maaliskuuta 23, 2014

Butterfly heels - take flight

Hörpin tässä kahvia ja surffaan taas netin syövereissä ja mitäs kivaa sieltä löytyikään. Minun piti alunperin tehdä bloggaus ihan eri aiheesta mutta perhoskorot veivät nyt Marjon ihan toisille raiteille ja tulikin bloggaus kengistä taas jälleen kerran.
Mitä sitä muutakaan voi tällaiselta kenkäfriikiltä odottaa :)

 Perhoset tuntuvat olevan tänä keväänä se must juttu tosi monien suunnittelijoiden kengissä. Tein jo aiemmin bloggauksen Sophie Webster ihanista perhoskengistä jos muistatte tai tästä linkistä pääsee kurkkimaan niitä kaunokaisia jos ette ole huomanneet vilaista vielä.

Flutterbly Shoe sandals by Alberto Guardiani
Näillä perhosilla on ihan värityskin lähdetty hakemaan sieltä luonnonmukaisesta perhosten siipien väripilkuista. Tuollahan on melkein keisarinviitta, sinisiipi, kangasperhonen ja ritariperhonen.  Sandaaleista tulee jännä vaikutelma keveän perhosensiiven kannattalemasta jalasta ja se saa näihin sandaaleihin aika mieletöntä keveyden tuntua.


 Näissä sandaaleissa perhoset lentelevät koroissa. Viime vuonna Alberto Guardiani avokkaat nousivat ilmaan myös perhosten siipien kannattamana. Niin keväisen keveän näköistä.


Brian Atwoodin sandaaleissa eksoottinen tropiikin perhonen on laskeutunt koristeeksi jalkapöydän päällä upeissa väreissään ihailtavaksi. Melko herkulliset värit näissä mokkasandaaleissa joten näiden kanssa ei varmaan seinäruusuksi jäädä!

Sergio Rossin filigraaniperhoset ovat kuin koruja näissä huippukorkeissa koroissa kultaisen kimaltavana. Todella juhlavien tilaisuuksien hipsuttelu/seisoskelukengät selkeästi.


Myös Sergio Rossin turkooseissa ja kirkuvan punaisissa mokka-avokkaissa kultaperhoset ovat korkojen yläpuolelle laskeutuneita.


Casadein mallistosssa perhoset ovat huomaamattomasti kenkien värisiä ja myös jalkapöydän päälle sijoitettua. 


Ai, että rakastan perhosia ja sitä hetkeä kun näkee perhosen ihan oikeasti lentelevän kevätsäässä kuin höyhenen tuulessa. Vielä hetki pitää malttaa ja odottaa näitä kaunissiipisiä lentäjiä.

Näistä kengistä voin vain haaveilla sillä jos kurkkaatte nettisivujen kautta näiden hintoja ovat ne aika tähtitieteellisiä mutta aina voi antaa haaveilleen perhosen siivet :)

2 kommenttia:

  1. aivan kamalia ja hienoja. liian korkeat minulle. en pysyisi edes pystyssä noilla... ja täällä ei tarvi edes haaveilla mistää kivoista kengistä , kun ei ole kokoja:)

    VastaaPoista
  2. Mitkään kengät eivät ole liian korkeita jos tilanne vain on oikea ;)
    No, kohta sä pääset shoppailemaan tänne Suomeen....ja kokoja löytyy varmasti.

    VastaaPoista