kesäkuuta 08, 2013

Pietarsaari vol.2 - seikkailua Pohjanmaalla

Muutaman viikon takainen Pietarsaaren reissuni ei suinkaan päättynyt niin lyhyeen mitä postauksessa 30.5. kirjoittelin. Minulle oli vielä reilut 45 minuuttia aikaa ennen lentokentälle siirtymistä eli lähdin jatkamaan matkaa kuumaa kesäkatua pitkin.

Seuraava pysähdyspaikka olikin jo näkyvissä eli Kanavapuistikko 20, ihanassa vanhassa puutalossa näytti olevan liike nimeltä Blossom. Rohkeasti rappuset ylös ja sisälle siis!


 Ja WAU minkälainen paikka!


Myymälä on jaettu useampaan huoneeseen ja päätin aloittaa kiertelyn "luksushuoneesta", jossa näytti olevan suuri valikoima ihania vaatteita ja koruja.

Odd Molly, Branting, Hunkydory, Ewa i Walla, BeckSøndergaard, Lexington, Ilse Jacobsen..... sekoaisinko kuumuudesta vai kaikista näistä ihanuuksia?


Nämä strassipääkalloilla varustetut nilkkurit veivät sydämeni aivan täydellisesti.....

Seuraavaksi löysin alenurkkauksen, jossa kuluikin sitten tovi :) Hypistelyä, välillä juoksua sovituskoppiin ja takaisin hypistelemään.Himoitsin Odd Mollyn tunikaan mutta jätin sen vielä mietintämyssyyn hautumaan. Selattuani Blossomin nettikauppaa kotiin tultuani huomasin, että voisin tilata sen myös sitä kautta :)
joten peliä ei ole siis vielä menetetty! Vilkaisu kelloon kertoi minulle, että oli aika siirtyä seuraaviin Blossomin huoneisiin tai aikatauluni ei todellakaan pitäisi.Voiko asiaa paremmin kiteyttää :) Nämä servietit muuttivat heti asumaan meille.....


Äärimmäisen  kaunis esillepano ja järjestys puhuttelivat minua :)
Blossom edustaa Suomessa tanskalaisia sisustustuotemerkkejä: Madam Stoltz, Maileg ja Diedrich Lys. Ihanan ystävällinen ja avulias myyjä - nimeä en valitettavasti huomannut kysyä - kertoi minulle, että yrityksellä on liikkeet Pietarsaaren lisäksi myös Kokkolassa ja Vaasassa. Lisäksi toki myös nettikauppa ja Blossom on Facebookissa.


Tätä tähdellä varustettua LO-ikan kesäkassia en yksinkertaisesti pystynyt vastustamaan vaan se lähti Marjon matkaan :) Aivan älyttömän ihana ja niin käytännöllinen näin kesällä.

Mukaani etelään lensi myös tällainen ihana valkoinen, läpikuultava pikkukulho sudenkorennon kuvalla varustettuna.
Talossa oli aivan ihania vanhoja kakluuniuuneja!


Kassan lähellä oli hyllyllinen erilaisia teelaatuja. Jätin teet kuitenkin ostamassa mutta mukaani lähti punavalkoista Polkagris- herkkua pikkupussukoissa. Tiesin heti kenelle nämä sopisivat lahjaksi :)


Sorruin ostamaan vielä aivan ihanaa ja erikoista kynsilakkaa - tästä tulee postaus erikseen - samalla kun keskustelin ystävällisen myyjätytön kanssa missä voisin sammuttaa pikkunälkäni ennen lentokentälle lähtöä. En muista paikan nimeä missä kävin hänen suosituksestaan mutta ihania itsetehtyjä piirakoita ja leivonnaisia muutenkin sekä valtava salaattipöytä, joka minun täytyi valitettavasti jättää aikapulan takia väliin. Kahvila oli kulmauksessa Pietarsaaren kävelykadun varrella.

Kiireesti taksitolpalle ja pikavauhtia lentokoneeseen. Koneessa jätin haikeat jäähyväiset Pietarsaarelle ja mietin miten mukavia pikkukaupunkeja ympäri Suomea onkaan ja millaisia liikkeitä niistä löytyykään. Onneksi Blossomilla on hyvät nettisivut eli sitäkin kautta voin shoppailla.

Kiitos Pohjanmaa vieraanvaraisuudestasi :)
4 kommenttia:

 1. Pietarsaari on ihan tuntematon mulle. Paljon olet kerennyt lyhyessä ajassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kaupunki eli suosittelen retkeä sinne jos Pohjanmaalla päin liikut. Mä olen vähän tällainen sähköjänis... :D

   Poista
 2. Ostit sitten mun kesäkassin.. ;) T. Taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä Taina....onko sinullakin tällainen - kiva juttu? Oli niin ihana etten voinut vastustaa :)

   Poista