tammikuuta 01, 2015

Tervetuloa 2015

Hyvää alkanutta vuotta 2015 kaikille lukijoilleni.

Vuoden ensimmäinen päivä on kääntynyt jo iltaan kun itse vasta ehdin koneen äärelle toivottamaan teille sinne ruutujen toisellekin puolelle uudenvuoden onnet. Uutta alkuahan se vuoden vaihtuminen monelle kanssaihmiselle merkitsee ja totta kai lukemattomia lupauksia, jotka sitten pidetään tai unohdetaan parin viikon/kuukauden kuluttua mutta hatunnosto sille, että lupauksia on kuitenkin tehty :) Itse tein taas muutamia mutta niitä en edellekään jaa kuin itseni kanssa.Nykyään kun meillä ei enää ole paperikalentereita ei voi ottaa esille uutta kalenteria piirongin laatikosta vaan meidän on ikään kuin virtuaalisesti käännettävä esille se uusi, puhdas sivu. Tavallaan uuteen vuoteen sukeltaminen on melko jännittävä loikka kun ei yhtään tiedä mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Mutta se jos mikä tekeekin siitä niin kiehtovaa. Jotain suuntaviivoja voi toki olla tiedossa mutta muutenhan elämä on täynnä yllätyksiä jokaisena vuoden 365:nä päivänä.
Lehdet ovat pullollaan vuosihoroskooppeja näin vuodenvaihteen kahden puolen. Myönnän, että niitä tulee silmäiltyä joskus leikkimielellä mutta se, että lähtisin niihin orjallisesti uskomaan ei ole tyylini. Asioita sattuu ja tapahtuu olivat ne asiat sitten kirjoitettu tähtiin tai kohtalo on niin määrännyt. Uskon kyllä syntymähetken horoskooppiin siis siihen minkälainen tähtitaivaan kuva on ollut henkilön syntymähetkellä syntymäpaikan maantieteellisestä asemasta katsottuna. Oma horoskooppimerkkini on rapu - olen siis kesänlapsi - ja tunnistan hyvin monta ravun piirrettä itsessäni. Tähtien asento on tehnyt minusta niin rapumaisen ;)

Oma vuodenvaihteeni vaihtui ystävien kanssa hyvin syöden ja juoden. Juhlat jatkuivat vielä vierailla tänään joten nyt on kyllä syöty hyviä herkkuja ja skoolattukin. Kaikki perheessä eivät välittäneet meidän ihmisten ilottelusta ja halusta ampua euroja taivaantuuliin vaan vetäytyivät eteisen naulakkoon piiloon tai läähättivät sylissä tuskaista oloaan pauketta ja jysähdyksiä vastaan. Voi poloista! Ehkä seuraavana uutenavuotena täytyy harkita jotain syrjäistä mökkiä maaseudulla kaukana asutuksesta....Haaveissa olisi jonain uutenavuotena päästä Wieniin kuuntelemaan Filharmonikoiden Uudenvuoden konserttia ihan livenä. Nyt Tonava Kaunoista ja iloista Radetzky marssia seurattiin vain kotisohvalta. Edellisestä Wienin vierailustani on todella jo aikaa joten reissu sinne olisi kyllä ihana.

Vain yksi työpäivä ja sitten jo taas viikonloppu ja ensi viikolla loppiainen. Tällaista tämä vuodenvaihde on - risaisia viikkoja :)

2 kommenttia:

  1. Lupasin laihtua (taas!) pidän tipattoman taas, kuntoilen vielä enemmän, kunhan flussa hellittää...lupasin olla kiroilemattakin, mutta ei onnistu täällä, sillä elo kiinalaisten kanssa vie hermot välillä ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OHO.....sulla on roppa kaupalla lupauksia :) Itsekin todella tein muutamia mutta pidän ne visusti oman päänuppini sisällä....tyypillinen rapu siis :D

      Poista