heinäkuuta 08, 2013

JUJU ja Pieni Kenkäpuoti

Kesäkuun viimeisen päivän Indietori tapahtumassa Hietalahdentorilla löysin aivan ÜBERihanan myyntipöydän, jossa kilpaa auringon kanssa kimalsivat huikean kauniit JUJU Jewelleryn korut.
Kuinkas ollakaan Harakka-Marjo bongasi taas jotain kiiltävää :)Korujen esillepano kiinnitti ensin huomioni tähän myyntipöytään eli paljon valkoisia tuoreita kukkia ja lehtiä lasilevyn alla, joka kannattelivat juomalasit - upea oivallus ja kaiken keskellä vielä kimpullinen valkoisia kukkia maljakossa - huikeaa! Kuvausolosuhteet taisivat olla vähän liikaa kameralleni joten pahoittelut helottavan auringon aiheuttamista kirkkaista kohdista kuvissa....


Herkän kauniita koruja ja mukavia tyttöjä kertomassa tarkemmin JUJU Jewelleryn historiasta. JUJU  on kolmen korumuotoilijan yhteinen työtila Helsingissä Eerikinkadulla. JUJUssa työskentelevät Heta Anderson, Mari Kallionpää ja Sanna Sillgren . Tytöt ovat perustaneet yhteisen koruliikkeen jo vuonna 2011 ja toimineet ensin Kiseleff-kauppiastalossa. JUJU jewellery on sittemmin muuttanut uuteen liiketilaan Eerikinkadulle ja lyöttäytynyt yhteen Pienen kenkäpuodin kanssa.Kaikkien korumuotoilijoiden korut olivat luonnon ja kukkien inspiroimia, äärimmäisen herkkiä viimeisintä yksityiskohtaa myöden ja korujen upea esillepano tuki "luonnollista" vaikutelmaa hyvin. Ihmettelen vieläkin miten tuoreen oloisia kukat olivat paahtavasta helteestä huolimatta ja tytöt jaksoivat hymyillä ja jutella iloisesti kanssani vaikka Minnie tempoi tässä vaiheessa ihan toiseen suuntaan nähtyään lajitoverinsa kipittämässä kuumalla asfaltilla.Luulenpa, että sijoitan seuraavat bonukseni johonkin tyttöjen ihanaan kaulakoruun :) Kiitos mukavasta juttutuokiosta.

Pöydän toinen puoli olikin sitten Pienen Kenkäpuodin valtakuntaa ja siellä lasilevyllä oli kuin tarjottimella erilaisia kenkiä. Nams!Espanjalaiset kirkkaan turkoosit, pehmeän tuntuiset espandrillot, joita kuulemma löytyy myös pinkkeita.....hmmmm.....mi piace!

Tässä vaiheessa karvakaverini sai varmaan "auringonpistoksen" tai ainakin jonkun sortin hyppyhepulin koska eteenpäin piti päästä ja heti. Harmin paikka sillä en ehtinyt kuulla enempään Pienen Kenkäpuodin tarjonnasta joten pakkohan sinne on sitten mennä paikan päälle katselemaan tässä kesäloman alettua. Netistä vakoilin sen verran, että myynnissä ainakin Terhi Pölkkiä, United Nudea, Bubettia ja Duckfeetia.


Lainasin tähän loppuun Pienen Kenkäpuodin  Facebook-sivuilta vielä kuvan iloisista tytöistä torilla :)
Pienen Kenkäpuodin slogan on mielestäni myös melko osuva "Pieni Kenkäpuoti on sinulle, jolle kengät eivät ole vain jalkineita."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti