toukokuuta 06, 2022

Vihreä villitsee kevätmuodissa

 





Tämän kevään ja kesän muoti on varsinaista väri-ilottelua kirkkaista perusväreistä haaleisiin pastelleihin. Värien ystävänä olen innolla selaillut eri valmistajien kotisivuja ja verkkokauppoja ahmien vihreää, oranssia, keltaista, pinkkiä ja monia muitakin kirkkaita värejä. Sesongin trendiväreistä violetti on ainoa väri, jolle en oikein syty. Olen elänyt hyvinkin intensiivisen violetin kauden nuorempana. Vuoden alussa kun konmaritin useita jätesäkkejä vaatteita kierrätykseen huomasin miten paljon minulla vielä oli violetin, lilan sävyisiä vaatteita sekä asusteita mutta kaikki joutivat nyt jonkun toiseen vaatekaapin aarteiksi. Ehkä sytyn vielä violetin ystäväksi jossain vaiheessa.


Löysin Lindexistä ihanan kirkkaan vihreän takin muistaakseni syksyllä 2013. Tämä takki minulla on vieläkin. Tässä vietetään "Leppeää lauantaita" marraskuun auringossa juuri Kampaaja Kaisun käsittelystä tulleena.




Kesällä 2014 kirkkaan vihreän kausi jatkui ja hankin Lindexistä myös vihreän käsilaukun sekä puhvihihaisen puseron. Tässä kuvassa "Vierailu ateljeekoti Visavuoressa" pääasia ei ole todellakaan ollut minun kuvaaminen joten siksi olen vain osana kuvassa. Onneksi vihreän erottaa :) 







Pakollinen hissiselfie katon peilin kautta kun oltiin Tampereen uudessa Torni-hotellissa teemalla "Pikkujoulut Mansessa". Vihreä lemppari takki yllä totta kai! 





Olin löytänyt Fiskarsin antiikkitapahtumasta useasta helminauhasta koostuvan korun, joka kaulassani ja vihreässä mekossa seikkailin Varsinais-Suomessa teemalla "Kesäinen Turku syyskuussa". Paljon ehdittiin yhden päivän aikana tehdä. Ehkä vihreästä väristä tuli sitä pirteyttä. 

Keväällä 2014 Hakasalmen huvilassa oli hauska "Rasvaletti" näyttely, joka kertoi 50-luvun Suomesta. Tapahtumassa on aikakauden kampaamo, jossa sai ottaa kampauksia ja minulle tuli "style nuttura". Samalla löysin aivan ihanat vihreät vintage korvakorut tuolta aikakaudelta. 

Zaran  koristeelliset korolliset Mule-kengät

Zaran tasapohjaiset helmikoristeelliset sandaalit 

Minun selkeä suosikki on kirkas vihreä, jota garderobistani on aina kyllä löytynyt. Vihreä on värinä sekä rauhoittava että samalla mieltä virkistävä sävy. Jännää miten yksi väri voi saada noinkin erilaisia tunteita aikaan. Vihreä väri myös viestittää, että on huolehtivainen ja luonnonläheinen ihminen. Vihreästä on olemassa lukemattomia sävyjä ja jokaiselle löytyy ihan varmasti oma vihreä sävy.

Zaran ilmava röyhelöinen mekko

Lindex midimekko, jossa englantilaista kirjontaa

Reserved puuvillainen midimekko

Trendivärinä kirkas vihreä voi aiemmin vihreään pukeutunutta ehkä vähän hirvittää mutta minä kehotan kokeilemaan sitä yllään ennen tuomitsemista. Vihreä nimittäin sopii yllättävän monelle ihmiselle. Selasin vanhoja blogissa olevia valokuvia omista vihreistä vaatteista ja pakkohan niistä oli laittaa tänne todistusaineistoa. Valokuvista huomaan, että sekä kuvauskalustossa että kuvaajan taidoissa on jotain pientä parannusta vuosien saatossa tapahtunut.

Minä olen kuumeisesti etsinyt netistä kirkkaan vihreää mekkoa. Vielä en päätöstä olen tehnyt mutta muutamia vaihtoehtoja on hautumassa. Pitää ahkerasti jatkaa edelleen metsästystä kirkkaan vihreästä mekosta!

Mitä mieltä sinä olet kirkkaasta vihreästä? Voisitko ajatella sitä yllä tai vaatekaapissasi? Omistatko kirkkaan vihreitä vaatteita, kenkiä tai asusteita? Mukavaa viikonloppua!








8 kommenttia:

  1. Sulle sopii tämä väri aivan mainiosti 😍. Itsekin tykkää kirkaista väreistä ja tämä on yksi suosikeistani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nadine ♥ Oma vihreä mekko on tilattu netistä. Sinulle sopivat myös värit!

      Poista
  2. Mulla on ollut koko kevään päähänpinttymänä saada vihreä mekko. Sellainen kuviollinen, shifonkinen ja puhvihihainen ihanuus löytyikin viime viikolla alusmekon kanssa. Kiva, kun tuollaiset kirkkaat värit ovat muotia, ne ovat niin piristäviä! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Dzinni ♥ Minulla oli myös päähänpinttymä vihreästä mekosta ja alkuviikosta sain paketin, joka sisälsi tuon mekon. Tilasin sen netin kautta. Olet siinäkin löytänyt kuvauksen perusteella kauniin kevätmekon. Kirkkaat värit piristävät - hyvää viikonloppua sinulle!

      Poista
  3. Tuo vihreä on ilman muuta sinun värisi. Ja miten upealta näytätkään varsinkin tuossa kuvassa , jossa aurinkolasit silmillä haaveilet ja kampaajan jäljiltä hiuksesi näyttävät kauniilta. Mulla ei vihreää juurikaan vaatekaapissa ole, eikä siksi toisekseen paljon muutakaan, mutta jos vihreän valitsen, niin sitten oliivinvihreän sillä se on yksi lempiväreistäni.
    Mukavaa viikonloppua sinulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina ♥ Tukka hyvin kampaajan jäljiltä ja aurinko paistaa joten mikäs siinä oli haaveilla. Muistan kuitenkin, että sain tuon haaveilun seurauksena aikoinaan pienen flunssan kun olin vähän liian vähissä vaatteissa merenrannalla. Oliivinvihreä on myös kaunis. Minulla oli aikoinaan oliivinvihreät housut, jotka käytin ihan puhki kun olivat niin ihanat. Mukavaa viikonloppua ♥

      Poista
  4. Omistan itseasiassa kaksi kirkkaan vihreää mekko, toinen on ihan ykkössuosikkini, sellainen maximekko. Sinulle sopii kauniisti vihreä väri! Mukavaa viikonloppua Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Outi ♥ sinua myös värit selkeästi pukevat ja pidät niistä. Moni pelkää turhaa vihreää. Mukavaa viikonloppua sateesta ja harmaudesta huolimatta ♥

      Poista