joulukuuta 01, 2013

Adventtiaika alkaa

Tänään on ensimmäinen adventti ja Marjon matkassa alkaa julkaista Topi Tontun Joulukalenteria.
Topi Tonttu on pieni puuhakas tonttupoika Korvatunturilta, joka on muuttanut asumaan meille ja tarkkailee mitä taloudessamme tapahtuu joulukuussa. Topi Tontun kohtasin Kaivarin Kanuunan kirppiksellä pari viikkoa sitten ja se pyrki mukaani niin kovasti etten voinut sitä sinnekään jättää.

Adventtisunnuntaina sytytetään ensimmäinen adventtikynttilä ja aloitetaan joulun odotus.
Joulukuu on kiireistä aikaa meille kaikille mutta yritämme välttää turhaa stressiä ja viettää myös aikaa yhdessä ystävien ja perheen kanssa Joulunhenkeä kadottamatta.

Joulutähti on ripustettu jo ikkunaan ja maistelemme eilen kummitytön kanssa leivottuja piparkakkuja ja joulutorttuja. MUMS!

Aiempina vuosina olen julkaissut joulukalenteria Facebookissa ja ajattelin julkaista sieltäkin edellisten vuosien kuvia. Viime vuonna seikkailivat Pyykkipoika Tontut Joulukalenterissani....

.....ja edellisenä jouluna oli Minnien Joulukalenteri :)


2 kommenttia:

  1. joulu on niin erilainen täällä, kun on kuuma. tulee kauhean haikea fiilis eli taidanpa pitää facebookin kiinni koko joulukuun :))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, voi sua! Mutta jos laitat Facebookin kiinni niin et yhtään tiedä meidän kuulumisista... NIISK emmekä me sinun. Pidä auki vaan :)

      Poista