maaliskuuta 04, 2020

Korres Golden Krocus sahramikauneuseliksiiri sai ihon hehkumaan

Tuote saatu testaukseen

Ensikosketukseni Korresin Golden Krocus sahramikauneuseliksiiriin sain jo 2017 syksyllä I love me -messuilla. Muistan kuinka Korresin osastolla kiinnitin siihen ensimmäiseksi huomiota juuri tuon sahramin takia. Muistin elävästi lapsuudesta kun leivoimme joulupullaa ja isoäiti kertoi, että pullataikinaan lisättävä sahrami on maailman kallein mauste. Pieni tyttö uskoi asian mukisematta ja nyt "isompana tyttönä" tarkistin, että sahramin kilohinta voi olla jopa 10 000-14 000 euroa! Violetin krokuksen kukan sisällä kasvaa jänniä punaisia emin luotteja, jotka kerätään ja kuivatetaan. Näistä luoteista saadaan siis sahramia ja yhteen sahramikiloon tarvitaan yli 150 000 kukkaa! 


Messuilla Korresin osastolla opin myös, että tätä kallisarvoista sahramia voidaan myös käyttää kauneudenhoitoon. Pohjois-Kreikan Kozanissa on kylä nimeltään Krocus, josta Golden Krocuksen sahrami on peräisin. Krookukset kukkivat vain kerran vuodessa lokakuussa. Silloin kylän pellot ovat parin viikon ajan täynnä hurmaavan violetinvärisiä kukkia. Paikalliset viljelijät noudattavat vuosisatoja vanhoja perinteitä keräten krookuksen kukat päivittäin. Kun aamukaste on haihtunut ovat sahramin antioksidantit parhaimmillaan poimintaan. Kukkien punaiset emin luotit erotellaan käsin kukista ja ne kuivatetaan. Näistä luoteista valmistetaan sitten eliksiiriä, jota Golden Krocus sisältää.

Kuva Pixabay

Korresin Golden Krocus sisältää luomuviljeltyä sahramiuutetta. Krookuksen kukkien punaiset luotit sisältävät runsaasti antioksidanttista krosiinia, joka lisätään 24 tunnin sisällä uuttamisesta itse eliksiiriin. Näin taataan se, että antioksidanttipitoisuus säilyy huipussaan myös tuotteessa.

Eliksiiri sisältää myös beta-glukaaneita, joilla on anti-ageing ja palauttava vaikutus kaiken ikäisille ihotyypeille sekä ongelmille. Beta-glukaanit kosteuttavat ihoa tehokkaasta sekä tukevat ihon luonnollista vastustuskykyä ulkoisia haittatekijöitä vastaan.


Vierailin Lasipalatsin joulutapahtuman yhteydessä myös Korresin Lasipalatsin uudessa liikkeessä ja iskin silmäni uudelleen Golden Krocus tuotteeseen. Kiinnostukseni nousi taas pintaan ja halu päästä myös kokeilemaan olisiko sahramikauneuseliksiirillä minkälaisia vaikutusta minun kasvojeni ihoon. Ilokseni  sain myöhemmin Korreksilta tuotteen testaukseen. Kun joulusta ja vuodenvaihteen hässäkästä oli selvitty otin tuotteen tammikuun alkupuolella testaukseen suurella mielenkiinnolla.


Itse tuotteen pakkaus on hienostuneen tyylikäs. Pakkauksessa käytetty kultainen väri toistuu myös kauneuseliksiirin pullossa, joka on kaunis kuin koru. Olen säilyttänyt pulloa makuuhuoneessa kuin parfyymipulloa. Pakkauksen sisältä löytyy pieni kaunis esite. Viisi kuvaa kertoo oman tarinansa siitä mistä sahrami tulee ja kuinka se ihan oikeasti poimitaan käsin. Korresin luonnonkosmetiikan pakkaukset on valmistettu myös kierrätettävästä materiaalista ja itse eliksiiripullo on lasinen.

Kuva lainattu netistä

Kauneuseliksiirin tuoksu on aavistuksen mausteinen ja aluksi mietin olisiko se ongelma minulle kun olen välillä vähän "hajuherkkä". Koska eliksiiriä levitetään vain muutama tippa aamuin illoin ei tuoksu ole millään tavalla häirinnyt minua. Eliksiiri laitetaan puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle ennen seerumia tai kosteusvoidetta. Eliksiiriä ei tule laittaa silmänympärysiholle.

Golden Krocus silmänympäryseliksiiri on puolestaan vaalenvioletiin pulloon pakattu tuote, jota voi käyttää silmäympärysseerumin ja -voiteen alla tehostamassa tuotteiden vaikutusta. Tämä tuote puolestaan vähentää väsymyksen merkkejä, turvotusta ja tummia silmänalusia.


Tuotteen esitteessä luvataan, että sahramikauneuseliksiiri kiinteyttää ja liftaa ihoa. Lisäksi tuotteella on ryppyjä tasoittava anti-ageing vaikutus ja sen luvataan pehmentävän sekä kirkastavan ihoa. Olen käyttänyt tuotetta nyt kahden kuukauden ajan ja huomasin eron omassa ihossani jo parin käyttöviikon jälkeen. Usein vuodenalku, "härkäviikot" ja pimeys saavat ihon näyttämään tunkkaisen väsyneeltä. En onneksi kärsi tummista silmäalusista mutta muuten iho näyttää nuukahtaneelta aina vuoden ensimmäisinä kuukausina. Tänä vuonna ei pakkanen ole ollut tuomassa vielä omia iho-ongelmiaan onneksi.


Golden Krocus on kyllä selkeästi lisännyt  ihoni heleyttä ja tasoittanut myös sen sävyä sekä rakennetta. Kasvojen iho tuntuu myös paljon kiinteämmältä ja ihanan joustavalta. Usein talvisin ihoa kiristää ikävästi. Toivon myös, että eliksiiri on auttanut vähentämään iän mukaan tuomien juonteiden syntyä. Ja selkeästi se on myös häivyttänyt niitä ikäviä väsymyksen merkkejä ihosta.


Olen ollut erittäin tyytyväinen sahramikauneuseliksiiriin tuotteena ja myös sen vaikutuksiin ihollani. Tuote on todella yllättänyt minut positiivisesti ja mahdollisesti jatkossa voisin ottaa sen rinnalle myös testaukseen tuon silmänympäryseliksiirin. Ihana luxus tuote jo ulkonäöllisesti ja tulokset tukivat kokeilua. Tuotteen hinta on 107€ mutta 30ml pullo on todella riittoisa. Minun ihoni sahramikauneuseliksiiri sai hehkumaan joten vahva suositus!16 kommenttia:

 1. Ihania kuvia sulla tässä blogissa :)

  VastaaPoista
 2. Onpa hyvän kuuloinen tuote ja ihanat kuvatkin täällä taas kerran. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ❤️ ja hyvää Naistenpäivää. Korresin tuotteet on todella hyviä ja kiva oli päästä nyt myös testailemaan tätä sahramikauneuseliksiiria. Hyvää Naistenpäivää!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Erittäin positiivinen kokemus ja koukutuin jo tähän. Hyvää Naistenpäivää Mira ❤️

   Poista
 4. Korres on❤️Ihanat kuvat Marjo. Sydämellistä loppuviikkoa😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korresin tuotteet ovat kyllä ihan huippuja! Kiitos Tiia ja hyvää Naistenpäivää ❤️

   Poista
 5. Korrresilla on hyviä tuotteiya. Sain samasta tilaisuudesta Korresin jugurttinaamion testiin. Olen harvemmin raaskinut huuhdella sitä vaan jättänyt vaikuttamaan yön yli. Naamio on ihanasti raikastanut ihoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jugurttinaamio kuulostaa myös erittäin mielenkiintoiselta. Hyvää Naistenpäivää ❤️

   Poista
 6. Kuulostaa mahtavalta tuotteelta! Minäkin ihastelin kauniita kuvia muiden kommentoijien tapaan. Toki luin myös informatiivisen postauksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna ❤️ ja hyvää Naistenpäivää.

   Poista
 7. Kuulostaa oikein luksustuotteelta. Kiva oli kuulla tästä tuotteesta, joka oli minulle vielä tuntematon ennen tätä postausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä upea Korresin luksustuote. Suosittelen!

   Poista
 8. Ihania kuvia sinulla. <3 Tuote vaikuttaa kyllä aivan ihanalta ja kauniista pakattukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjut <3 Tuotteen pakkaus on kuin koru eli sitä pitää mielellään esillä.

   Poista