heinäkuuta 21, 2015

Kivistön asuntomessujen satoa - vol.1

Tässä jo lupailinkin teille postausta asuntomessuilta, joilla kävin jo viime viikon alkupuolella mutta lomakiireiltäni ehdin nyt lunastaa lupaukseni. Olen selaillut messukuvia ankaralla kädellä läpi ja yrittänyt valita kohteita, jotka kiinnostivat minua eniten. Taloja sekä interiöörejä, joissa oli hyvä tunnelma ja ne puhuttelivat minua.

Kohde 14, Kontio Harunire

Pidin talon materiaaleista ja sisustuksen vaaleudesta, jota on terästetty ripauksella mustalla. Paljaat hirsiseinät toivat minulle mieleen vapaa-ajan asunnon mutta ne sopivat tähän japanilaissuomalaisen perheen kohteeseen erittäin hyvin. Kalusteet olivat ilokseni suomalaisia klassikoita mutta silti talossa on myös japanilaisuutta ripaus mukana. Kauniin harmoninen interiööri!


Kohde 19 Vivola

Vaaleilla linjoilla oltiin myös tässä kohteessa. Keittö-olohuonetilaan laskeutuvat valkoiset melkein kuin ilmassa leijuvat portaat olivat kaunis yksityiskohta tilassa. Väenpaljouden takia en onnistunut saamaan niistä kunnollista kuvaa. Huoneissa valtavasti valoa ja tilantuntua sekä kauniita puupintoja.  Sisustuksessa Vitraa, Artekia, Woodnotesia, Asunia - klassikoita ja kerroksellisuutta. Hauska erillinen "pihasauna" ja betoninen terassipöytä.


Kohde 20A Kristallikuutio

Kohteen sisustussuunnittelusta oli vastannut asukaspariskunta. Kalusteet olivat vaaleita ja keveitä. Huonetilat vähäisen kalustuksen takia ilmavia ja valoisia. Mukavasti klassikoita ja mustavalkoisuutta myös. Sisustus ehkä omaan makuuni liian pelkistetty mutta silti tämä miellytti minua ja asukkaat olivat selvästi tehneet talosta itsensä näköisen - plussaa siitä. Pohjakerroksen spa-osasto ja oma kuntosali olivat sitä luksusta tähän taloon.Kohde 25 Deko 165

Nelihenkisen perheen skandinaavisen vaalea koti, jota oli terästetty petrolinsinisillä yksityiskohdilla. Pidin siitä, että jopa kylpyhuonetilojen kaakeleissa oli samaa sinistä värimaailmaa. Rouheita taloon suunniteltuja tapetteja, hauskat pisamaiset valaisimet, jotka kruunasivat kahden kerroksen korkuisen olohuonetilan. Tässä kohteessa oli iso terassi, josta pidin. Tosin tuntui, että tontit olivat melko pieniä, joten naapurisovun on säilyttävä Kivistön alueella.


Kohde 32 Planiatalo Amanda

Tässä talossa on kotoisa ja mukavan asuttava fiilis. Sisustuksessa oli käytetty paljon luonnonmateriaaleja, rouheita puupintoja pöydissä, avaraa tilantuntua, kahden kerroksen korkuinen olohuonetila ja seinillä jänniä akustiikkapaneeleita luomaan miellyttävää äänimaisemaa korkeaan tilaan. Maalaukselliset akvarellisävyt olohuoneen tekstiileissä. Takkapuut oli sisustuksellinen yksityiskohta. Yläkerran makuuhuoneen tapetti oli myös ylellisen tuntuinen.


Tässä ensimmäiset viisi taloa. Jatkoa seuraa...
2 kommenttia:

  1. Kiitos kivasta asuntomessuesittelystäsi. Olen vähän vierastanut messuja kun siellä on viime vuosina ollut niin paljon sellaisia turhan hulppeita ja tyyriinpuoleisia taloja. Nämä kaikki esitellyt talot näyttävät mukavilta ja asuttavilta myös. Toivottavasti tulee vielä lisää kuvia ja kirjoitusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tulossa on lisää kuvia ja postauksia :) Suosittelen messuilla käymistä myös kun tänä vuonna ovat niin lähelläkin vielä - siis mikäli olet pääkaupunkiseudulla asuva.

      Poista