heinäkuuta 02, 2015

Kesähepenissä ja melkein lomalla

Nyt voi kyllä todeta "HUH hellettä!" Lämpöennätyksiä taidettiin rikkoa ympäri Suomea päivän mittaan ja kyllähän ilma tuntuikin jo melkein trooppiselta auringonpaisteessa. Huomenna alkavan kesäloman kunniaksi laitoin aamulla päälle oikein kesäistä, vilpoista ja värikästä. Pari päivää sitten hehkuttelin täällä blogissani etten ole ostanut alennusmyynneistä mitään mutta eilen sitten tein ostoksia peräti 19 eurolla. Kävin pikapikaa Sellon Lindexilla etsimässä alusvaatteita, joita en sitten kuitenkaan löytänyt/ostanut. Pakkohan siinä oli katsastaa myös alerekit "sillä silmällä" ja sieltä löytyi Holly&Whyten tunikamekko, jonka herkulliset värit puhuttelivat minua. Hihansuissa ja helmassa myös todella hauskoja sinisiä palloja. Monikäyttöinen vaate eli vaikka rannalle mukaan tarvittaessa mutta nyt sen alle kyllä puettiin valkoinen mekko koska tunika on melko läpinäkyvä työkäyttöön. 

Huvittuneena luin tänään Iltalehdestä pohdintaa minkälaisissa vaatteissa työpaikalle voi mennä ja mietin tarvitseeko tuollaista nyt edes miettiä? Jos tarvitsee puntaroida onko hame liian lyhyt tai toppi avonainen ne varmasti ovat sitä. Shortsit eivät varmaan ole myös ihan sovelias työvaate riippuen toki siitä mitä ihminen tekee työkseen. Jos olet ulkotöissä vaikka puutarhassa, torilla tai lasten parissa päiväkodissa shortsitkin ovat ihan ok työvaate. Liian paljastavat vaatteet ovat harvoin hyvännäköisiä kenenkään päällä vaikka kaikki kurvit ja kilot olisivat muuten ihan kohdillaan.
Mutta nämähän ovat makuasioita....Käsilaukkuni on Zaran kesämallistosta parin vuoden takaa ja mielestäni olen ostanut tämän laukun muualta kuin Suomesta. Zaran nahkalaukku on ihanan värinen mutta siinä mielessä vähän epäkäytännöllinen, että sitä ei voida sulkea lainkaan vetoketjulla. Onneksi laukun sisällä on narulla varustettu pussukka, joka suojaa omaisuutta edes jonkin verran. Laukun väri on väri on kyllä aika namu! Ja minähän pidän oranssinpunaisesta... ja väreistä ylipäätänsä...


Päätin sitten heittäytyä ihan hurjaksi Lindexillä ja nappasin vielä korutelineestä mukaan sekä ranne- että kaulakorut tupsuilla. Näitä hippimäisiä koruja olisi voinut ostaa useammankin kun Lindexin kanta-asiakaskortti antoi alehinnoista vielä lisäalea joten laskuni loppusumma oli todella kaikkineen 18,83€ joten halvaksi tuli tämä shoppailu. Joskus näinkin voi siis käydä! Kesällä tulee käytettyä paljon koruja, jotka ovat materiaaliltaan sellaisia ettei niiden häviäminen tai rikkoutuminen harmita ihan hirveästi.

Se oli sitten enää yksi työpäivä ja aamu ennen kesälomaa - JEE!!!

2 kommenttia:

  1. Vähän hävettää tunnustaa, mutta nuorison painonnousu on ollut myös tämän kesäni pelastus. ns. halpiskaupoista löytyy laadukasta päällepantavaa myös vähän "pyöreämmille".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lindexin vaatteet ovat mielestäni laadukkaita hinnastaan huolimatta ja kokojahan löytyy kyllä melko laajasti. Kiva, että olet löytänyt kesävaatteita :) Kuumalla ilmalla on mukava pukeutua väljästi oli sitten laiha tai pyöreämpi. Hauskaa heinäkuuta!

      Poista