toukokuuta 10, 2016

No more boring meals !!!!


Postaus on toteutettu yhteistyössä Santa Marian kanssa

Indiedays Blogger's Inspiration Day-tapahtumasta sain mukaani kassillisen Santa Marian texmex tuotteita testattavaksi omassa keittiössäni. Tarkoituksena olisi valmistaa ruokahetki teemalla #nomoreboringmeals. Olin enemmän kuin innoissani koska texmex on yksi kestosuosikkini vuodesta toiseen JIHAA!!!! Voiko texmex ruokaan edes kyllästyä tai minä en ainakaan voi :) Texmex ruuan valmistaminen on sitä paitsi ihan äärimmäisen helppoa ja aterian ei todellakaan tarvitse olla tylsä. Minustahan kattaus on myös "puoliruokaa" joten meidän "tyttöjen illassa" tarjottaisiin maailmanparantamisen lomassa #nomoreborignmeals ja värikkäästi!



Kaupasta tarttui mukaani suikaloitua broilerinrintafilettä pari pakettia. Paistoin broiskusuikaleet oliiviöljyssä ja lisäsin mukaan Santa Marian Fajita Smoky BBQ mausteseosta. Jännä savuntuoksu paistaessa toi mieleeni. että olisin kokkaillut grillin ääressä vaikka omassa kotikeittiössäni olinkin. Ja savunmaku oli myös valmiissa broilerissa mukana - mi piace! 


Suikaloin ison punasipulin, paprikat (vihreä, keltainen, punainen tai liikennevalot kuten näitä kutsun) ja kuullotin niitä toisessa pannussa. Mukaan heitin vielä loppuvaiheessa kuutioitua avocadoa. Avocadosta ei aina tarvitse tehdä quacamolea :)


Ja sitten täyttelemään Santa Maria Mini Taco veneitä oman maun mukaan. Paistettuja kanasuikaleita, kuullotettuja vihanneksia, oliiveja, kermaviiliä ja mukaan potkua antamaan Taco Sauce kastiketta. Vihersalaattia ja minitomaatteja lautaselle vielä ja sitten haukkaus omnomnom.... 
Nämä "pikkutacoveneet" ovat muuten huomattavasti helpompia syödä kuin perinteiset tacokuoret tai -taskut miten niitä nyt kukin kutsuukaan. Taidan jatkossa alkaa suosimaan näitä pikku Tubseja :) Tosin texmex aterialla ei tarvitse hienostella ja lautasliinoja aina kuluu...




Ja totta kai sitten vähän rouskuteltiin myös Nacho Chipseja Chunky Salsan kanssa. 
On se jännä miten jutustelun lomassa käsi aina sujahtaa kulhon kautta suuhun....  En pidä liian suolaisista nachoista mutta näissä oli vain sopivasti suolaa mukana. Plussaa!



Täytyy sanoa, että ruoka oli hyvää, helppotekoista ja maailma parani siinä sivussa huomattavan paljon. Meillä "tytöillä" kun on tapana pohtia ja puntaroida asioita monelta eri kantilta joten tällainen napostelusyöminen sopii siihen erinomaisesti. Ja se naurun määrä mikä "tytöistä" lähtee.... 
vaikka janojuomana vain jäävettä limellä :) 



Kiitos ruokahaasteesta Santa Maria
Tämän ruokahetken valmistamiseen ei mennyt juurikaan aikaa 
vaan iloa herkutteluhetkiin teemalla #nomoreboringmeals!


14 kommenttia:

  1. Nuo tacoveneet on ihania. Juu kyllä minä viihtyisin tuon herkkupöydän ääressä pidemmänkin aikaa, nams!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä "tytöt" viihtyivätkin :) Tacopöydässä onneksi riitti herkkuja.

      Poista
  2. Texmex on aina ja ikuisesti hyvää :). Kauniita kuvia Marjo <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rouva Sana :) Jossain vaiheessa minusta tuntui, että olisin voinut elää vain syöden texmex ruokaa. Onneksi tämä vaihe meni ohi .... mutta tilalle kyllä tuli sushi.
      Aurinkoa ja mukavaa PING-tapahtumaa!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Kuvia ottaessa oli jo nälkä itsellä.
      Ystäväni, jotka eivät bloggaa nauravat aina "Saako jo ottaa vai vieläkö pitää kuvata?"

      Poista
  4. Temex on lemppariani. Värikkäitä ja erittäin herkullisia kuvia, melkein pystyin nenällään haistamaan mausteisen ruuan tuoksun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina! Värikkyys ja texmex kuuluvat yhteen :)
      Kuvatessa nälkä vain kasvaa ja kiva jos aistit herkullisuuden näin kuvankin välityksellä.

      Poista
  5. Hyvältä näyttää! Ei tainnut kummallekaan osua voittoa, kun ei ole ilmoitusta tullut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa tässä juuri mietin kun mitään ei ole kuulunut...mutta ruoka oli hyvää :)

      Poista