joulukuuta 21, 2022

Ainon ja Oliverin joulukalenterin luukut 20. - 21.12.

 

Tällä kertaa blogissa avataan Ainon ja Oliverin joulukalenterin luukut 20. - 21.12. Tervetuloa seuraamaan hiirisisarusten jouluun valmistautumista. Tämä on 12. joulukalenteri, jonka olen tehnyt ja alun perin kalenteria jaettiin vain minun henkilökohtaisella Facebook-sivulla. Yleisön pyynnöstä joulukalenteri on siirretty myös tänne blogin puolella ja myös Instagramissa kalenterin joitain luukkuja saatetaan availla tässä joulukuun aikana. Vielä pitää malttaa pari yötä jouluaattoon ja viimeisten luukkujen avaamiseen. Tervetuloa mukaan ja rutkasti leikkimieltä mukaan! 

20.12.2022

Aino ja Oliver olivat iltapäivällä ensimmäistä kertaa tänä talvena luistelemassa järven jäällä. "Oli niin kiva pitkästä aikaa liidellä jäällä kuin Lumikuningatar." huokaili Ada. "Kyllä minusta oli hauskaa kun sain myös luistelun lisäksi vähän pelailla jääkiekkoa." jatkoi Oliver. Äiti Hiiri ehdotti, että Aino ja Oliver ottaisivat vaahtokylvyt ennen nukkumaanmenoa. "JIHUU!" hihkuivat kaksoset. "Vaahtokylvystä tulee mieleen lumihiutaleet" hihkuivat Aino ja Oliver kun he kiskoivat villapaitoja päältään. "Ja huomenna saadaan vielä koristella kuusikin. Tämä on onnen päivä" nauroivat sisarukset.

21.12.2022

Hetki sitten joulukuusi kannettiin vihdoin sisälle ja kohta sen koristelu voi alkaa. Aino ja Oliver ottavat esille jo joulukuusen koristeita. "Ainakin näitä pieniä hahmoja laitetaan kuuseen" aloittaa Oliver. "Minusta joulukuuseen pitää ripustaa myös omenoita ja piparkakkuja" jatkaa Aino. "Ja sitten tietysti hopeisia joulupalloja" innostuu Oliver. "Ei saa unohtaa tähteä latvaan eikä jouluvaloja" muistuttaa Aino. Äiti ja Isä sanovat, että joulukuuseen voi laittaa kaikki noita koristeita ja varmasti siitä tulee kaunis kun se on valmis. Aino ja Oliver ryhtyvät joululaulujen soidessa koristelemaan kuusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti