maaliskuuta 24, 2013

Esineita sieltä ja täältä


Jos haluan erilaisia shoppailuelämyksiä teen aina tutkimusmatkan Moko Market & Caféen tiloihin Pursimiehenkadulle. Voin viettää Mokossa vain aikaa ja lentää ajatuksissa vaikka minne kauas. Täällä on jotain samaa kuin kirpparilla kulkemisessa vaikka osa tavaroista onkin uusia mutta sitä löytämisen riemua täältäkin käyn ammentamassa.


Moko on vuonna 1991 perustettu sisustamiseen erikoistunut myymäläkonsepti. Moko myy erilaisia vintage-esineitä, vanhoja intialaisia kaappeja, muotia sekä herkkuja läheltä ja kaukaa ja esineitä sieltä ja täältä. Täällä on sellainen mukavan boheemi tunnelma ja pidän siitä!   


Savon de Marseille saippua <3


Ihana vihreä lasipurkki ja sopivasti ruostunut metallituoli.


 Keväisiä sävyjä tekstiileissä ja saahan sitä Savon de Marseille saippuaa myös nestemäisenä pulloissa.


Puutarhanurkkauksessa oli vanha, hurmaava intialainen kaappi.


Sipulit pukkasivat jo uutta vihreää vartta.


Voi parkaa....tältä reppanalta oli katkennut toinen sarvi.


Vanhaa ja uutta sekaisin sulassa sovussa.


Amy Butlerin värikkäitä kankaita, joilla on hauskoja nimiä: Disco Flower,  Chinese Lanterns, Gypsy Mum, Springs Beauty, Folly Zink, Folly Butterschotch.


Pidän naamareita. Olen tuonut aikoinaan Venetsiasta interrail matkalta paperimassasta käsintehdyn naamarin ja suureksi yllätyksekseni sain sen täysin ehjänä kotiSuomeen.


Lasten nurkkauksessa ei ole väriä säästetty. Näitä olen kuolannut pitkään eli silkkisiä peittoja herkullisissa väreissä. Myös puuvilla päiväpeitot ovat mieleeni. Osa puuvilla peitosta oli muuten alennuksessa.  
Hyvä idea ensi talvea ajatellen - kudo lahjaksi eläinhattu ystävälle!


Päivän asunani oli Indiskasta ostettu moniväritunika, housut Lontoosta Mark & Spencerilta parin vuoden takaa, Lindexin vaaleanvihreä, vanha villatakki ja uudet Park Westin saappaat, jotka löysin Alppilan kengästä. Satuin ajamaan liikkeen ohi ja huomasin ikkunassa kyltin "talvisaappaat -50%" eli tosi hyvä ostos 70€!


Laukku Tallinnan Kaubamajasta, puiset rannerenkaat Seppälästä ja lankapallollinen kaulakoru Myyrmäkihallin kirppikseltä.


Kun elämysiä on kerännyt riittävästi voi istahtaa Moko Market & Cafen puolelle ja nauttimaan jotain herkullísta salaattia tai keittoa. Lauantaisin ihana brunssi, josta aiemmin jo bloggasinkin.

Mukavaa ja aurinkoista Palmusunnuntaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. Mokossa on välillä kiva käydä ihmettelemässä ja kahvittelemassa.

  Sain Mokosta kutsun bloggarien pastakilpailuunkin, ehkä tänään teenkin pastaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin juuri sinua kun näin sen pastakilpailun....nyt teet sinne voittopastan!

   Poista
 2. Minulla on jo toinen Mokon silkkinen päiväpeite menossa ja mikäli minusta riippuu, tulee kolmas olemaan myös Mokon tämän nykyisen heitettyä henkensä. Kevyempää ja kauniimpaa ei markkinoilta löydy.

  VastaaPoista