huhtikuuta 03, 2019

Rento Sauna juhlisti 10 vuotispäiväänsä Lapland Hotels BulevardissaSauna on meille suomalaisille melkein pyhä paikka. Uskallan väittää, että sauna on osa meidän kansallisidentiteettiä sekä suomalaisuuden symboli sisun, sitkeyden ja ruisleivän ohella. Me olemme saunoneet jo tuhansia vuosia. Saunassa on synnytty, peseydytty ja sinne ollaan menty jopa parantumaan kuten jo sananlasku "Jos sauna, viina ja terva ei auta on tauti kuolemaksi." sanoo. Suomessa on huikeat 2 miljoonaa saunaa! Kesäiltana saunasta suoraan uimaan järveen tai mereen on idylli, josta me haaveillemme.

Rento on ollut osa suomalaista saunakokemusta nyt jo vuosikymmenen ajan. Lämpimät onnittelut! Pääsin eilen juhlistamaan juhlavuoden kunniaksi uudistettua Rento-valikoimaan, jossa on mukana sekä rakastettuja suosikkeja että hyväksi havaittuja materiaaleja uudella designilla, että myös täysin uusia tuoteinnovaatioita. Koko tuotesarja kantaa Design from Finland -merkkiä. Lisäksi useilla Rento tuotteilla on Avainlippu merkkinä kotimaisesta valmistusprosessista.

Rento tuotteiden lanseeraus pidettiin tammikuussa 2019 avatussa uudessa upeassa Lapland Hotels Bulevardin tiloissa. Lapland Hotels käyttää Rento tuotteita omissa hotelleissaan joten juuri oikea paikka tilaisuudelle. Ja sokerina pohjalla pääsimme myös lopuksi kiertelemään hotellin tiloissa sekä tutustumaan aivan mielettömiin huoneisiin.


Rento tuotteisiin on ilmestynyt uusi kaukosäätimen "pause-näppäintä" muistuttava symboli. Se on merkkinä siitä, että rentouttava saunahetki auttaa meitä pysähtymään ja puhdistumaan niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Sauna on minusta osa meidän suomalaisten hyggeilyä.

Juhlavuoden uutuustuoksu Metsämänty tuo mieleen tunturinpuron juoksun ja kulkemattoman erämaan rikkumattoman hiljaisuuden. Tuoksussa löytyy nuoren männyn neulasia, pihkaa ja aistillisia puuntuoksuja. Pidän tuoksusta todella paljon.

Keveä Mustikka puolestaan johdattelee kesän jälkeen syyssateiden kastelemille mättäille ja tuoreen kangasmetsän rauhaan.

Rento tuotteista löytyy suihkusaippua, shampoo, hoitoaine ja nestesaippua. Ihonhoitotuotteista puolestaan vartalokuorinta, vartalovoide, saunahunaja.


Rento Pino -saunatekstiilit ovat suunnittelija Anna Säterin käsialaa. Laadukkaat, jacquard-kudotut Pino-tekstiilit säilyttävät muotonsa ja kuosi toistuu pesusta toiseen. Pyyhkeet ja kylpytakit tuntuivat todella pehmeiltä. Kevyt puuvilla tuntuu myös vilpoisalta ihoa vasten löylyjen jälkeen. Materiaali imee hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti. Mallistosta löytyy laudeliina, kylpy- ja käsipyyhe, kylpytakki ja saunatyynyjä.


Tammer-Tukku on myös muuttunut Tammer Brands bränditaloksi. Aulis Mäenpään jo vuonna 1954 perustaman yrityksen logokin on uusittu muistuttamaan yrityksen perustamispaikkaa Tampereella. Yrityksen liikevaihto on viime vuosina ollut hurjassa kasvussa ja yritys työllistää 200 henkilöä. Rento-saunatuotteitakin viedään jo 25 maahan. Tammer Brandsillä on tällä hetkellä omia brändejä jo parisenkymmentä ja lisänä vielä useita edustuksia kuten Iittala, Moomin, Fiskars, Arabia, Ambiente. Yrityksen valikoimista löytyy yli 20 000 tuotetta - aika iso määrä!


Erittäin mielenkiintoisia uusia tulevia tuotteitakin saimme jo nähdä. Rento x HARRI KOSKINEN -saunatuotteet ovat tulossa myyntiin syksyllä 2019. Tässä vähän jo esimakua tyylikkäistä terästuotteista.


Lapland Hotels käyttää ravintoloissaan Anu Pentikin tiloihin suunnittelemia astioita. Kauniin rouheita ja juuri lappilaisen fiiliksen antavia lautasia, kuppeja ja kulhoja. Sopivat hyvin hotellin muuhun Lapin erämaahenkiseen sisustukseen.

Saimme maistella keittiön meille loihtimia upeita herkkuja. Kuvassa vasemmalta oikealla löytyy.
Savustettua siikaa, palsternakkaa, porojäkälää. Porotartar, kaskinaurista, karpaloita. Hiiliporkkanaa & mäntykreemiä. Yläkuvassa näkyy puolestaan jälkiruokamme hillaa ja suolakaramellia. Omnomnom!


Lapland Hotels Bulevardista löytyy 182 huonetta ja 102 niistä sisältää myös saunan. Saunalla on täällä tärkeä rooli ja niistä löytyy siis myös Rento Sauna -tuotteita. Hotellin on suunnitellut Arkval Taite Oy ja saman toimiston käsialaa on myös St. Georg hotelli Yrjönkadulla.

Lapland Hotels Bulevardi on hyvin elämyksellinen paikka ja sisustuksessa voi aistia pohjoisen luonnon lumisista tuntureista jääkirkkaisiin erämaajärviin ja kesän yöttömään yöhön. Kulkiessani hotellissa minulle tuli ikävä Lappiin, jossa en ole vuosiin käynyt. Lapsena siitä sai kesäisin aina sellaisen yliannostuksen, että jossain vaiheessa into jo vähän hiipui. Mutta Lappiin haluan kyllä mennä ihan lähitulevaisuudessa.

Hotellin käytävillä ja huoneissa näkyy Anu Pentikin varta vasten hotellille suunnittelemat keraamiset taideteokset, joissa näkyy hyvin Lapin luonnon värejä. Sisustusmateriaaleissa loistavat kullan ja kuparin sävyt kuin suoraan Lapin kesästä. Hotellin aulasta löytyy myös kullanvärinen peräti 14 metriä pitkä baaritiski, jossa on vielä hauska muoto.

NORTHERN COMFORT 22 - 29m²


"Kesän merkinnöissä ilmassa leijailee jäkälää, kun tuhatpäinen tokka juoksee ohi. 
Kiireen keskellä sen loputon liike tuo rauhaa. Saman hetken olemme tallentaneet 
huoneeseemme rennon urbaanisti. Jotta voisit kosketta lämpimintä 
taljaamme ja kuulla koparoiden kopinan - 
ottaa kaiken sen upeuden lähellesi ja rauhoittua."MYSTIQUE DELUXE SAUNA 33m²


"Syksyisen usvaisessa metsässä vaelletun päivän jälkeen kämppä 
ja sen rikas valkea on jo vuosisatoja tuonut pohjoisen ihmiselle ajattoman hengähdyksen. 
Levähdys pehmeällä taljalla on usein poronkellon kilinän saattelemana 
johtanut ikimuistoisimpiin uniin. Rauhoittumisen tunnelman suoraan 
metsän siimeksestä olemme halunneet tuoda huoneeseemme Helsingin ytimeen, 
hiljalleen leijailevan usvan saatat löytää saunan pehmeistä löylyistä."ARCTIC DELUXE SPA 37-38m²


"Ikuinen veden virta on tuonut pohjoisessa asuville elinvoiman, raikkauden ja puhtauden. Paikoitellen vesi on patoutunut talven jäihin. Junior suite -tasoisen 
huoneen spa-maailman voit kokea omalla tavallasi - löytää rentouden saunan 
lämmöstä tai Lapin kosken raikkauden design-ammeessa hengähtäen. 
Kuulla veden juoksun aivan kuin olisit juuri kastanut jalkasi Lapin kosken kuohuihin."LAPLAND PENTHOUSE SUITE 45-46m ²


"Seisoessani korkeimman tunturin huipulla olet lähinnä tähtien hohtoa. 
Sviittiemme sisustukseen olemme tuoneet teoksia, jotka kunnioittavat 
Lapin tarinoita tuomalla illan hämyyn säihkeen ja herkkyyden - 
kun taas oma terassiparveke antaa kesäaamuihin 
Suomen suven raikkauden ja kauneuden."


Kaikki kursivoidut tekstit huoneiden yhteydessä on lainattu Lapland Hotels Bulevardin sivuilta.

KULTÁ KITCHEN & BAR


Alakerrasta löytyy Kultá Kitchen & Bar. Hyvin tunnelmallinen sisustus ja erilaisia istuinryhmiä nauttia keittiön herkuista. Ruokalistalta löytyy pohjoisesta tuotuja maailman puhtaimpia raaka-aineita kuten riistaa, poroa, sieniä, jäkälää ja koivulehtiä. Tänne täytyy ehdottomasti päästä herkuttelemaan jossain vaiheessa. Sunnuntaisin tarjolla on bistrolista.Kiitos Tammer Brands Oy, Lapland Hotels Bulevardi ja Success Story Oy upeasta illasta.


18 kommenttia:

 1. Rento-tuotteet ovat tuttuja ja kiva, kun sarjaan on tullut uusia tuoksuja. Rento-tuotteet ovat myös hyvä tuliainen tai lahja juurikin suomalaisille saunojille.

  Lapland Hotels Bulevardi on tyylikäs hotellikokonaisuus, jossa monet suomalaiset huipputuotteet pääsevät hyvin esille. Kiitos sinulle, että otit meidät lukijat mukaan hotellikierrokselle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä kanssasi. Rento-tuotteista löytyy myös kivoja valmiita lahjapakkauksia, joissa on mukana useampia tuotteita. Olen itse vienyt näitä tutuille juuri kesäaikaan kun käydään mökeillä ja saunomassa.

   Lapland Hotels Bulevardi oli minusta hyvin elämyksellinen. Sisustus oli hyvin Lapin erämaahenkinen mutta silti tyylikäs. Materiaalivalinnat todella onnistuneita ja värit kohdallaan. Kyllä tällaisessa hotellissa viihtyvät sekä suomalaiset että Helsinkiin matkustaneet turistitkin. Hehän voivat saada ensi kosketuksen Lappiin jo pääkaupungissamme ennen kuin matkustavat ihan oikeasti Lappiin.

   Poista
 2. Pyyhkeet ja käsisaippua pääsivätkin jo käyttöön.

  Lapland hotel olisi oiva paikka staycationille, huoneet olivat todella houkuttelevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapland Hotels Bulevardi olisi aivan OIVALLINEN paikka staycationille. Pidin kaikista huoneista ja tuosta "Lappi-fiiliksestä". Jopa kelot näyttivät minusta ihanilta ja poronsarvet valaistuina seinällä. Penthousen parveke oli aivan ihana...

   Poista
 3. Tytär nappasi toisen pyyhkeen ja käsisaippua on alakerrassa käytössä, mänty on ihana tuoksu. Hotelli oli huikean kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiksu tytär :) Mäntytuoksu on todella miellyttävä. Hotelli oli kuin jostain sadusta. Tuntui, että olisi ollut ihan jossain muualla kuin Bulevardin varrella Helsingissä. Pidin kovasti <3

   Poista
 4. Tämän luettuani en yksinkertaisesti ymmärrä, kuinka olen voinut tähän mennessä olla autuaan tietämätön tällaisesta elämyksestä, ja vielä näinkin lähellä meitä!

  Mielettömän kuuloinen kokonaisuus kaikkiaan, ja ehdottomasti sellainen paikka, jonne täytyy päästä kärräämään amerikansukulaiset - eli siis miehen puoleinen perhe. Voi kyllä olla, että täytyy käydä miehen kanssa tsekkaamassa kaksin jo ihan etukäteen...

  Meillä myös Rento-tuotteet ovat hyvinkin tuttuja arkikäytössä - pidän niin tuoksuista, kuin tekstiileistäkin ja molempia löytyy meiltä melkoinen kasa. Pellavaa tosin olen tuonut paljon myös Venäjältä, mutta kyllä näissä Rento-tuotteissa vaan on sitä jotain. Ihanan kuuloisia uutuuksia odotettavissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hotelli on avattu vasta tammikuun puolivälissä 2019 - en itsekään tiennyt sen jo auenneen :) Ihan varmasti ulkomaalaiset ovat ihan fiiliksissä Lapin eksotiikasta keskellä Helsinkiä. Suosittelen staycationin viettoa täällä - niin ihana paikka <3

   Tuo uusi Rento Metsämänty on hurmannut minut.

   Poista
 5. Rento-tuotteet tuttuja mulle! Ihanan näkönen paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rento-tuotteiden ilme on saanut tässä uudistuksessa todella ylellisen ulkoasun myös. Pidin paljon ja "pause-näppäin" on hyvä oivallus pulloissa. Lapland Hotels Bulervardi on tutustumisen arvoinen paikka :)

   Poista
 6. Ihania saunatuotteita! Ja Lapland hotels vaikuttaa hyvältä. Pääsen tänään tutustumaan paikkaan itsekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea, että sinä pääset tänään tutustumaan Lapland Hotels Bulevardiin. Uskon, että viihdyt :)

   Poista
 7. Muutamasta muustakin blogista ihastelin hotellia ja tuotekuvia.Tykkään☀️☀️Mukavaa viikonloppua sinulle☀️☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että Lapin "eksotiikka" mielyttää sinuakin.
   Mukavaa ja aurinkoita viikonloppua - nautitaan!

   Poista
 8. Aivan ihania kuvia, niistä välittyy hienosti tunnelma! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Kuvia oli helppo ottaa kun kaikkialla oli niin kuvauksellista katsovaa ja koettavaa.

   Poista
 9. Hotellissa olen ollut Tampereella ja Tammer Tukun kutsumana muuten ja wow miten tykkäsinkin tuosta Lapland hotellin ilmeestä.

  Rennolla on paljon kivoja tuotteita ja meille olen ostanut mm. saunakiulun.

  Ihanaa viikkistä Marjo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin tyylikäs ja niin Lapin henkinen! Ei yhtään mitään liikaa vaan juuri sopivasti sisustuksessa.

   Rennon uusi teräksinen sarja, jonka siis Harri Koskinen on suunnitellut tulee varmaan vaihtumaan moneen modernin sisustuksen kodin saunaan. Minusta koko setti saunakiulu, saunakauha, puuteline ja lämpömittari oli tosi tyylikkäitä.

   Hyvää viikonloppua Tiia <3

   Poista