syyskuuta 08, 2015

Syyskuussa omenien posket punastuu

Syyskuu alkoi kuin varkain jo viime viikolla mutta mielestäni säät ovat vielä ihan kesäisiä. Tämän illan ilma oli kuin leppeän lämmin henkäys koiralenkillä ja tuntui melkein, että takki on liikaa vaikka merenrannassa oltiinkin. Aurinkoisella merellä näkyi monia purjehtijoita, suppailijoita ja surffareita. Kaksi rohkeaa meni uimaankin tosin saunasta näyttivät tulevan ja sinne myös kipittivät uinnin jälkeen takaisin. Olen käyttänyt vielä ihan kesäisiä vaatteita - toisin töissä tuntui tänään sen verran viileältä, että villatakki tai neule voi olla huomenna ihan hyvä ottaa mukaan. Keskiviikkona on luvattu taas parikymmentä astetta ja ehkä sen ylikin kipuavia lämpötila - JEEEE!!!!


Juoksin tänään pikaisesti Selloon H&M:ään hakemaan muutaman hiusnipsun rikkoutuneiden tilalle ja samalla huomasin, että kissat olivat vallanneet vaaterekit. Jos olisin kissaihminen ostaisin heti tämän paidan tai nämä shorsit sillä sen verran hyvät värit ja veikeitä kissaveijareita kankaassa oli. Missä olisi vastaavia koirankuvilla varustettuja vaatteita? Haluan ehdottomasti koirapaitiksen!!!!Kaupoissa näytti muutenkin olevan ihan kiinnostavia syysuutuuksia mutta en ehtinyt keskittyä niihin kun piti rientää kotiin syömään ja karvapallon luokse. Stockmann Brooklynn mallistokin on minulta ihan katsastamatta mutta ainakin netissä moni vaate näytti melko houkuttelevalta....
  
Hedelmiä on meillä syöty viimeisen viikon aikana ihan urakalla. Kaikki alkoi siitä kun läheisessä K-kaupassamme oli syyskuun alussa ihan superhyviä hedelmätarjouksia tyyliin eurolla kilo tai eurolla rasia belgialaisia mansikoita. Löysin uuden meloninkin nimeltään Piel de Sapo. Tämän soikean melonin kuori näytti ihan kurttuiselta sammakonnahalta ja maku jännän aromikkaan makea. Lisäksi sitten banaaneja, vesimelonia ja niitä mansikoita. Vieraillekin tarjottiin hedelmävartaita :) ja meillä myös russeliriiviö syö vesimelonia ja itse asiassa se on koiruuden suurinta herkkua.


Tuo ihana kultareunainen vati on löydetty Loviisan Wanhat Talot -tapahtumasta Fröken Wiklundin pihakirppikseltä. Herkän kauniita kukkia ja pitsimäinen reuna - hyvä löytö!

Kävelylenkki Lauttasaaren rannoilla tuotti paljon kivoja valokuvia ja tulossa ihan omaa postausta LaruArt ympäristötaidetapahtumasta kun saan kuvat purettua ja perattua. Tässä vähän fiilistelykuvia tämän illan lenkiltä. Nyt suihkun kautta nukkumaan kun huomenna alkaa Habitare ja sen jälkeen otetaan suunnaksi vielä L3 Muotoilumakasiiniin. Odotan innolla mitä uutta ja mielenkiintoista näkyy Messukeskuksessa ja Jätkäsaaressa.

Good Night....sweet dreams.... zzzZZZZzzzz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti