marraskuuta 20, 2013

Bikers

Reilu kuukausi sitten haikailin täällä blogissa uusien niittisaappaiden perään ja hain inspriraatiota niin nettikaupoista kuin erilaisista  muotikuvistakin. Yhden lauantai aamupäivän käytin pari viikkoa sitten kaupoissa pyörimiseen. Aina jos löysin jotain minua miellyttävää ei saapasta joko ollut oikeaa kokoa tai sitten sen lesti oli jotenkin vääräntuntuinen minun pieneen sievään 41 numeroiseen jalkaani.

Olin oikeastaan jo haudannut ajatuksen löytää mitään niitti- tai bikerssaappaita kunnes vanhempieni luona kyläillessä huomasin Halensin kuvaston olohuoneen pöydällä. Korjauksena tähän postaukseen selasin siis KLINGELin kuvastoa :)  Äitini on useinkin tilannut sitä kautta itselleen vaatteita ja kotiin mm. mattoja mutta olen aina sivuuttanut kuvaston olan kohautuksella vaivautumatta edes selailemaan sitä tarkemmin. Jostain kumman syystä nyt tartuin kuvastoon ja simsalabim.....siinä olivat aivan täydelliset bikersit minulle :)
Mukavan rouheita yksityiskohtia ja taatusti sellaiset traktoripohjat, jotka pitävät myös lumessa ja jäässä tarvittaessa. Pohjat ovat luonnonkumia ja saappaan teräosa mustaa nahkaa ja varsi mustaa mokkanahkaa. Juurikin tarpeeksi bling-bling niittejä ja solki pisteenä iin päällä! Aivan täydelliset jalassa muuten ja pitkänkään matkan jälkeen eivät jalat ole yhtään väsyneet.Selailin tätä bloggausta kirjoittaessani Halensin nettikuvastoa, eikä näitä saappaita siellä ollut. Outoa?
Outoa siis siksi, että selaisin Klingelin kuvastoa eli tämäkin korjauksena näin jälkikäteen. SORRY kun harhaanjohdin teitä.  Muutenkin siellä näytti olevan ihan erilaisia vaatteita ja jalkineita kuin siinä selaamassani katalogissa. Osaako joku teistä kertoa miksi poikkeavat näin paljon toisistaan? Saappaat oli muuten hinnaltaan 159€ mutta minusta se ei ollut näistä nilkkureista paljon, koska nahka on äärimmäsien laadukasta ja uskon näiden todella kestävän pitkään.

Olen nyt viime päivän kulkenut nämä jalassa ja meno ollut tosi rock rock fiiliksellä! Born to be wild! I  LOVE  MY  BIKERS  AND  YOU TOO <3
Blogissani on tällä hetkellä jo 20393 sivunnäyttökertaa - ootte te ihania kun käytte täällä lukemassa Marjon matkassa -juttuja. Halaus teille kaikille lukijoille!

Mukavaa pikkulauantai iltaa kaikille ja nautitaan näistä marraskuun illoista vaikka hyvällä musiikilla, kynttilöillä, glögillä ja yhdessäololla.

6 kommenttia:

 1. Hauskat! Ovatko saappaat painavat vai ovatko niitit alumiinia tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eniten saappaisiin tulee painoa juuri noista traktoripohjista mutta niitti ovat kyllä varmaan jotain "kevytmetallia" - kyllä näillä jaksaa siis kävellä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Siis NIIN rock rock fiilis kyllä mutta käytän näitä myös hameen kanssa :)

   Poista
 3. tottakai hameen kanssa. ja silloinkin rock! pidän niiteistä!

  VastaaPoista