toukokuuta 31, 2013

Pyykkipäivän herkkuja

Tänään on aamusta lähtien vietetty lomapäivän kunniaksi pyykkipäivää ettei huomenna tarvitse lähteä alasti ylioppilasjuhliin.....noin karrikoidusti :) Viimeisiä talvivaatteita on sujahtanut pesukoneen ahnaaseen kitaan. Myös parit verhot ovat karistaneet tomut itsestään ja lakanoista on tullut puhtaan raikkaita. Olisi mukava viedä liinavaatteet kuivumaan ulos narulle mutta ilma on niin sakeana siitepölystä, että pahemman allergianuhan välttämiseksi jätän sen väliin. Eilen auton tuulilasi oli ihan keltaisenaan siitepölystä. Kevät on ihanaa aikaa mutta me allergiset emme pidä siitepölystä!Pyykinpesun lomassa herkuteltiin kanasalaatilla! Helppoa ja nopeaa siivouspäivän ruokaa eli kananfileet pannulle ja salaatinteko sillä aikaan. Paljon parmesan lastuja ja mums!


Iltapäiväkaffeseuraksi tuli hyvä ystävä mukanaan uudet Magnumit! Ihan oli kuulemma tuosta meidän lähiSiwasta ostettu eli odotimme mielenkiinnolla miltä Passionate Kiss inspirationTiramisu ja Loving Kiss inspiration Meringue et Fruits Rouges maistuisivat! Ainakin oli näillä jätskeillä tosi eksoottiset ja tosi pitkät nimet :)
Tiramisu oli hyvää mielestäni mutta jäätelöpuikon loppuessa totesin sen olevan ihan liian makeaa minulle. Ystäväni mielestä hänen jäätelönsä oli maultaan eksoottista mutta myös liian sokerista eli jatkossa nämä kauniisti pakatut suukkopuikot jäävät jäätelöaltaaseen. Jäätelö on hyvää kun siinä ei ole liikaa makeaa ja siitä ei tule ähkyä oloa.

Ilmat ovat muuten yhtä lämpöiset kuin Portugalissa tällä hetkellä joten nautitaan niistä nyt.
Helteistä perjantai iltaa :)


2 kommenttia:

 1. Siitepöly taitaa olla aika alueellista kun tänä keväänä olen iloinnut vähästä siitepölyn määrästä...

  Viime keväänä sen sijaan kaikki paikat olivat keltaisenaan viikkokaupalla ja itsekin tunsin tukkoisuutta, vaikkei allergiaa olekaan. Allergiset toki taitavat tuntea pienemmätkin määrät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuhan lisäksi oma ongelmani on myös silmät eli pitää olla tosi tarkka ettei koske siitepöly sormilla silmiin....muuten saa kärsia sellaisesta punotuksesta, kutinasta ja turpoamisesta et oksat pois.

   Poista