maaliskuuta 16, 2013

Kaviaaria kutreille

Viime viikko oli sen verran hektinen työrintamalla, että valmis tekstiluonnos unohtui totaalisesti julkaista. Hötöpäinen minä! Isoja sisustusprojekteja monta yhtä aikaa ja tosi tiukalla jättöaikataululla joten päivää sai kyllä venyttää kiitettävästi. Lisäksi pari asiakastilaisuutta, joista Cirque du Soleil on vaikuttava spektaakkeli. Vieläkin ihmettelen mongolialaisten naisten kumimaisen vääntyviä vartaloita - huh huh mihin asentoihin pääsivät! Tilaisuudessa kuvaaminen oli kiellettyä joten siksi en voi jakaa elämyksiä sieltä.


Hiukset ovat naisen kruunu vai miten sen nyt menikään? Omat hiukseni ovat paksut, pitkät ja karheat hiuslaadultaan. Em. ominaisuuksista voin kiittää perimääni. Suuri merkitys on myös sillä miten hiuksia hoidetaan, hiusten hoitoon käytettävät tuotteet ja välineet, leikkaaminen sekä tärkeimpänä yleiskunto. Kampaajani Kaisu näkee aina heti minunkin hiuksistani onko ollut stressiä, syöty antibioottikuureja jne.

Hiusten hoidossa olen aina yrittänyt parhaalla mahdollisella tavalla noudattaa kampaajani antamia ohjeita jotta kruununi pysyisi hyvässä kunnossa. Hiustenhoitotuotteet ovat olleet vuosia Kerastasen ja lisäksi olen popsinut myös hiusjuuren täsmäravinnetta eli Priorin kapseleita purkista.


Muutamia vuosia sitten kampaajani ehdotti, että kokeilisimme Kerastasen Chronologiste - uudistavaa elinvoimaa hiuksille antavaa - kaviaarihoitoa ja siitä lähtien olen ottanut em. käsittelyn kuukausittain kampaajalla käynnin yhteydessä. Ja kyllä hiuksista sen huomaa!


Kerastase on kehittänyt Concentré Caviar Mimetique uutteen, joka sisältää tehokkaita meri- ja kasvisaktiiviaineita antamaan hiuksille uudistavaa elinvoimaa. Nämä pikkupakkaukset sisältävät hoidon toista ainesosaa eli hopeisia "kaviaarihelmiä".Hoitopaketissa on kaksi ainesosaa, jotka sekoitaan toisiinsa vasta hoitohetkellä jotta arvokkaat aktiiviaineet säilyisivät mahdollisimman pitkään. Hoitovoiteeseen sekoitetaan rikotut kaviaarihelmet.


Kaviaarihelmet rikotaan Chronologiste -puristimen avulla.


Ja ainesosat sekoitetaan lastan avulla toisiinsa puristekupissa.

Pyyhekuviin hiuksiin levitään kaviaarihoitovoideseosta jakaus jakaukselta. Hoitovoiteen määrä on tietysti suhteutettu hoidettavan hiuksen määrään. Kuin hoitovoide on levitetty päänahkaan lopuksi sitä levitään myös hiuspituusosioihin ja mielestäni Kaisu myös tässä vaiheessa vielä kampaamalla edistää levittymistä kaikkialle hiuksiini. Sitten alkaa ihanin osio eli kampaajani hieroo hoidon päänahkaa ja pituuksiin ja tämä jos mikä rentouttaa....aaah!  Vaikutusaika on 5-10 minuuttia, jonka jälkeen hoito emulgoidaan huolellisesti pois hiuksista.


Hämärä Inochin pesuhuone, kynttilöitä, soljuvaa musiikkia ja päähierontaa!

Hoidon voi toki tehdä myös kotona. Inohcissa myydään hoitopaketteja hintaan 97€ mutta kampaamossa tehtynä hoidon hinta on noin 30€. Tarkempia hintoja kannattaa tiedustella Inochista suoraan. Kotihoidossa se ihanainen hierontaosio pitää sitten vain suorittaa itse....


Voilá tässä lopputulos!


Aurinkoista maaliskuun viikonloppua....kyllä se kevät sieltä tulee ja kiitos Kaisu!

4 kommenttia: