tammikuuta 28, 2015

Kaukokaipuun kourissa

Keskiviikko ilta lopuillaan ja jotenkin olen ihan kaukokaipuun vallassa täällä talvisen tuulisessa ja kylmässä tammikuussa. Katselin "säilöttyä hiekkarantaani" pitkään tänään töistä tullessa ja mietin vähän apeana miten ihanaa olisi upottaa taas varpaat aurinkoisella hiekkarannalla kuumaan hiekkaan samalla kuunnellen meren kuohuja. Aurinko paistaa porottaisi siniseltä taivaaaltaa ja kohta pitäisi ehkä jo lisätä aurinkovoidetta hartioihin palamisen välttämiseksi....koiran haukahdus ulospääsystä herätti minut todellisuuteen ja vedin kiltisti toppahousut jalkaan. 

Olen vuosia sitten tehnyt tällaisen kesämuiston Pentikin lasipurkkiin. Pakko myöntää, että hiekka ei ole aidolta hiekkarannalta kerätty ja mutta lähes kaikki simpukat on eri reissuilta kerättyjä. Taitaa siellä joukossa olla muutama lahjaksikin saatukin simpukka. 

Olisinko ehkä loman tarpeessa?Varmaan osa tästä loman kaipailusta on tullut siitä, että ystäväpiirissä todella monet ovat viettäneet joulun-uudenvuoden aikaan lomaa paratiisisaarilla tai jossain muussa lämpimässä paikassa kaukana kylmästä talvesta ja lumesta. Kaikki ovat vuorotellen hehkuttaneet loman ihanuutta ja ystävien Facebook sivut on täynnä valoa ja lämpöä iloisissa lomatunnelma kuvissa. Viikko lämmössä tekisi hyvää varmaan minullekin.... huoh....


Mietin myös tänään kuumeisesti pitäisikö makuuhuoneeseen vaihtaa tai siis hankkia uudet verhot? Näin keväällä - vai voiko vielä helmikuun alkaessa puhua keväästä - tulee mielitekoja vaihtaa huonekalujen paikkaa kotona tai hankkia uusia kodinsisustustekstiilejä. Sitä paitsi kaupoissa on jo tulppaaneja joten kyllä kevättä on ilmassa. Odotan jo mielenkiinnolla mitä Country Whiten kevääseen on tulossa. Ulla ja Jyrki jo laittoivatkin sähköpostia tulevasta kanta-asiakasillasta - tuskin maltan odottaa. Haen verhoihin vielä inspiraatiota lehdistä ja netistä joten vielä en ole lähtenyt säntäilemään kangaskauppoihin mutta ehkä tulevana viikonloppuna....Siinä se nyt sitten on minun uusi Marc Jacobs ja vanha piianpeilini. Niin hyvin sopivat yhteen ja Daisy tuoksukin edelleen mieluinen.
Nyt on aika lopettaa lomasta ja uusista verhoista haaveilu ja siirtyä vaikka sitten Höyhensaarille jatkamaan unelmointi. Hyvää yötä ja työviikon jatkoa kaikille tasapuolista. Buona notte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti