heinäkuuta 06, 2013

Kymmenentuhatta rikki

Voi miten iloiseksi tulin tässä aamukahvia juodessani kuumalla parvekkeellani kun koneen avattuani huomasin, että Marjon matkassa -blogini on kerännyt jo 10007 katselukertaa! Tuli ihan liikuttunut olo joten suurkiitos teille ihanaiset lukijani :) Olette IhQ


Kivasti olette laittaneet kommentteja teksteihini ja niitä toki toivon jatkossakin saavani.
Yritän vastailla aina kommentteihinne ja siitähän sitä vuorovaikutusta ja dialogia saadaan aikaan puolin ja toisin.  

Metsämansikoita tässä juuri mutustelen koska meidän mansikkapaikka ei pettänyt tänäkään vuonna nams!  Olen jo useampana päivänä hakenut suussa sulavia marjoja ja täytyy kyllä sanoa, että niiden maku on ihan taivaallinen. Pakkohan punaisia marjoja on myös pujottaa heinään kuten lapsena tehtiin :)


Vielä viikko pitäisi jaksaa konttorilla sisustuksien parissa ennen kesäloman alku. Olisiko aika tehdä jo aamukampa ja laskea aamuja :)


Yritän venyttää tätä aamua vaikka olohuoneen lattialla minua mulkoilee vihaisesti imuri odottaen siivouksen aloittamista ja villakoirakennelin kuriin laittamista. Ihan kohta aloitan.....vielä kuppi kahvia ja kesäaamua pliis!

Minnie jatkaa tuossa telttailua ja tuntuu silläkin kuuma olevan läähätyksestä päätellen.


Aurinkoista lauantaita kaikille lukijoilleni ja kiitos vielä kerran <3

2 kommenttia:

  1. Aurinkoista viikonloppua. Täällä Länsi-Suomessa aurinkoa on riittänyt ja kävin mustikkametsän lisäksi tyhjentämässä paikalliset metsämansikka-apajat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinne Länsi-Suomeen. Täälläkin metsämansikkapaikka pari kertaa jo tyhjätty. Mustikoita en ole vielä poiminut :)

      Poista