kesäkuuta 16, 2013

Remember to smile

Pari viime viikkoa olen kulkenut sormessani sormus, joka kehottaa hymyilemään. Olen hymyillyt kohdatessani tutun tai vieraankin ihmisen siitäkin huolimatta, että kiire on painanut töissä ja päivät ovat olleet todella hektisiä. Joskus minulle on hymyilty takaisin mutta ei läheskään aina. Kaikesta huolimatta olen silti jatkanut hymyilyäni.


Stockan hississä vanhempi herra henkilö kysyi keskiviikkona "Mikäs tyttöä nyt noin hymyílyttää?" johon vastasin "Elämä!" "Elämä onkin ihanaa." sanoi vanha herra ja iski silmää. Elämähän onkin ihanaa kun sen oikein oivaltaa taidetaan laulaa jossain laulussakin. Aina ei aurinko paista risukasaan mutta sitten pilvet taas repeävät ja sateenkin jälkeen tulee pouta.
  
Hymyn aiheita riittää jokapäiväisessä elämässä ihan yllin kyllin joten rohkeasti vaan Pepsodent hymyä huulille. Hymy on myös jännä juttu, että se tarttuu eli jos toinen hymyilee niin minä itse ainakin alan vaistomaisesti hymyillä. Hyvä hymy voi johtaa nauruun ja se jos mikä on terveellistä. Itse en osaa nauraa pienesti ja sivistyneesti koska sisälläni asuu paljon hohotusta minä siis enemmän hohotan kuin nauran. Ei kai se niin vaarallista ole :)


Hei nyt nautitaan kesästä ja hymyillään eikös joo? Hymy on ikkuna, josta näkee, että sydän on kotona on joku viisas sanonut joskus ja tuiki totta.

Tämä hymy sormus on muuten Oxxon mallistosta ja Cafe Latte Spiritin Kartanon Kevätpäivä ostoksia. Sormus on ruostumatonta terästä eli kestää hyvin kesämenoissa.2 kommenttia:

  1. Kesän ensimmäinen helleaalto sai hymyn ihmisten huulille, kaikki vastaantulijat tuntuivat hymyilevän. Nyt vain lisää hellettä ja hymyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hymyilyä voi jatkaa kun odottelee uutta helleaalto :) Kesä parhaimmillaan ja ihana vihreys, vehreys ympärillä joten "Keep on smiling folks!"

      Poista