maaliskuuta 22, 2014

Quick look to Boho Remix

Viime viikolla Lindex lanseerasi malliston Edited by Kate Hudson "Boho Remix". Olin jo ennakkooon kuolannut tuotteita teaser somistuksessa Lindexin nurkkaikkunassa Sellosssa. Varsinkin tuo beige pikkujakku kivoilla koristeilla sekä edessä että takana oli todella HOT! Jakussa näytti olevan myös hauska viistoon ommeltu vetoketju. Herkullisen värikkäät kimonot, reikäneule villatakit hapsuilla ja valkoiset puolipitkillä hihoilla sekä tupsuilla varustetut puserot myös näyttivät todella minun näköisiltäni ja olisin jo halunnut sovittaa niitä mutta mallisto tulisi myyntiin vasta parin päivän kuluttua kertoi ystävällinen myyjä joten tervetuloa silloin :)

Mutta kuinka sitten kävikään kun mallisto tuli Lindexillä myyntiin - en edes ehtinyt koko päivänä jalallani astumaan liikkeeseen. Eilen juoksin pikaisesti katsomassa Myyrmannissa miltä mallisto näyttää livenä ja nyt vähän harmittaa jos kaikki koot ovat nyt jo loppu koska netti näyttää "ei oota" monen tuotteen kohdalla. Damned!


Tänään on pakko ehtiä katsastamaan näitä ihanuuksia vähän tarkemmin tai sitä mitä niistä on enää jäljellä. Nopeat taisivat syödä nyt hitaat mutta pidetään peukkuja.

Nyt matkalla Oopperan avoimien ovien päivään kummitytön kanssa. Luvassa kaikkea kivaa Kreivittären hovikoulusta Oopperan teetansseihin. 

Loppuun vähän fiilistelyä Kate Hudsonista leffassa Nine, Cinema Italiano.


Aurinkoista päivää :)

2 kommenttia:

 1. hienot on. kyllä mä shoppaan vaatteita kun pääsen sinne. taas kenkäkauppias kyykytti täällä:))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua reppanaa kun kenkäkauppiaat siellä Shanghaissa ovat ilkeitä :(
   Kohta pääse shoppaamaan täällä....

   Poista