heinäkuuta 18, 2013

Mint Green Pom Pom

Kesäloman kunniaksi toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja ostin Minna Parikan Pom Pomit vihdoin itselleni :) Kävin sovittelemassa niitä jo viime kesänä Kluuvin Pop Up Storessa useampaan otteeseen mutta jäivät silloin vain ihailun asteelle. Nyt oli aika tehdä haaveesta totta eli Minnien kanssa kävimme liikkeessä tiistaina vähän shoppailemassa.



Selailin Minnan sivuja jo viime viikolla ja huomasin, että yksi pari näitä himoitsemiani mintunvihreitä retrohenkisiä sandaaleja olisi vielä myynnissä ja juuri minun kokoani. Yritin ostaa ne netin kautta mutta jostain kumman syystä maksaessani kenkiä ohjelma kaatui koko ajan. Onneksi soitto liikkeeseen pelasti minut ja sain varattua kengät itselleni :) Kiitos hyvästä palvelusta Minna Parikka Shoes!



Nämä Pom Pom sandaalit ovat syötävän hyvän näköiset ja ihanissa karkkiväreissä - aaah....niin kesäiset ja pääsivät ihan kunniapaikalle tuohon lasihyllylleni hetkeksi ennen kuin suljen ne taas laatikkoonsa säilyttämistä varten.



Lady Gaga, Fergie, Paloma Faith, Beth Ditto ja Dita von Teese omistavat Minna Parikan kenkiä ja nyt minullakin on sitten yksi uusi pari lisää <3

Minna Parikan alennusmyynti on kiivaana käynnissä eli käy kurkkaamassa josko joku pari löytyisi sinunkin kenkäkaappiisi sieltä!


Nyt alan keittää kesäkeittoa tuoreista kotimaisista kasviksista ja perunasta - mums ja keittiöpuuhiani siivittää Paloma Faithin ihanan soinnukas ääni. Ciao!

6 kommenttia:

  1. Vautsi, mitkä kengät. Todella hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena :) Kengät ovat NIIN älyttömän kauniit, että mun tekisi mieli nukkua ne jalassa....Iida varmaan tekisi myös niin :D

      Poista
  2. Onpahan tosi hyvät alet Minna Parikalla ;) Sä kyllä valitsit ihanat karkkikengät. Onnea siitä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi :) nyt rohkeasti shoppailemaan uudet kengät....

      Poista