joulukuuta 25, 2022

Ainon ja Oliverin joulukalenterin luukku 24.12.

 

Eilen avattiin Ainon ja Oliverin joulukalenterin viimeinen luukku numero 24. Pahoittelut, että ehdin vasta nyt jakaa postauksen tänne blogiin joulukiireiden takia ♥♥♥ 

Tällä kertaa blogissa avataan Ainon ja Oliverin joulukalenterin viimeinen luukku 24.12. Tämä on 12. joulukalenteri, jonka olen tehnyt ja alun perin kalenteria jaettiin vain minun henkilökohtaisella Facebook-sivulla. Yleisön pyynnöstä joulukalenteri on siirretty myös tänne blogin puolella ja myös Instagramissa kalenterin joitain luukkuja saatetaan availla tässä joulukuun aikana. 

Kiitos teille kaikille, jotka olette taas sankoin joukoin seuranneet joulukalenteriani sekä omalla henkilökohtaisella Facebook-sivullani että myös täällä blogin puolella tai käyneet Instagramin puolella peukuttamassa joulukalenteri postauksia. 

24.12.2022

Hyvää ja makoisaa jouluaattoa kaikille! Aino ja Oliver ovat ihan innoissaan kun aamulla on syöty riisipuuroa sokerin ja kanelin kera. Isä löysi puurostaan mantelin tänä vuonna. Iltapäivällä syödään yhdessä jouluateria ja sitten tulee kauan odotettu Joulupukki. Aino on toivonut uusia luistimia ja Oliver uutta valkoista autoa. Vielä ei tiedä toteutuvatko hiiri sisarusten toiveet. Kiitos kaikille Ainon ja Oliverin joulukalenteria seuranneille.

Mitä ensi vuosi ja joulu tuo tullessaan emme voi vielä tietää mutta luulen, että joulukalenteri tulee edelleen jatkumaan! Tämän tekeminen on hauskaa jouluodotus puuhaa myös tekijälle. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti