toukokuuta 19, 2013

Ihana Helsinki

Hellivää aurinkoa, lämpötila lähempänä kahtakymmentä ja ylikin ja kaikkialle vihertää!!! Eilen illalla koettiin jo ensimmäinen ukkonenkin kun taivas iski tulta tosi komeasti. Miten minusta tuntuu joka vuosi etten ehdi mukaan tähän kevään vaihtumiseen kesäksi vaan kaikki tapahtuu jotenkin kuin nopeutetussa filmissä yhdessä yössä - illalla pienet silmut puissa ja aamulla lehdet hiirenkorvilla :)

Koko alkuviikon olin kuin tulisilla hiilillä kun blogattavaa olisi ollut vaikka mitä ja mutta modeemi kotona temppuili harmikseni. Kävin useita tulenkivenkatkuisia puheluita Welhon kanssa sen herättämiseksi henkiin ja lopulta alkoikin taas toimia....koputtaa puuta... :)

Eilen oli Helsingissä ihan huikea päivä eli koko lauantai täynnä tapahtumia laidasta laitaan. Ihmisillä iloiset ilmeet vaikka aurinkoa eilen ei juurikaan nähty ja odottava fiilis illan jääkiekkokamppailua varten. Ihan kirkkaimmasta mitallista ei tänä vuonna kisata mutta aina ei voi voittaa.

Kaupunkifestivaali Ihana Helsinki oli nyt toista kertaa järjestettävä tapahtuma, joka oli alkanut jo torstaina kauppojen yön merkeissä. Perjantaina kukkasidonnan ammattilaiset olivat koristaneet Espan valopylväät mitä mielikuvituksellisemmin kisaillakseen parhaan valopylvään tittelistä. Aivan huikeita taidonnäyttelyitä vai mitä tuumitte?Kauniita kaikki mutta jostain syystä tämä Soukan Sydämen teos puhutteli minua :)


Heleää Helluntaita kaikille! Lähden katsotaan pieniä suloisia balleriinan alkuja kevätnäytökseen :)
8 kommenttia:

 1. Upeita! tervetuloa kylään! mulla jetlag ja kello 4.30 ma aamulla ja kirjoittelen täällä ja kuuntelen keväistä lintujen konserttia avoimesta ikkunasta:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eniten ihmettelin sitä miten ovat säilyneet ehjinä pe-la välisen yön kun floristit tekivät nämä jo perjantaina ja itse kävin lauantaina Espalla.
   Juu...tulen mielelläni poikkeamaan joku päivä. Koodaillaan.

   Poista
 2. Vau, miten upeita! Hienosti keksitty tuommoinen tapahtuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä eli kaikki kaupungin elävöittäminen on hyvästä :)

   Poista
 3. Upeita kuvia upeista koristeista!! Mulla meni ihan ohi tämä tapahtuma, olin Turussa lauantaina, harmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna :) Minusta on hauskaa, että jokainen floristi oli lähtenyt ihan eri tavalla somistamaan omaa lyhtypylvästään ja lopputulokset myös melko poikkeavia toisistaan.

   Poista
 4. Tämä upea näky meni ohi, harmi. Uudenmaankadun ja Annakadun kulmassa oli parissa tolpassa kukkaköynnökset jo torstaina, niitä ihailin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat kyllä upeita! Edelleen ihmettelen kuinka olivat säilyneet näin yön yli näin upeina??

   Poista