marraskuuta 30, 2013

Mokkaa, helmiäistä ja timantteja

Lupasin teille postausta mitä Inochissa viime lauantaina tapahtui sen juorulehtipinon kahlaamisen ja kahvin lipittämisen lisäksi. Kaisu oli päättänyt, että hiuksiini laitettaisiin vähän raitoja elävöittämään muuten niin tasaista väriä tai toki hän ehdotti tätä minulle :)

Annan Kaisulle lähes poikkeuksetta melko vapaat kädet ja kuten olen aiemminkin todennut hän onnistuu aina ihan täydellisesti ehdotuksissaan. Ainoa asia, josta vähän keskustelemme on hiusten leikkaus eli onko se nyt sitten sentti, kaksi vai peräti viisi? Tällä hetkellä Marjo johtaa Kaisua tässä sakseilussa mutta voihan se olla, että joku kaunis päivä Kaisu saa luvan vaikka lyhentää hiuksiani 10cm :) tai sitten EI....

Toinen keskustelun aiheemme on nypitäänkö kulmia vai ei värjäyksen yhteydessä? Minulla on nimittäin sellainen hassu ominaisuus, että kun kulmia nypitään - tai joku toinen nyppii - nenäni alkaa vuotaa ihan solkenaan ja tämä on kiusallista. Yritän aina ennen kampaajalle menoa siistiä kulmat niin hyvin kuin pystyn mutta DAMNED aina joku hajakarva löytyy ja Kaisu pääsee iskemään pinsetteineen. Toisaalta olen kiitollinen hänelle koska itse en tietystä kohdasta osaa edes nyppiä kulmiani oikeaoppisesti.


Kaisu laittoi viime lauantaina hiuksiini timanttiraita tekniikalla raitoja, joiden pohjalla oli L'oréalin syksyn uutuusväri "vaaleanruskea mokka". Raitojen päälle sitten vielä sävynä aivan "vaaleaa helmiäiskultaa". Pesun jälkeen hiukset näyttivät todella kiiltäviltä ja elinvoimaisilta. Minua ihan punastutti kun Kaisu kehui miten hyvässä kunnossa hiukseni ovat. Onhan niitä toki hoidettukin eli joka aamu Priorinin-kapseleita ja hyvät kampaamotuotteet kotihoitoon. Pyrin noudattamaan myös hiustuotteissa minulle suositeltuja tuotteita.


Sitten leikattiin latvoja - ja tällä kertaa 2cm :) - ja otsatukkaa siistittiin reilusti. Alkanut pipokausi saa otsatukkani aina lässähtämään mutta käytän toisinaan Redkenin Wool Shake villasuihketta nostamaan otsatukkaa taas vähän huohkeammaksi.


Sitten puhallus föönilla kuivaksi ja seuraavaksi kiharat suoritusraudoilla. Kiharoiden muotoiluun käytettiin Redkenin Fashion Waves 07 suolasuihketta, joilla kiharoita saa ihanan kuohkeat ja kestävät myös. Kevyt suihkaisu lakkaa päälle ja olin valmis päivän rientoihin.


Kotihoitoon sain suosituksen jatkaa seuraavilla Kerastasen tuotteilla. Shampoona Kérastasen Nutritive Bain Satin 2 ja hoitoaineena Kérastasen Reflection Masque Chroma Riche. Lämpösuojaksi suojaamaan hiuksia Kérastasen Fondant Nutri-Termique.


Huomenna muuten 1.adventti ja tänään taidetaan jo leipoa kummitytön kanssa vähän pipareita ja joulutorttuja niin saadaan vähän joulun tuoksua kotiin. Leppoisaa lauantai iltaa :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti