joulukuuta 24, 2021

♥ Lämmin jouluntoivotus ♥

 Kun Suomen Turku on taas julistanut joulurauhan on aika aloittaa joulunvietto. Kaikki se kiire ja hoppu on nyt taakse jäänyttä aikaa. Nyt rauhoitutaan kukin tahoillamme ja nautitaan tästä joulusta sekä yhdessäolosta rakkaiden kanssa. Jos jotain on jäänyt tekemättä ei se haittaa koska joulu tulee vähemmälläkin. Sytytellään kynttilöitä ja nuuhkitaan joulun tuoksuja. Kanelia, kardemummaa, neilikoita, kinkkua, joulukuusta, hyasintteja, kynttilöitä, lanttulaatikkoa, ulkoilman raikkautta ja lukemattomia muita jouluisia tuoksuja. Jokaiselle meille joulu tarkoittaa omanlaisia juttuja ja perinteitä. Joulua voi viettää niin monella tavalla ja kaikkihan meistä eivät edes vietä joulua. Minä lähden taas kohta perinteisesti hautausmaalle sytyttämään kynttilöitä poisnukkuneille ja sitten onkin vuorossa joulupöytä herkkuineen. Onneksi viime päivinä on kaiken maailman touhujen lomassa tullut poltettu niin paljon kaloreita, että nyt voi sitten joulupöydässä nauttia herkuista ihan hyvällä omatunnolla. Tuleeko joulupukki tänä vuonna jää nähtäväksi mutta Mimmiä tämä asia askarruttaa paljon. Kaikki selviää aikanaan. Joulunuttu on valmiina jos se joulupukki tarvitsee vaikka pikku apulaista lahjojen jakamisessa. Haluan toivottaa rauhaa, rakkautta ja oikein hyvää joulua kaikille♥

8 kommenttia:

 1. Oikein hyvää joulua Marjo🎄🎅🌟💖⛄ja rapsutuksia suloiselle Mimmille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael :) Ja hyvää joulua vielä näin myöhässä kun joulukiireessä en blogiin ehtinyt kommentoimaan.

   Poista
 2. Ihana Mimmi joulunuttuineen. Oikein rauhallkista ja ihanaa joulua teille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristinaa :) tämä joulunuttu muuten mystisesti hävivi ennen jouluaattoa. Joko emäntä laittoi "se varmaan talteen, jota ei enää sitten muistanutkaan" tai sitten Mimmi piilotti sen. Meillä vietettiin joulu siis ilman tätä pukua. Hyvää joulu vielä näin myöhässä toivottelen kun jouluna en blogiin ehtinyt.

   Poista
 3. Ihania jouluisia kuvia ja supersöpöinen Mimmi ♡ Hyvää joulun aikaa teille ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja :) Hyvää joulu myös näin myöhässä sinulle perheinesi kun joulukiireissä en blogiin ehtinyt kommentoimaan.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Outi :) Hyvää joulua myös teille näin myöhässä kun blogiin en jouluhässäköissä ehtinyt,

   Poista