kesäkuuta 14, 2013

Bling bling - nyt saa kimaltaa

Viime viikkojen ihanat helteet saivat minut kulkemaan päivittäin sandaaleissa lakatut varpaankynnet punaisina vilkkuen. Kiitos Tarjan hyvästä pedikyyristä ja juuri oikean värisestä punaisesta. Kesässä on niin parhautta se ettei tarvitse vetää sukkia jalkaan vaan voi vain työntää paljaat varpaansa kesäkenkiin ja sännätä aamulla koiruuden kanssa lenkille. Nyt kun parina viime päivä on sadellut ja ilmakin on hieman viileämpi olen kaivannut jotain lämpöisempiä jalkineita.

Kuin tilauksesta löysin More & Moren ihanaiset Bling bling tennarit viikko sitten Sellosta. Nyt ei varpaat palele vilpoisissa illoissa ja mikä parasta näissä kengissä on sitä säihkettä vai mitä tuumitte?
Tennareissa on paljooooon tähtiä, joihin olen muuten ihan hurahtanut tänä keväänä. Tähti on myös tässä LO-ikan korikassissa, joka tarttui Pohjanmaan reissulta mukaani. Korikassi sopii hyvin yhteen kesävaatteiden kanssa ja tuo mieleeni mukavia muistoja nuoruudesta kun minulla oli muodissa silloin ollut vähän pidemmillä hihnoilla varustettu olkapäällä pidettävä versio :) 


Uudessa korikassissani on vuori muttei erillistä suljettavaa sisäosaa, joten olen käyttänyt erilaisia pussukoita tavaroiden säilyttämiseen korikassissa. Tämän söpösen pitsipussin löysin Lindexiltä jo keväällä ja siinäkin kiiltelee myös kivasti.

Ai, miten niin olen vähän harakka :)


Hetki sitten uuniin sujahti kesän ensimmäinen raparperipiiras joten nyt teeveden keittoon koska kohta päästään herkuttelemaan vaniljakastikkeen kera. Uunista tulee jo huumaava vaniljasokerin ja kanelin  tuoksu, jotka ripottelin raparperin päälle. Mums!

Sohvapöydällä on kimpullinen luonnonkukkia - harakankelloja, koiranputkia, ohdakkeita läheiseltä niityltä. Satakieli lauloi lähistöllä kun poimin kukkia joten yhtä idyllistä oli kuin maaseudulla vaikka Espoossa ollaankin.

Leppoisaa perjantai iltaa :)  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti