joulukuuta 26, 2013

Tapaninpäivän valot

Ihan alkuun aivan mahtavaa joulunaikaa ja Tapaninpäivää teille kaikille :)

Tästä joulusta ei sitten tullutkaan valkoista vaikka vielä maanantai iltana toivon salaa mielessäni, että maa saisi edes pienen lumipeitteen. Lumi ja joulu jollain tavalla kuuluvat yhteen ja usein on juurikin joulun alla satanut pieni lumivaippa mustan maan peitoksi. En muista milloin olisin jouluaattona pukeutunut sadetakkiin ja kumisaappaisiin mutta tänä vuonna koiralenkillä niin oli pakko tehdä ettei olisi ollut ihan läpimärkä. Minnie teki pikaisen pikalenkin luikkien takaisin kodin lämpöön takaisin.
  
Onneksi joulunlämpö kotipiirissä, hyvä jouluruoka ja yhteenkokoontuminen perheen, suvun ja ystävien kanssa korvaa sen lumen puutteen. Kohta on alkamassa joulun kolmas kattaus ja koska rakastan jouluruokia en ollenkaan vastustele joulupöytään siirtymistä. Sitten heti vuodenalusta voidaan alkaa miettiä vähän tarkemmin mitä suuhun laitetaan mutta näin jouluna saa mielestäni herkutella ja nauttia ihanista mauista ja tuoksuista. 

Koko joulukuun napsin kuvia kun kiertelin ostoksilla Helsingissä ja pakko myöntää, että kyllä meidän pääkaupunki on kaunis myös talvella ja ilmankin sitä lunta. Näiden kuvien myötä rattoisaa päivän jatkoa teille kaikille - puss <3Ai, niin olin ihan unohtaa, että minulle tuli eilen tasan vuosi täyteen blogistina. Kurkkasin huvikseni ensimmäistä postaustani tänne ja siinä oli mielestäni kaikki ihan pielessä. Kiitos kaikille teille, jotka kurkkaatte postauksiani ja luette niitä. Ootte ihanaisia ja tästä jatketaan sitten vain eteenpäin uudella innolla ja uusilla jutuilla :)

5 kommenttia:

 1. Laitapa kuva huivista käytössäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos huivista :) Laitan kun ehdin.....nyt mennään sadetakki ja kumisaapas linjalla :D

   Poista
  2. Ole hyvä :) Musta suosiossa joten hankittava lisää lankaa kun eläke tulee tammikuussa. Tuijan valinta myös :)

   Poista
 2. Valoisaa Tapania!

  Olen ollut vähän lämpöilevä ja vatsakin on hiukan oireillut, ruokahalu on ollut aika vähäinen. Ei siis ole tullut ahmittua jouluna vaan vähästäkin on tullut täyteen. Hyvä sinänsä, mutta toivottavasti pian piristyn. Toisaalta täällä maalla voi vain olla ja lepäillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi.....onpas ollut huono tuuri sulla jos olet kipeäksi tullut!
   Joulu maalla on varmaan tosi ihana eli kuviasi taas odottelen :)
   Pikaista paranemista.

   Poista