toukokuuta 16, 2016

Relove * tyyli * maku * tunne

Piipahdin muutamia viikkoja sitten Indiedays ID-päivän jälkeen bloggaajaystävieni Tuulannelin ja Lumon kanssa Töölöntorin laidalla ihanassa, juuri avatussa Relove liikkeessä. Käyntimme ajoittui vain pari päivää avajaisten jälkeen mutta kaikki oli niin kauniisti paikoillaan ja järjestyksessä kuin Relove olisi ollut ikuisuuden jo avoinna. Aiemmin tässä liiketilassa taisi olla joku tylsä pankkikonttori mutta nyt paikka hohti tyylikkään valkoisia seiniä ja uudenuutta sisustusta. Relove liikkeen konsepti on jännän erilainen. Katutasossa tuntuu siltä kuin tulisit sisälle ihanaan lifestyle putiikkiin mutta alakerrasta löytyykin kirpputoriosio! Reloven omilta nettisivuilta löytyy tarkemmin tietoa miten kirpputori toimii mutta perinteisen pöytävarauksen lisäksi Reloveen voi myös jättää tai postittaa myytäväksi tavaroita. Relove maksaa myös saamistaan provisioista osan hyväntekeväisyyteen. Huhtikuussa Rescueyhdistys Kulkurit ry sai lahjoituksen - upea juttu!


Reloven tilassa on myös pop up -corner. Siellä oli vierailumme aikana ihanan rentoja Bohemian Girl Suomi vaatteita ja koruja. Vaikka ulkona vihmoi vettä vaakatasoon näistä vaatteista tuli kesäinen Californian girls -fiilis itselle ja hymyilytti.


Upea juttu oli myös löytää Sansaarin tuotteita Reloven pop up -nurkkauksesta. Itse olen tutustunut näihin Sansaarin tuotteisiin Tuomaanmarkkinoilla. Tuotteet valmistetaan nepalilaisten köyhien naisten sekä miesten toimesta ja ne ovat "kotona valmistettuja". Tuotteen tekijät saavat työstään kohtuullisen palkan ja pystyvät työskentelemään lähellä kotiaan ja perhettään. Sansaar tekee hienoa työtä vahvistaen myös naisten asemaa Nepalissa. Itseltäni löytyy noita huovutetuista palloista tehtyjä värikkäitä pannunalusia sekä nepalilaisia joulukoristeita. 

Jurliquen ihanaa luonnonkosmetiikkaa näytti myös löytyvän pop up -cornerista samoin kuin kotimaisen Duroyn huippusiveltimiä. Pop up -nurkkauksen tuotteet vaihtuvat ja niitä kannattaa seurata nettisivujen kautta ja piipahtamalla täällä kurkkimassa. 


Soap & Balsam SB ihania - melkein karkkimaisia - käsintehtyjä saippuoita ostan usein lahjaksi tai pikku tuliaiksiksi. Saippuoiden raaka-aineista 98-100% tulee suoraan luonnosta.
Kauniita sisustusesineitä, kirjoja, kynttilöitä, tekstiileitä - aah paljon kaikkea kivaa ja kaunista!


Koiranomistajana minua myös miellyttää se, että Relove on koiraystävällinen paikka. Koirat ovat tervetulleita omistajiensa kanssa myös kirppistelemään, kahvittelemaan tai shoppailemaan. Nämä kaksi ihanaa veijaria saivat vähän rapsutuksia osakseen myös bloggaajalta :)
Ja mikä parasta paikasta löytyy pieni kahvila ja ihania raakakakkuja, joihin on käyty hakemassa innostusta ihan Australiasta saakka. Kahvilasta voi myös tilata isompia määriä leivonnaisia tarvittaessa vaikka omiin kotijuhliin. Kahvilassa suositaan luomu- ja lähiruokaa ja Relovessa voi nauttia myös aamiaisen tai lounaan. Ihan huippuhyvää juustokakkua ja nuo Cihu-keramiikan jännät kupit ja lautaset olivat hauskoja. Kahvilan viherseinä oli myös mahtava!Tällaista paikkaa on kaivattu Helsinkiin!
Pidin todella paljon ja varmasti tulen piipahtamaan uudelleen.
Onnea Reetalle ja Nooralle :)

6 kommenttia:

 1. Tuolla on pakko käydä heti kun hetii ja kerkeää ja ihana Reetta <3 Sinne aurinkoista viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ollutkin ihana paikka :) Huomasin, että olit itsekin kerinnyt jo käydä. Ja tehdä ostoksiakin .... :D

   Poista
 2. Relove oli kiva, plussaa koirien päästämisestä mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirista saa aina lisäpisteitä. Tosin en tiedä miten Minnie russeliriiviö käyttäytyisi täällä....täytyy kokeilla joskus :)

   Poista
 3. Tuohan on oikea unelmaputiikki kahviloineen ja kirppiksineen :) Kiitos vinkistä, seuraavan Hesareissun ehdoton käyntikohde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä se totesit "unelmaputiikki". Ehdottomasti pistäydyt ja teet löytöjä!

   Poista