joulukuuta 09, 2013

Rakas Joulupukki

Näin lauantaina Aleksanterinkadulla yhden jouluikkunan, jonka edessä vietin pitkän tovin. En puhu nyt Stockmannin jouluikkunasta vaikka sitäkin ihailin ja ihmettelin. Tämä ikkuna, jonka eteen pysähdyin ja rakastuin siihen oli vähän eteenpäin Aleksanterinkatua samalla puolella kuitenkin.

Ihan kuin Stockmannin jouluikkunassa tässäkin näyteikkunassa oli S U P E R I H A N A  nukkekoti. Tämä nukkekoti oli ehkä vähän isommille tytöille tai niin ainakin itse päättelin. Nukkekodin kaikissa huoneissa oli niin kauniita kenkiä, että olisin Joulupukki halunnut ne ehkä ihan kaikki itselleni joulupakettiin.

Koska olen ollut tosi kiltti tyttö koko vuoden ajattelin nyt kirjoittaa sinulle Joulupukki ja pyytää edes yhtä paria sieltä isojen tyttöjen nukkekodista joululahjaksi. Saat itse valita mitkä niistä ihanuuksista laitat lahjapakettiin. Jos nyt kuitenkin kaipaat jotain vinkkejä niin ne punaiset, joissa on sydämiä olisivat todella toivotut. Kakkosvaihtoehto olisivat sitten ne vihreät.

Otin sinulle Joulupukki muutamia kuvia tästä näyteikkunasta, että varmasti löydät tämän kaupan. Kauppaa pitää tyttö, joka suunnittelee itse nämä kauniit kengät ja hän on äärinmäisen taitava ja pääsi Saulin ja Jennin Itsenäisyydenpäivän vastaanotollekin tänä vuonna. Hänen kenkiään nähtiin siellä myös monen juhlijan jaloissa.

Tässä nukkekodissa on pieni söpö koirankoppi, joka oli miniatyyri itse nukkekodista.


Nämä ihanan kiiltävät kengät kaupanpitäjällä oli itsellään jaloissa siellä Saulin ja Jennin juhlissa. Eikös olekin kauniit Joulupukki? Kimallus sopii jouluun ja uudenvuoden juhlintaan.


Siinä kaupassa on sitten toinenkin jouluikkuna, joka on niin kuin enemmän pojille kun siinä ajaa sellainen pienoisjuna. Mutta koska kaupassa ei myydä kenkiä pojille tai isoille pojille niin tässäkin ikkunassa on sellaisia kenkiä Joulupukki mitä voit hyvin laittaa minulle lahjapakettiin.Tässä ikkunassa oli söpöjä pupuja ja kengilläkin oli pupunkorvat. Huomaatko Joulupukki?


Tässä ikkunasta nämä kengät on minun suosikkini Joulupukki <3

Sen kaupan nimi on muuten Minna Parikka ja kyllä sinä sinne löydät Joulupukki.
Vielä on monta yötä nukuttava jouluaattoon mutta kovasti minä siis odotan näitä kenkiä.
Ja jos et muista niin minun kengännumeroni on 41.

Terveisin Marjo


4 kommenttia:

 1. Toivottavasti joulupukki on kuulolla! Omat vihjailuni eivät aina mene perille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä NIIN toivon, että Joulupukki olisi kuulolla :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo....oli sen verran ihana, että olisi tehnyt mieli seistä siinä Minnan kaupan ulkopuolella pidempäänkin. Katselin sitä vielä haikein mielin kun palasin Senaatintorilta ja siellä ne pupunkorva kengät viiletti junan kyydissä ;)

   Poista