joulukuuta 23, 2022

Ainon ja Oliverin joulukalenterin luukut 22. - 23.12.

 

Tällä kertaa blogissa avataan Ainon ja Oliverin joulukalenterin luukut 22. - 23.12. Tervetuloa seuraamaan hiirisisarusten jouluun valmistautumista. Tämä on 12. joulukalenteri, jonka olen tehnyt ja alun perin kalenteria jaettiin vain minun henkilökohtaisella Facebook-sivulla. Yleisön pyynnöstä joulukalenteri on siirretty myös tänne blogin puolella ja myös Instagramissa kalenterin joitain luukkuja saatetaan availla tässä joulukuun aikana. En yksi yö jouluaattoon ja viimeisen luukkujen avaamiseen. Tervetuloa mukaan ja rutkasti leikkimieltä mukaan! 

22.12.2022 


Ulkona on pyryttänyt taas lumihiutaleita koko päivän, joten Aino ja Oliver ovat auttaneet naapurin Alma-tätiä lumitöissä "Kiva kun te nuoret jaksatte kolata lunta niin on helpompi liikkua koirien kanssa." kiittelee Alma-täti. "Nämä koirat ovat kyllä niin suloisia" sanoo Aino ja silittää yhtä koirista. "Mehän voisimme vielä ulkoiluttaa koiria niin tädin ei tarvitse lähteä tänne pyryyn" ehdottaa Oliver. Alma-täti tuo koirien remmit sanoen "Kiitos kun autatte. Sitten juomaan kuumaa kaakaota ja syömään joulupullia."

23.12.2022

Huomenna on jouluaatto mutta Aino ja Oliver eivät millään malta mennä nukkumaan. "Mitä jos Petteri Punakuono on sairastunut eikä voikaan vetää rekeä?" pohtii Aino. "Joulupukki voi tulla ehkä myös autolla jakamaan lahjoja" miettii Oliver. Hiiri sisarukset katselevat ikkunasta sakenevaa lumisadetta huolestuneina. "Menkää vain rauhassa nukkumaan" sanoo Isä Hiiri. "Kyllä Joulupukki ihan varmasti pääse huomenna perille." Äiti Hiiri jatkaa "Nyt nukkumaan koska muuten ette jaksa huomenna laulaa Joulupukille."
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti