joulukuuta 03, 2013

3.luukku aukeaa Muumien maailmaan

Topi Tonttu on löytänyt aivan mainion kirjakaupan Mariankadulta Krunikasta. Tässä pienessä SKS kirjakaupassa kannattaa ehdottomasti pistäytyä hankkimassa joululahjakirjoja. Jos haluat tietää Muumeista kaiken on Muumiopas ehdoton hankinta lahjaksi tai vaikka itselle.

Muumioppaasta selviää onko paras ystäväsi Nipsu vai Niisku? Imuroiko naapurissasi ilmetty Vilijonkka? Huolestuttavatko tuttavasi haisulimaiset taipumukset? Tunnistatko itsessäsi ahertajahemulin tai laiskanletkeän Juksun?... Ihan älyttömän hauskoja tarinoita ja kuvitus taattua Tove Janssonia. Kirja on muuten nyt joulukirja tarjouksessa 20€. Ostin omani jo aiemmin ja täydellä hinnalla 32 eurolla.

Viime vuonna joulukuun 3. Pyykkipoika Tontut sivakoivat jo hiihtoladuilla kun lunta oli satanut tänne Etelä-Suomeenkin ihan reilusti. Nyt ei lunta oli vielä näkynyt - ehkä emme siis saakkaan valkeaa joulua?

Vuotta aiemmin Minnien joulukalenterissa askarreltiin kovasti tonttukoristeita kummitytön kanssa, joka muuten oli reppana vesirokossa ja ihan pilkullinen koko tyttö. Tässä puuhassa inhottava kutina unohtui hetkeksi ja meillä oli oikein mukava tuokio tonttupuuhissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti