maaliskuuta 24, 2020

Kérastase Genesis on uusi kaksivaikutteinen tuotesarja hiustenlähtöä vastaan

Kerastasen tuotteet saatu

Me naiset kärsimme toisinaan tuskallisesta hiustenlähdöstä! Kiireisen elämänrytmin tuoma stressi, hormonaaliset vaihtelut tai puutteellinen ruokavalio voivat olla liiallisen hiustenlähdön syynä. Myös ulkoiset tekijät kuten hiusten harjaaminen, erilaiset käsittelyt ja ilmansaasteet vaikuttavat hiuksiemme katkeiluun. Hiuksia ihmisellä on 100 000 - 250 000. Normaalisti hiuksia irtoaa päivässä 100-150. Jos hiukset ovat lyhyet ei irronneita hiuksia edes huomaa mutta pitkät hiukset näkyvät ikävästi suihkun lattialla tai lavuaarissa. Joskus hiustenlähtö myös huolestuttaa ja aiheuttaa sydämentykytyksiä. Apua, tuleeko minusta kalju?

Genesis käsittelyn jälkeen hiukseni näyttivät tältä. 

Kampaajani Kaisu Hiusmuotoilu Inochista kertoi minulle helmikuun kampaamokäyntini yhteydessä, että Kérastasen uusi Genesis sarja on ratkaisu hiustenlähtöä vastaan. Genesis -hiustenhoitosarja on moderni ratkaisu moderniin ongelmaan: hiustenlähtöön joka johtuu elämänmuutoksesta. Genesis on ensimmäinen tuotesarja, joka hoitaa juuresta alkavaa kuin katkeilusta aiheutuvaa hiustenlähtöä. Tuotteet sopivat kaikille naisille, elämäntyyleille sekä kaikenasteiselle hiustenlähdölle.

Genesis sarja sisältää kaksi erilaista shampookylpyä (hennoille ja normaaleille hiuksille sekä toisen kuiville hiuksille), hoitotuotteet (vahvistava hoitoaine ja vahvistava hiusnaamio), lämpösuihkeen, seerumin ja ampullit. Avainsanat ovat kylvetä, hoida, viimeistele ja aktivoi!

Kuva Kerastase

Inochissa tehtyyn kampaamoprotokollaan kuului neljä vaihetta. Hoidon tarkoitus oli ennaltaehkäistä hiustenlähtöä ja vahvistaa hiuksia tehden niistä ryhdikkään ja hyvinvoivan näköiset. Tuntui taivaalliselta istua hiushoidossa ja minähän rakastan päänahan hieromista. Hiusmuotoilu Inochin hämärässä pesuhuoneessa hierovaan pesutuoliin voi melkein nukahtaa.


Olen itse jatkanut kotona hiusteni hoitamista Kérastasen Genesis sarjasta Kaisun minulle valitsemien tuotteiden ja saatujen ohjeiden mukaan.

Pesen hiukseni käyttäen Kérastase Bain Nutri-Fortifiant shampookylpyä, joka puhdistaa ja vahvistaa hiuskuituani. Tuote on ihanan täyteläistä ja se poistaa hyvin lian sekä talin hiuksistani raviten niitä samalla. Hellävarainen puhdistava vaikutus rauhoittaa ja kosteuttaa hiuksia tyvestä latvaan. Tuote sisältää alppitähden kantasoluja ja inkivääriä, jotka vahvistavat hiuskuituja tehden niistä kestävämpiä. Hiukset pesen aina kahdesti shampookylpyä käyttäen.


Seuraavaksi levitän hiuksiini Kérastase Masque Reconstituant hiusnaamion, joka sisältää myös alppitähden kantasolua ja inkivääriä. Alppitähti on erittäin tehokas antioksidantti ja se saattaa monelle olla tuttu jo kosmetiikan puolelta. Alppitähti aktivoi solutuotantoa ja stimuloi vereenkiertoa. Kerastasen hiusnaamio hoitaa ja ravitsee hiuksiani mutta tekee niistä samalla helposti kammattavat, pehmeät ja kiiltävät.


Pyyhekuiviin hiuksiin suihkutan Kérastase Défense Thermique hoitosuihketta lämpösuojaksi jopa 220 asteen kuumuudelta. Tuotteessa on jännä maitomainen koostumus, joka suojaa hiuksia katkeilulta, kosteuttaa ja vähentää pörröisyyttä latistamatta hiuksia. Myös tässä tuotteessa on alppitähden kantasoluja ja inkivääriä. Hiuksista tulee ihan silkkimäisen pehmeät.

Jos ostat Hiusmuotoilu Inochista maaliskuun aikana Genesis -sarjan shampoon ja hoitoaineen saat kaupanpäälle tämän Kérastase Défense Thermique hoitosuihkeen! Inochin tytöt ovat lupautuneet myös postittamaan tuotteet sinulle kotiin. 


"Kérastase GENESIS - ainutlaatuinen lähestymistapa. Estää hiustenlähtöä vahvistamalla. Ratkaisu ehkäisemään hiustenlähtö nuoremmalle sukupolvelle.

Tällä hetkellä, nro#1 hiuksiin liittyvä huolenaihe nuorten naisten keskuudessa ei perinteinen hiustenhoidon ongelma kuten kuivuus tai vaurioituneisuus. Se on itse asiassa hiustenlähtö. Silti vain 8% markkinoilla olevista tuotteista hoitaa hiustenlähtöä! Kun nuoret naiset etsivät ratkaisua, he törmäävät lääkemäisiin tuotteisiin, jotka on ensisijaisesti suunnattu miehille. Tarjolla ei ole tuotteita, jotka naiset assosioisivat myös kauneudenhoitoon ja tehokkaaseen lopputulokseen. Kunnes nyt."


Kérastase Serum Anti-Chute Fortifiant seerumi on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön heikentyneille hiuksille, joilla on taipumusta katkeiluun. Seerumi sisältää tehokkaan yhdistelmän Aminexilia, alppitähden kantasoluja ja inkivääri. Tuotteen hyytelömäinen koostumus helpottaa sen levittämistä hiuspohjaan ja estää myös sen valumista.


Kérastase Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiantes on 10 ampullin hoitokuuri, jonka avulla hiustenlähtöä ennaltaehkäistään ja vahvistetaan heikentyneitä hiuksia. Hyytelömäinen koostumus vahvistaa hiustuppia kausina, jolloin hiuksia lähtee paljon, mikä vähentää hiusten irtoamista juuresta. Koostumus myös rauhoittaa ja lievittää kutinaa vahvistamalla hiuspohjan luonnollista suojakerrosta.


Olen ollut erittäin tyytyväinen testijaksooni Kerastasen Genesis sarjan tuotteiden kanssa. Kiitos Kaisulle ja Hiusmuotoilu Inochille jälleen kerran

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Erittäin toimiva ja mikä parasta "ei lääkemäinen". Kerastasen
   tuotteita olen käyttänyt niin yhtä kauan kuin kampaaja Kaisun palveluita
   eli 20 vuotta. Tsemppiä päivääsi Mira ♥

   Poista
 2. Sinulla onneksi tuskin on huoöta hiustenlähdöstä, kun on paksut, upeat hiukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli ♥

   Vuosi sitten ennenkuin olin käynyt kolonoskopiassa minulta lähti todella paljon hiuksia. Kuten tuolla kirjoitin niin pitkä hius vielä vaikuttaa "enemmältä" irrotessaan. Alhainen rauta ja ferritiini oliva silloin syynä mutta ongelma ei ratkennut ennen kuin itse syy oli hoidottu. Siitä kirjoitinkin tässä postauksessa

   https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/2019/02/kolonoskopia-ja-viime-hetki.html

   Hiustenlähtö on vähentynyt onneksi mutta ajoittain (esim. hormonaaliset vaihtelut/lääkekuurit) kyllä taas saavat hiuksia lähtemään.

   Poista
 3. Sinulla on kyllä aivan upeat hiukset! Hyvältä vaikuttaa tämä tuotesarja <3
  Mukavaa iltaa sinulle Marjo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ♥

   Kuten tuossa jo Tuulille vastasin niin minulta on myös lähtenyt hiuksia paljonkin mutta
   onneksi siihen löytyi syy. Paksutkin hiukset ohenevat ja muuttuvat iän myötä joten niitä on
   hyvä tukea oikeilla tuotteilla.

   Tsemppiä päivääsi Outi ♥

   Poista
 4. Sinulla on upeat hiukset! Minä olenkin harmitellut ja kauhistellutkin, kuinka paljon minulta lähtee hiuksia. Tässä oli siis hyviä tuotteita minulle! Auringonpaistetta päiviisi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja ♥

   Hiuksienlähtö kauhistuttaa aina olit sitten nainen tai mies. Asiaan kannattaa
   puuttuu kun se alkoi mietityttää ja hakea siihen ajoissa apua. Luotan kampaajani
   Kaisun tekemiin valintoihin ja meidän "kampaajasuhde" onkin kestänyt jo 20 vuotta!
   Suosittelen kokeilemaan.

   Tsemppiä ja aurinkoa päivääsi ♥

   Poista
 5. Upeat hiukset. Vaikuttaa loistotuotteilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Diiskuneiti ♥ Kerastasen tuotteet ovat huippuja!

   Poista
 6. Uuu vau, sulla on kyllä valtavan kauniit hiukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Melissa ihanuus ♥ voimaa ja lämpimiä ajatuksia sinulle!

   Poista
 7. Sulla on yksinkertaisesti maailman ihanimmat hiukset. Kerastase on laatubrändi ja esim. Hopeasampoosarja on ihan mieletön.

  Tsemppiä Marjo ja sydämellistä viikon jatkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia ihanuus ♥ Olen NIIN samaa mieltä kanssasi Kerastasesta.
   Tsemppiä sinullekin ja ihanalle Dianalle silityksiä :)

   Poista
 8. Saan jatkuvasti palautetta siitä, miten hiuksiani löytyy pitkin asuntoa :D Voisin mielelläni kokeilla näitä tuotteita, kiitos vinkistä! Sinulla on upeat hiukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua hiuksia löytyy myös ihan kaikkialta. Ne kiertyvät pölynimurin suutinosan ympärille, josta leikkaan niitä aina saksilla irti :D Myös autoon onnistun pudottamaan hiuksiani eli kun imuroin sitä myös hiuksia on saaliina. Tietyntyyppiset matot ovat meillä ihan pannassa jo koirankarvojen takia ja sitten vielä minun hiukset. Onneksi russelin karvat ovat sentään tikkumaisen lyhyitä.

   Suosittelen Johanna Kerastasea sillä hiustenlähtö on vähentynyt. Geenejä ja omia vanhempia saan kiittää hiuksista. Tsemppiä päivääsi ♥

   Poista