi aika kiva A-linjainen Ronja-mekko, jonka saisi nyt hintaan 24 euroa! Alennusta 40% joten eipä sen alkuperäinen hintakaan ole päätähuimaava. Hauska korkea pääntie ja pitkät pallomaiset hihat, joissa leveä smokkirypytys hihansuissa. Materiaali ohutta, hohtavaa ja krepattua satiinia. Tuote on valmistettu tuotannossa syntyvästä ylijäämämateriaalista tai käytetystä materiaalista. Plussaa siitä miten mekko on tuotettu! Mekkoa löytyy myös mustapohjaisena ja kukilla varustettuna.




Totta kai pyörähdin kurkkaamassa mitä Elloksen jalkinepuolella olisi tarjolla. Jostain syystä iskin silmäni Duffy-nilkkureihin, joissa on hauska eläinkuviointi. Muistuttavat vähän seeprakuviointia mutta väritys ei todellakaan mustavalkoinen vaan mustabeige. Aika vinkeä kuosi! Tolppakorko 5,5cm ei tunnu pahalta ollenkaan ja pitkästä aikaa myös teräväkärki näyttää hyvältä. Ainoa mikä näissä vähän arveluttaa on niiden materiaali eli ovat pehmeää mokkajäljitelmää. Siis enemmän kuivien kelien jalkineet tai pitäisi sanoa "vai sisätiloissa pidettävä". Nilkkurien alehinta on nyt 39 euroa.




Ostin tämän vuoden alkupuolella Ellokselta kahdet curling-nilkkurit, joihin olen ollut ihan äärimmäisen tyytyväinen. Toiset ovat leopardikuosiset ja toiset mustat. Kengät ovat pehmeää mokkaa ja niissä äärimmäisen lämmin villavuori. Nilkkurien takana on vetoketjut. Klassinen struktuurikuvioitu curling-pohja, joka on jalassa äärimmäisen mukava ja erittäin hyvin pitävä. Näitä curling-nilkkureita näyttää olevan vielä muutamia hintaan 89,99€ ja eivät ole siis aletuotteita mutta halusin vinkata koska ovat äärimmäisen mukavat jalassa ja monikäyttöiset. 





Jostain syystä iskin silmäni myös Elloksen Sandra-mekkoon. En muista milloin olisin viimeksi ostanut kukonaskel kuvioituja vaatteita mutta jotain tässä nyt puhuttelee minua. Ehkä ne ovat nuo pallomaiset hihat, joissa on kalvosin ja päällystetyt napit. Kiva V-pääntie ja hieman levenevät hameosa, jossa halkiot sivuilla. Tätä voisi käyttää minusta myös kapeiden housujen kanssa. Hinta nyt 30€.




Kurkkasin myös Elloksen kotiosastoon ja sieltä iski silmään hurmaava Seepra-maljakko. Alennettu hinta on nyt 42 euroa kun sen alunperin on ollut 59,99€. Vähän vastaavaa kuolasin vuosia sitten yhdessä sisustusliikkeessä. Maljakko oli huomattavasti isompi kuin tämä ja myös hinnakkaampi. Lopulta joku osti maljakon nenäni edestä kun minä jahkailin sen kanssa. 




Zaran sivuilta löytyi alennuksesta valkoiset nahkanilkkurit, joissa paksut hopeiset ketjut. En muista milloin minulla olisi ollut viimeksi valkoiset saappaat! Siitä on varmasti todella monia vuosia mutta joku näissä viehättää. Onko se tuo kulmikas kärki ja ketju vai sitten valkoinen väri? En osaa sanoa mutta näitä haluaisin ehdottomasti edes kokeilla jalkaani. Hinta nyt alennettuna 59,95€.





Uterque lenkkarit ovat kiinnostaneet minua jo pitkään ja nyt olisi alennuksessa nahkaiset mustat lenkkarit, joissa on karvavuoret. Nilkkaan tulevan karvaisen vuoren lisäksi hauska yksityiskohta on nuo "monomaiset nauhat lenkkeineen". Näissä on jotain hauskaa. Hinta nyt alennettuna 89,95€.





Toinen vaihtoehto Uterque lenkkareissa olisi nämä beiget mokkaiset, jotka saisi samalla alehinnalla kuin ylläolevat lenkkarit. Plussaa myös lämmin lammasvuori ja "monomaiset yksityiskohdat"




Minulla on vuosia sitten ollut mustat, ihanat nahkahanskat, jotka oli varustettu ruseteilla. Hukkasin niistä toisen jonnekin ja olin siitä todella surullinen aikoinaan. Muistan, että kuljin läpi sen päivän aikana kulkemani reitin Helsingissä mutta hanskaa ei löytynyt mistään. Nyt bongasin Uterquen sivuilta nämä hurmaavat hyvin samanlaiset nahkahansikkaat, jotka saisi nyt hintaan 59,95€. Aivan ihanat! 

Mitään en vielä ole siis tilannut itselleni eli vasta kartoittanut tarjontaa! Miten siellä ruudun toisella puolella? Oletko tehnyt jo aleshoppailuita netin kautta vai kahlaatko vielä tarjontaa läpi? Tai oletko jo kenties päättänyt ettet osta nyt yhtään mitään?




4 kommenttia:

  1. Mun ehdottomat suosikit ovat nuo "talvilenkkarit". Voisin kotiuttaa molemmat mallit. Vähälumisena/ lumettomana talvena lenkkarit on kelpo jalkineet arkikäyttöön. En ole ostanut itselleni mitään verkkokauppojen alesta, mutta miltei kaikki joululahjat tuli kyllä tänä vuonna verkkokaupoista henkittua. Eilen pistäydyin Vilassa pikaisesti tsekkaamassa josko löytäisin sieltä jotain kaunista päällepantavaa päivällisille, jolle meidät on lauantaina kutsuttu. Löysin ihana myyjän avustuksella iki-ihanan tyllimekon ale-rekistä ja sen pariksi valkoisen mohairneuleen. Viidessä minuutissa tein mielestäni hyvät ostokset. Arvostan kovasti ammattitaitoisen myyjän apua kun haussa on jotain spesiaalia. Nuoret myyjät ehdottavat ennakkoluulottomasti yllättäviä asukokonaisuuksia, joita itse en olisi osannut valita.
    Hyvää uutta vuotta. Tuokoon se sinulle kaikkea hyvää tullessaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Talvilenkkarit" ovat minustakin aivan superihanat. Tuulanneli on ostanut jo vuosi sitten Uterquen vastaavat ja jo silloin minulla heräsi kipinä saada omat. Meillähän ei pääkaupunkiseudulla ollut lunta ollenkaan viime vuonna vaan "talvi oli peruttu". Nyt on parina päivän tullut valkoinen pieni kerros, joka nyt ihan hirveää loskaa koska muuttunut vedeksi. Nuo curling-nilkkurit toimivat myös silloin - mutta eivät siis alessa ja minulla jo on ne - ja pystyn niillä kuivin jaloin viemään koiran.

      Ammattitaitoinen myyjä on kullanarvoinen! Heitä vain löytyy vähän. Minä en ole vaatekaupoissa käynyt sitten helmikuun joten kaikki ostokset - ne vähäiset mitä olen tarvinnut - olen tehnyt netin kautta. Yleensä osun aika oikeaan ja harvoin palautan mitään.

      Hyvää uutta vuotta myös sinulle ihanuus <3 Sen on ihan varmasti parempi kuin nyt päättyvä!

      Poista
  2. Olen huono alennusmyynneissä kävijä ja käynkin niissä vain jos ehdottomasti tarvitsen jonkin uuden vaatteen tai tavaran. Tykkään erityisesti noista Elloksen Curling-nilkkureista. Mieheni on harrastanut curlingia ja hänen curling-kenkiensä pohja on juurikin tuollainen kuin näissä nilkkureissa. Myös nuo molemmat lenkkarit voisin ostaa itsellenikin.
    Ihanaa vuodenvaihdetta sinulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäki vain nettishoppailen! Joskus ennen jaksoin kyllä parissa tutussa liikkeessä kiertää ja kurkkia alet mutta nyt korona-aikana olen shoppailut vain netissä. Gurling-nilkkurit ovat todella hyvät. Jännää, että miehesi on harrastanut curlingia. Olen itse aina halunnut kokeilla sitä mutta toistaiseksi ei ole tullut tilaisuutta siihen. Muistat varmaan, että Tuulannellilla on yhdet Uterquen talvilenkkarit ja häneltä ne olen alunperin bongannut. Mallit tosin jo muuttunut.
      Ihanaa vuodenvaihdetta myös sinulle sinne Ahvenanmaalle <3

      Poista