maaliskuuta 09, 2014

Homeberry

Bloggailuani pidempään seuranneille on varmaan tullut jo ilmi, että olen luonteeltani melkoisen liikkuvaa sorttia ja menossa lähes koko ajan teemalla "Vierivät kivet eivät sammaloidu." :) "Maaseutumatkoillani" olen törmännyt usein paikkoihin, joihin ei tulisi ehkä mentyä ilman, että joku paikallinen asukas olisi antanut niistä vinkkiä. Ulkopaikkakuntalainen ei useinkaan osaa mennä melko erikoiseenkin miljööseen etsimään vaikka hurmaavaa sisustusliikettä.

Jos liikutte Kanta-Hämeen seudulla kannattaa ehdottomasti kurvata moottoritieltä Riihimäen liittymästä oikealle ja kääntyä sitten heti vasemmalle ison Citymarketin pihapiiriin. Ajamalla ihan perimmäiseen rakennukseen löytää nimittäin Tarjoustalon kupeesta sisustusliikkeen nimeltään Homeberry. Itse saan kiittää paikkakunnalla asuvaa kollegaa tämän sijaintitiedon jakamisesta kanssani.

Homeberry kotisivut ovat ehkä työn alla, koska netin kautta en juurikaan löytänyt tietoa tästä liikkeestä. Lupailevat mahdollisuutta shoppailuun sähköisestkin myös mutta ainakaan minä itse en löydä mitään tuotevalikoimaa netistä? Yrityksen omien kotisivujen mukaan Homeberry liikkeitä löytyy Riihimäen lisäksi myös Kankaanpäästä ja Ikaalista. Yksi tuttuni muistelee myös, että Kaarinassa oli Homeberry liike. Itse olen muutaman kerran käynyt Riihimäen liikkeessä ja pitänyt siitä, että liikkeessä on aina myynnissä myös aitoja, vanhoja tavaroita uusien sisustustuotteiden lisäksi. Uudet ja vanhat tuotteet muodostavat kivan twistin!

Napsin kuvia muutamista tuotteista, jotka miellyttivät minua kun pari viikkoa sitten kun pyörähdin kyläilyreissun yhteydessä Riihimäen liikkeessä haistelemassa sisustustuulia.Ihana, vanha klaffipöytä. Lapsena isoäidin mökillä teimme veljeni ja serkkuni kanssa aina majan vastaavan tyyppisen pöydän alle ja jännää oli!


Sivustavedettävästä puusohvasta olen aina haaveillut. Kartat viehättävät minua myös valtavasti. Ystäväni tupaantuliaisessa viikko sitten ihailin pitkään hänen eteisen seinällä ollutta isoa, vanhan Suomen karttaa. Luultavimmmin nämä kartat ovat kyllä uustuotantoa.....Pöllö fani minussa heräsi taas!


Metallikalusteet ovat niin boho chic ja pidän niistä. Näistä osaa oli ilmeisesti vähän tuunattu ja uudistettu. Teollisuusvalaisimet houkuttivat myös mutta olivat kooltaan omaan kotiin liian massiivisia.Tätä messinkinupein varustettua sänkyä ihailimme pitkään ja hartaasti. Oma metallisänkyni on vain uustuotantoa Ikeasta. Minulla on toisen mummolani entisessä navetassa säilytyksessä yksi punaiseksi maalattu rautasängyn pääty, josta pitäisi ehtiä tehdä jotain. Sain päädyn kummitätini jäämistöstä ja sille pitäisi ehdottomasti löytää arvoisensa paikka kotona.Näitä kynttilänjalkoja ihailin mutta jostain kumman syystä en ostanut? Joku hetkellinen säästäväisyysvimma ehkä iski. Kuulin eilen, että näitä ihanuuksia Homeberryssä ei enää ole joten tässä kävi nyt sitten "nopeat syö hitaat" - PAH!
Ihanan värikkäita kankaita ja vahakankaita.Keväistä vihreää astioissa ja rouheita räsymattoja räväköissä väreissä.Tältä reissulta mukaan ei nyt tarttunut mitään - paitsi halu saada nuo kynttilänjalat. Olen aiemmin ostanut Homeberrysta sisalkynnysmaton "Home Sweet Home" tekstillä, kynttilöitä ja lautasliinoja.
Kiitos Allison vinkkauksesta ja mukavasta iltapäivästä :)


4 kommenttia:

 1. hieno toi ruokapöytä. ja noi pöllötyynyt...liian kaukana vaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps....mutta voit pistäytyä kun oot taas Suomessa kesällä :)

   Poista
 2. Kiva kun kävit! :-) tervetuloa taas! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli käydä :) meidän pitää seuraavana vuonna toteuttaa se Ruotsin reissu, jolle et tänä keväänä nyt pääse.

   Poista