kesäkuuta 30, 2013

Kimaltavat tikapuut

Kesällä auringonpaiste, uiminen ja kuumuus asettavat uusia haasteita meille pitkähiuksisille. Tuntuu siltä, että päänahka rasvoittuu ja hikoaa koko ajan kun taas latvat puolestaan kärsivät kuivuudesta.
Kesä on ainoa vuodenaika jolloin muuten kaipaan, että minulla olisi vähemmän tai edes lyhyemmät hiukset sillä 30 asteen helteessä tuntuu koko ajan kun olisi karvahattu päässä tai villapaita harteilla jos hiukset ovat auki. No, ei saa valittaa vaan olla iloinen perimästään ja hyvistä hiuksista :)


Sain Kaisulta kampaamo Inochista testaukseen jo jonkin aika sitten Kérastasen Cristalliste tuotteita:
hiusnaamio Kerastase Cristalliste Masque Perfecteur Multi-Lumière ja seerumi Kérastase Cristalliste Cristal Sculpt Double Sérum Sculptant.


Tuotesarjan väri on syötävän kaunis vaaleanpunainen ja pakkaukset elegantit kuten Kerastasella yleensäkin. Minuun tuotteen pakkaus aina vaikuttaa tosi paljon vaikka ostan luonnonkosmetiikkaa, jossa on todella eleetön pakkaus ja silti tuote hyvä eli ihan käsi kädessä nämä asiat eivät siis välttämättä kulje.

Kerastase Cristalliste Masque Perfecteur Multi-Lumière on upeaa kiiltoa antava naamio, joka korjaa hiuksia ja tekee niistä kevyen tuntuiset. Naamio levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja hierotaan latvoihin ja pituuksiin sekä annetaan vaikuttaa. Lopuksi naamio huuhdellaan pois huolellisesti.


Naamio tuoksuu tosi herkulliselle ehkä aavistuksen mansikalla ja se on äärimmäisen hyvin levittyvää ja voidemaista. Naamiota tarvitaan pitkiinkin hiuksiinkin vain todella pieni määrä. Naamio siloittaa hiukset ja tekee niistä kiiltävät mutta silti kevyet ja ilmavat. Usein voidemaiset naamiot tekevät hiuksista veltot mutta tämä  Kerastase Cristallisten naamio ei eli plussaa siitä!

Sarjan toinen testattava tuotteeni oli sitten Kérastase Cristalliste Cristal Sculpt Double Sérum Sculptant seerumi. Seerumi puolestaan on hiuksiin jätettävä eli sitä ei siis huuhdella pois. Seerumi sopii erinomaisesti muotoiluraudan tai hiustenkuivaajan kanssa käytettäväksi. Seerumi muotoilee mutta antaa lisäksi kiiltoa, keveyttä ja lennokkuutta hiuksiin.


Myös Kérastase Cristalliste Cristal Sculpt Double Sérum Sculptant seerumissa on kevyt hieman hedelmäinen miellyttävä tuoksu! Äärimmäisen hyvin levittyvää tämäkin ja riittoisan tuntuista.

Kérastase Cristalliste sarjassa on myös shampoo naamion ja seerumin lisäksi. Täytyy ottaa se myös kokeilulistalle jossain vaiheessa. Tällä kokeilulla voin suositella sekä naamiota että seerumia varauksetta pitkähiuksisille. Hiukseni ovat riittävän ilmavat mutta ihanan kiiltävät ja kevyen tuntuiset kokeilukerran jälkeen. Tuotteet saavat myös plussaa siitä etteivät ole liian tuoksuvia hiuksissa.


Hyvä ystäväni Pia loihti minulle eilen tikapuulettikampauksen käyttäen em. tuotteita eli kiitos Pialle vielä kerran tästä taidon näytteestä. Yritin viime yönä nukkua todella paikoillani mutta ihan ei kimaltava tikapuuletti ole enää yhtä suorassa kuin eilen :)

Kiitos Kaisu ja Inochi kiillosta ja lennokkuudesta :)


Gimme head with hair
Long beautiful hair
Shining, gleaming,
Streaming, flaxen, waxenEi kommentteja:

Lähetä kommentti