heinäkuuta 26, 2013

Azul es el color

Minulla on selkeästi menossa sininen kausi elämässäni. Olen nimittäin tänä kesänä ostanut muutamia vaatteita, joissa on hentoa taivaansinistä ja sellaista ei ole kyllä tapahtunut todella pitkään aikaan. Pukeutumisessa ja asusteissa olen kyllä suosinut sähkönsinistä koska siitä pidän mutta eteeriset, usvaiset siniset eivät vain jostain syystä ole olleet minun juttuni.

Kaikki alkoi oikeastaan siitä Lindexin alerekistä, josta löysin Holly & Whyten housut. Kavahdin väriä mutta toisaalta hauska kashmirkuviointi valkoisella pohjalla ja ihanan pehmeä, laskeutuva materiaali (viskoosi) saivat minut viemään ne sovituskoppiin. Tuntuivat jalassa mukavan viileiltä kuumana kesäpäivänä joten lähtivät siis Marjon matkaan :)Löysin samalta shoppailureissulta myös utuisen reikäneuleen Seppälän alerekistä. Väri ei sama kuin housuissa mutta sopii yhteen niiden kanssa.Jatkoin sinistä asusteissa eli löysin laatikoiden kätköistä dpn Design Paula Nummelan Aqua-sarjan sinisillä kivillä varustettu rannekorun, jonka olen hankkinut vuosia sitten. Tämä rannekoru ei varmaan enää edes ole Paulan valikoimissa. Sinisiä kiviä myös Nomination rannekorussa.

Kaulaani ripustin Loviisan Aitasta viime kesäreissulta ostetun Modo Mion kaulakorun. Hassu juttu, että olen nyt kahtena kesänä peräkkäin ostanut Ruskon shoppailureissulta Modo Mion kaulakorun. Minna Toivosen koruissa minua viehättää niiden vanhanaikainen ja nostalginen muotoilu sekä hauskat yksityiskohdat. Tällaiselle kenkäfriikille sopii entisaikojen varsisaappaat ja korun toisella puolella yllättävän tarpeellinen peili.

Muistin vielä, että minullahan on myös vintage henkinen pieni kesälaukku sinisenä.
Eli olihan minulla tätä vaaleaakin sinistä kun oikein muistelin ja kaivoin kaappien kätköistä.
Valkoinen yhdistettynä vaaleansiniseen on kesällä kyllä raikas yhdistelmä ja niin eteerisen kaunis. Holly & Whiten housut jalassa olen viihtynyt nyt monissakin tilaisuuksissa.

Olen kuunnellut tässä ruuanlaiton lomassa ikivanhaan Saden levyä vaikka minun pitäisi jo fiilistellä huomiselle Olympiastadionin Musen keikalle. Sade vain sopii paremmin tähän siniseen tunnelmaan.


Blue is the color of the red sky, Azul es el color del rojo cielo <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti