maaliskuuta 19, 2014

Kirje Thomakselta

Muistatteko kun viime keväänä suunnilleen näihin aikoihin postasin ihastuksestani Thomakseen? Jos tämä kirjoitus on mennyt ihan totaalisen ohi teiltä rakkaat lukijani niin tästä linkistä pääsette näkemään tarkempia yksityiskohtia ihanasta rakkauteni kohteesta :)

Viskelin hetki sitten keittiön lehtikorina toimivasta pärekoristani pois ylimääräisiä sanomalehtiä, mainosposteja ja ilmaisjakelulehtisiä löytäen samalla sieltä Thomakselta jo maaliskuun alussa minulle tulleen "kirjeen" joka oli joutua melkein paperinkeräykseen tässä siivousvimmassani!!!!


UPSISTA....miten ihmeessä en ollut huomannut sitä kun se on tullut? 

Big mistake - huge mistake!!!! Pakko myöntää, että joskus eteismatolla on kyllä sellainen postiröykkiö kotiin tullessa, että jotain tärkeää siis saattaa mennä ohi suun.


Onneksi löysin kirjeen nyt sillä Thomas vinkkasi, että hänen mallistoonsa on tullut jotain uutta ja erilaista -  Karma Beads collection. Lisäksi kirjessä mukana oli 19€ lahjakortti, jolla saisin lunastaa itselleni yhden Karma Beads helan mahdollisen koruostokseni yhteydessä.  

Kyllä se Thomas on ihana <3 

Karma Beads helavalikoimassa on 72 erilaista helaa. Heloista voi sitten koota omanlaisensa hyvää karmaa tuottava yhdistelmän ranteeseen tai kaulaan. Minua alkoivat heti kiinnostamaan ainakin tuo turkoosinvärinen auringonkukka, hopeinen aurinko ja lohikäärme hela. Ja tuo kivillä varustettu pääkallohela olisi myös melko rock! Pääkallo näyttää rajautuneen kuvani ulkopuolelle mutta niitä on ihan kaksin kappalein ja melko ärhäköitä. Ostihan juuri sen pääkalloilla varustetun ChillNorwayn silkki tunikankin Country Whiten kantisillasta :)


Näistä voisi sitten valita oman karmasta kulmakivet:
kivet & helmet, hopeiset, glamourit ja kapinalliset :)
Nyt sitten toivotaan, että näitä Thomaksen Karma Beads oston yhteydessä tarjoamia heloja vielä olisi jossain Thomas Sabo myyvässä liikkeessä pääkaupunkiseudulla. Ainakin Stockalla on ihan oma osastoa joten sinne voisi suunnata ensimmäiseksi.

FIND YOUR OWN KARMA
Pakko jatkaa keittiön siivousurakkaa jotta saan sen valmiiksi ennen kuvun alle sukeltamista. Joudun nöyrästi myöntämään, että ihan olen koukussa Under the Domeen ja Barbieen ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti