heinäkuuta 28, 2015

Pääasioita - onko tukka hyvin?

Viimeksi käydessäni Kaisun luona Hiusmuotoilu Inochissa sain ensikosketuksen L'Oréalin uuteen PRO FIBER hiustenhoitosarjaan. Kysyin perinteiseen huolestuneeseen tapaani "Ovatko hiukseni jotenkin huonossa kunnossa?" ennen hoidon aloittamista. Sain kuulla luottokampaajaltani, että hiukseni voivat hyvin mutta tämän hoidon avulla hiuksistani saadaan vieläkin upeammat. Siinä sitten ammattilaisen käsittelyssä aloitettiin PRO FIBER hoito ja samalla kahlasin läpi valtavan lehtipinon. Harmi kun näin kesäaikaan ei Maken makoisaa kakkua ole saatavilla...
Kaisu valitsi minulle PRO FIBER sarjasta korjaavat siniset RESTORE tuotteet, jotka on tarkoitettu hieman käsitellyille hiuksille. L'Oréalin uutuussarja sisältää myös luonnollisille hiuksille tarkoitut punaisen RECTIFY tuotteet sekä violetit RECONSTRUCT -tuotteet, jota sopivat herkistyneille hiuksille koska ne ovat eniten jälleenrakentavat.

Hiukseni pestiin ensin shampoolla - Restore PRO FIBER. Inochin tunnelmalliseen hiustenpesuhuoneeseen levisi shampoosta todella jännä tuoksu, jota en ensin osannut yhdistää mihinkään aiemmin kokemaani. Ainoa hajumuisto, joka minulle tuli mieleen oli ne seetripuiset vaatteiden raíkastajat, joita vuosia sitten myytiin vaatekaappeihin. Vähitellen aloin pitää tuoksusta ja nyt ihan rakastan sitä. Shampoossa tuoksuu todellisuudessa pioni, iiris ja santelipuu. Raikas tuoksu joka tapauksessa ja sellainen "nenää avaaja vaikutus" :)

Seuraavaksi hiukseeni levitettiin PRO FIBER Re-Charge naamio. Sain ohjeet laittaa naamion hiuksiini joka neljännen pesun yhteydessä. Muuten käyttäisin hiustenhoitoaineena sinisen Restore sarjan omaa hoitoainetta. Lisäksi pyyhekuiviin hiuksiin tulisi vielä saman sarjan jätettävä hoitoaine. Kaikki tuotteissa on sama raikas tuoksumaailma.

Ensimmäisen käsittelykerran jälkeen hiukseni tuntuivat äärimmäisen elinvoimaisilta ja kiiltäviltä. Ne olivat myös helpommin hallittavissa kuin ennen hoitoa. Minulla on paljon hiuksia mutta kun joukossa on vähän luonnonkiharaa niin pörröisyys tulee esille kosteina päivinä. Pörröisyys pysyi poissa ja hiukset tuntuivat ihan älyttömän hyviltä harjatessa. 
Ensimmäinen hoitokerta minulle tehtiin 11.heinäkuuta ennen kuin kampaajani jäi kesälomille. Olen ehtinyt nyt tehdä kotona yhden naamiokäsittelyn ja muuten jatkan Kaisun ohjeilla hoitorutiineita. Hiukseni ovat äärimmäisen hyvänkuntoiset edelleen eivätkä hoitoaineet missään tapauksessa tee tukastani liian raskaanoloista. Liian hoitavat tai paikkaavat tuotteet eivät sovi minulle kun minulla on paljon hiuksia ja ovat vielä pitkät. Tukka ikäänkuin lässähtää jo seuraavana päivänä pesusta jos käytän liian hoitavia tuotteita. Hiuksiani ei onneksi tarvitse pestä kuin kahdesti viikossa.

Kaisu on vähän väläytellyt, että haluaisi tehdä tukastani tasapitkän joten viidestä sentistä joutuisin luopumaan latvoista. Sanoin laittavani asian mietintämyssyyn. Itseäni askarruttaa haluanko enää pitää otsatukkaa vai alanko osittain kasvattaa sitä sivulle? No, eiväthän nämä maailman suurimpia asioita ole mutta sitä vain miettii miten uudistaisi hiuksistaan.

Olen erittäin tyytyväinen näihin L'Oréalin uutuus PRO FIBER tuotteisiin. Mukavia käyttää, tuoksuvat hyvälle ja tekevät tukasta helpon käsitellä sekä kiiltoa riittää.

Kuvissa näkyvän kauniin lettikampauksen loihti ystäväni Laura ja tässä kampauksessa oltiin Porin Jazzeilla. Lettikampaukset toimivat hyvin pitkässä tukassa kuumalla ilmalla.


Bloggaus on tehty yhteistyössä Inochin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti