joulukuuta 11, 2022

Ainon ja Oliverin joulukalenterin luukut 10. - 11.12.

 

Tällä kertaa blogissa avataan Ainon ja Oliverin joulukalenterin luukut 10. - 11.22 Tervetuloa seuraamaan hiirisisarusten jouluun valmistautumista. Tämä on 12. joulukalenteri, jonka olen tehnyt ja alun perin kalenteria jaettiin vain minun henkilökohtaisella Facebook-sivulla. Yleisön pyynnöstä joulukalenteri on siirretty myös tänne blogin puolella ja myös Instagramissa kalenterin joitain luukkuja saatetaan availla tässä joulukuun aikana. Tervetuloa mukaan ja rutkasti leikkimieltä mukaan! 

10.12.2022 

Lunta oli satanut taas lisää mutta Aino ja Oliver eivät ehtineet vielä tänään hiihtämään. Tänään oli tärkeä päivä sillä he kävivät viemässä ukrainalaisille Suomeen tulleille lapsille joulupaketteja yhdessä Äiti ja Isä Hiiren kanssa. Yhteistä kieltä ei löytynyt mutta lasten iloiset ilmeet kertoivat, että joulupaketit olivat mieluisia. "Jouluna pitää muistaa myös lähimmäisiään. Antamisen riemu on lahjoista parhain." totesivat Aino ja Oliver.

11.12.2022 

Keittiöstä leijaili tuttu jouluinen tuoksu. "Äiti on keittänyt riisipuuroa!" iloitsivat Aino ja Oliver. Hiiri sisarusten suurinta herkkua nimittäin on riisipuuro kanelin ja sokerin kera. "Olemme niin odottaneet tätä hetkeä. Rakastamme riisipuuroa. Se on niin hyvää!" jatkoivat Aino ja Oliver istahtaen puurokulhojen eteen. Äitiä nauratti kun hän kaatoi Ainolle ja Oliverille lasilliset maitoa puuron kanssa. "Nauttikaa nyt puurosta" jatkoi Äiti Hiiri. "Tätä saa syödä joka päivä ennen joulua jos niin haluatte."
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti