joulukuuta 19, 2022

Ainon ja Oliverin joulukalenterin luukut 18. - 19.12.


Tällä kertaa blogissa avataan Ainon ja Oliverin joulukalenterin luukut 18. - 19.12. Tervetuloa seuraamaan hiirisisarusten jouluun valmistautumista. Tämä on 12. joulukalenteri, jonka olen tehnyt ja alun perin kalenteria jaettiin vain minun henkilökohtaisella Facebook-sivulla. Yleisön pyynnöstä joulukalenteri on siirretty myös tänne blogin puolella ja myös Instagramissa kalenterin joitain luukkuja saatetaan availla tässä joulukuun aikana. Vielä pitää malttaa muutamia päiviä jouluaattoon ja viimeisten luukkujen avaamiseen. Tervetuloa mukaan ja rutkasti leikkimieltä mukaan! 

18.12.2022

"Soihdut sammuu kaikki väki nukkuu, väki nukkuu. Öitten varjoon talon touhu hukkuu, touhu hukkuu. Tip-tap, tip-tap, tipe, tipe, tip-tap, tip, tip, tap." laulavat Aino ja Oliver iloisesti kuorokavereidensa kanssa palvelutalon asukkaiden pihamaalla. Mummot ja papat heiluttavat heille ikkunoista ja välillä taputetaan sekä toivotaan toivelauluja, joita kuoro esittäisi. Kuoron johtaja sanoo lopuksi kuorolaisille kiittäessään heitä esityksestä "Joulun merkitys on ikivanha viisaus, että antaessaan saa. Kiitos teille kaikille laulustanne."

19.12.2022

"Kotona tuoksuu jo ihan oikeasti joulu" totesivat Aino ja Oliver yhteen ääneen. Äiti Hiiri on laittanut joulukukkia - hyasintteja, amarylliksia, joulutähtiä ja jouluruusuja kotiin erilaisiin asetelmiin. Aino ja Oliver saivat auttaa Äitiä koristelemalla asetelmia pienillä kärpässienillä, kävyillä, joulukoristeilla ja olkipukilla. "Jouluun ei ole enää montaa yötä ja meillä on joulu melkein jo valmis" totesi Oliver. "Vielä pitää paistaa kinkkuja sekä leipoa joulutorttuja" muistutti Aino. "Joulukuusi koristellaan sitten aatonaattona" jatkoi Isä Hiiri.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti