tammikuuta 17, 2015

A good bargin

Työstäessäni viime vuoden bloggailuistani koostetta huomasin etten ole koskaan kirjoittanut mitään naisten tuoksuista. Päätin korjata nyt tilanteen kun parin viikon takaiselta Tallinnan pikapyrähdykseltä tarttui Marjon matkaan aivan hurmaava uutuustuoksu. 

Joudun ensin kyllä tekemään pienen tunnustuksen. Ostan joskus naisten tuoksuja kauniin pullon perusteella ja niin kävi tälläkin kertaa. Olin jo loppukesästä pannut merkille. että Marc Jacobs oli lanseerannut uutuustuoksun Daisy Dream tässä ihanassa valkoisilla kukilla varustetussa pullossa.
Pullo itsessään on kuin koru ja olin mielessäni sijoittanut sen jo makuuhuoneeni piianpeilin eteen.


Tuoksua oli luonnehdittu Sokoksen nettisivuilla seuraavasti 

"Päivänkakkarat ja ääretön sininen taivas antoivat inspiraation Marc Jacobsin tuoksulle Daisy Dream. Tuoksulle, joka on eteerinen, viaton ja vapaa. Kevyt ja ilmava Daisy Dream kuuluu kukkaishedelmäisiin tuoksuihin. Alkutuoksussa voi erottaa mustaherukan, raikkaan greipin ja mehukkaan päärynän herkät tuoksuvivahteet. Sydäntuoksu koostuu täyteläisestä, naisellisesta jasmiinista, litsi-hedelmästä ja sinisestä visteristä. Pehmeä jälkituoksu syntyy vaaleista puista, myskistä ja kookosvedestä." 

Yritin mielessäni jo kuvitella tätä kukkaistuoksua lukiessani tekstiä ja ajattelin sen sopivan itselleni.


Kun palasimme Tallinnasta ja merenkäynti oli tyyntynyt suunnistimme taxfree shopiin katsastamaan mitä siellä olisi tarjolla. Mitään sen kummempaa en itse asiassa tarvinnut koska kesän reissujen jäljiltä laivalta ostettuja kosmetiikkapurkkeja ja -purnukoita oli vielä jäljellä riittävästi. Mutta ainahan voi mennä vain katselemaan ja tuoksuttelemaan uutuuksia :) Huvitti muuten suunnattomasti kun kosmetiikkahyllyt oli kelmutettu, jotta pahammassa myräkässä ja laivan keinuessa pullot ja purkit olivat pysyneet hyllyissään kutakuinkin paikoillaan.


Jäimme pitkäksi aikaa juurikin tähän Marc Jacobsin hyllyn eteen juttelemaan kauniiden pullojen takia ja samalla siinä sitten myös tuoksuteltiin niitä. Pidin Daisy Dreamin kukkaistuoksusta ja olisin hyvin voinut kuvitella käyttäväni sitä itsekin mutta tarvisisinko uutta tuoksua oikeasti pohdiskelin siinä puoliääneen? Samalla hyvin asiansa osaava Tallink Siljan myyjän huikkasi meille ohi mennessään, että March Jacobsin Daisy Dreamista olisi vielä jouluisia lahjapakkauksia myynnissä ja 50ml eDt:n lisäksi saisi vielä suihkugeelin ja vartalovoiteen tuoksun mukaan -30% alennuksella.


Täytyy sanoa, että tämä jos mikä oli kyllä "a good bargin" sillä alennuksen jälkeen koko setin hinnaksi jäi hulppeat 37 euroa! Ei näin hyvää tarjousta voi todellakaan jättää käyttämättä.


Olen kokeillut nyt kaikkia lahjapakkauksen tuotteita. Daisy Dreamin tuoksu on juurikin kuin sininen kesäpäivä muutamalla pienellä pilvenhattaralla ja päivänkakkarapelto. Ei missään tapauksessa liian kukkainen vaan juuri minulle sopiva. Suihkugeelissä 75ml sekä vartalovoiteessa 75 ml tuoksu on hyvin hentoinen joten näitä kaikki yhdessä käytettäessä ei ole missään tapauksessa ole vaaraa joutua ylenpalttisen kukkaistuoksun keskelle.

Itse laitan tuoksua aamulla "korvan taakse" tai siis kaulalle ja ranteisiin. En lisää tuoksua päivän mittaan vaan luotan siihen, että sykkivillä kohdilla se säilyy koko työpäivän ajan. Jos minulla on illalla menoa lisään vasta siinä vaiheessa lisää tuoksua. Itse en nimittäin ymmärrä sellaisia naisia/miehiä, joiden ympärillä leijuu äärimmäisen voimakas tuoksupilvi ja mikäli heidän kanssaan joutuu vaikka samaan hissiin on taattua, että saan migreenin. 

Maltti on siis valtti myös tässä tuoksuttelussa.  

2 kommenttia:

  1. Tuota en muista tuoksutelleenikaan, kuulostaa kyllä hyvältä ja pullokin on kiva. No, muuten tuoksuja kyllä löytyy joka lähtöön. Japanistakin ostin uuden, japanilaisen tuoksun ja olisin voinut ostaa pari muutakin, mutta vähän hillitsin itseäni...

    VastaaPoista
  2. Kehotan tuoksuttelemaan....saatat ihastua sinäkin ;)
    Itselläni on tuoksuja melko maltillisesti ja päivittäin käytän aina yhtä ja samaan.....

    VastaaPoista