heinäkuuta 27, 2013

Kahlaamassa kukkapelloa kimalaisten kanssa

Olimme sopineet Lumon kanssa kaffetreffit Museokadulle mutta jostain kumman syystä päädyimme kuitenkin Haltialan tilalle kahvittelemaan. Päivä oli lämmin tosin hieman pilvinen mutta siitäkin huolimatta kahvila Wanha-Pehtoori oli täynnä lomailijoita. Joimme kahvit ja minä otin kyytipojaksi makoisan munkkirinkilän sokerikuorrutuksella. Lumolla oli menossa Michael Mosleyn 5:2 paastodieetin paastopäivä joten hän tyytyi vain kaffekupposeen.
Ja sitten suunnattiin kukkaniitylle poimimaan Haltialan tilan ihania kesäkukkia. Näitä kesäkukkia jokainen voi kerätä omaksi ilokseen pieniä määriin kotiin. Tällä hetkellä kukkivassa pellossa mm. unikoita, hunajakukkia ja erivärisiä ruiskukkia silmänkantamattomiin. Myöhemmin tulevat sitten auringonkukat, jotka tässä vaiheessa olivat omalla pellollaan vielä ihan nuppuina.

Lapsiperheitä kiinnostavat varmaan myös Haltialan tilan eläimet: possut, lampaat, hevoset ja lehmät ja kiinnostavathan ne aina vähän isompiakin tyttöjä :)

Paluumatkalla takaisin keskustaan poikettiin vielä kurkkimassa Country Whiten kesäalea ja pakkohan sieltä oli vähän löytöjä tehdä mm. nämä Svaneforssin lyhdyt alkavan elokuun iltoihin parvekkeelle sekä lisää Green Gaten ruusulautasia <3 Vaatteissa (mm. Odd Molly, Chillnorway, Lexington, Sandwich ) myös hyviä alennuksia eli ehdottomasti kannattaa piipahtaa ennen tai jälkeen kukkaretken.
Olen käynyt joenvarren kukkapellossa kävelemässä

unikoita, ruiskukkia keräämässä
tiedän miten kesästä nautitaan
näin elävän kimalaisen.
Kuka lomalla on siitä pitäköön
lipun salkoon nyt heti vetäköön :)


2 kommenttia:

  1. Kesäkukkapelto oli niin kiva, että kävimme siellä uudestaan tänään Klasun kanssa. Veimme äidilleni ison kimpun ja poimimme vielä toisen samanmoisen kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ollutkin siis hyvä juttu "eksyä" sinne :) No, huomenna sitten kohden uusia seikkailua - CU :)

      Poista