marraskuuta 29, 2018

Villa Tremondon Tropical Pre-Christmas ja värikäs uusi tuttavuus Coster Copenhagen


Koska ulkona on nyt synkkääkin synkempi marraskuun loppu ajattelin tavoistani poiketen valottaa blogissa jo tässä vaiheessa mitä ihanaa väri-ilottelua on luvassa SS19 muodissa! Piipahdin eilen työpäivän päätteeksi Villa Tremondon pressipäivässä, jonka teemana oli Tropical Pre-Christmas. Ihan superhyvä idea järjestää näin joulun alla tilaisuus, jossa tarjoillaan margaritoja, trooppisia herkkuja ja kaikki vielä huipentuu viidakkoteemaiseen muotinäytökseen. Jos menin tilaisuuteen vähän väsähtäneen oloisena lähtien sieltä intoa puhkuen ja tulevasta värikkäästä keväästä/kesästä jo haaveillen. I love colors ♥♥


Huikea tarjoilupöytä ja sen keskelle rakennettu hauska "ananaspalmu" saivat jo hymyn huulille. Ananakset oli kuulemma kiinnitetty toisiinsa grillitikkujen avulla. Aloin heti jo mielessäni visioimaan ensi kesälle jotain tilaisuutta, jossa minulla olisi "oma pieni ananaspalmu" kotona. Sitten vain sen ympärille erilaisia hedelmiä, joita voi sitten napsia omien makumieltymysten mukaan.

Gustav SS19
Gustav SS19

Ensi kevään ja kesän muodissa näyttää olevan ihan huikeasti ihania värejä tarjolla. Gustavin naiselliset vaatteet puhuttelevat minua aina. Niissä on skandinaavisuutta mutta mukana silti hienostuneita yksityiskohtia runsaasti. Väreissä lohenpunaista, oranssia, vedenvihreää, sinistä, valkoista. Kuoseissa raitoja, kukkia, paisley kuvioita, kultaa tehosteena.


Mos Mosh 

Mos Moshin hennon vaaleanpunaisen ja armeijanvihreä yhdistäminen oli myös mielenkiintoisen toimiva. Oikein hämmästyin miten kaksi näin erilaista väriä näyttävätkin hyviltä yhdessä. Myös Mos Moshilla oli kaunista sinistä sekä kuviopaitoina että isosilmukkaisina, pehmeinä neuleina. Myös keltaista näkyi todella paljon.

Mos Mosh SS19

Villa Tremondon valikoimiin tulee uutena tulokkaana erittäin mielenkiintoinen Coster Copenhagen Tanskasta. Suunnittelija ja yrityksen omistaja Pia Coster on toiminut muodin parissa 20 vuotta. Vuonna 2012 hän perusti oman vaatemerkin Coster Coperhagenin yhdessä miehensä Chrisin kanssa. Pian suunnittelunsa lähtökohtana on skandinaavinen muoti, jossa on silti mukana vivahteita ja värejä mm. Afrikasta. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja ne tuotetaan vastuullisesti. Myös ympäristöasiat otetaan tuotannossa huomioon.

Coster Copenhagen SS19
Coster Copenhagen SS19
Coster Copenhagen SS19 
Coster Copenhagen SS19  


Ensi kevään ja kesän Coster Copenhagenin vaatteissa oli todella upeita värejä. Itse ihastuin sekä oranssiin että keltaiseen, joita näkyi mallistossa. Myös hauskat takaa pidemmät ja pyöristetyt hameiden helmat olivat hauskoja. Raidalliset mekot olivat iloisia ja toisaalta graafisemmat kuosit toimisivat myös työvaatteina. Coster Copenhagenin vaatteita alkaa tulla jo kauppoihin ensi vuoden alkupuolella joten kohta näitä pääsee hypistelemään ihan livenä. 

Coster Copenhagen SS19
Coster Copenhagen SS19
Coster Copenhagen SS19

Ajaessani eilen lähes pilkkopimeässä alkuillassa kotia kohti tuli radiosta sattumalta vielä joku lattarisävelmä, joka sai minut hymyilemään ja ajattelemaan ettei tässä nyt enää niin kovin montaa kuukautta tarvitse odotella kun näillekin ihanan keväisille/kesäisille vaatteille on jo käyttöä. Ai, miten niin ikuinen optimisti :D Kohtahan on jo talvipäivänseisaus ja sitten se on menoa taas valoa kohti. 

♥ Kiitos piristävästä iltapäivästä Villa Tremondon tytöille 



14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Diisa-Maria :) Itse pidän väreistä todella paljon ja käytän niitä myös talvella. Toki tulee sitä mustaa ja harmaata myös vedetty päälle mutta värit näyttävät hyvältä myös kesäajan ulkopuolella.

      Poista
  2. ooooh mitä väriloistoa tää sun blogi on! Piristää kummasti synkkää ja harmaata keliä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ida :) ja kiva jos onnistuin piristämään päivääsi. Kohta onneksi on myös joulukuu ja voi ihan luvan kanssa laittaa valoja kotiin, pihalle ja parvekkeelle. Minulla on punainen kaulaliina tänään töissä!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos ihana Mira❤️ Kuvaaminen vain hieman hankalaa kun luonnonvaloa niin vähän päivässä.

      Poista
  4. Tanskalaiset kyllä osaavat, mm. Masai on yksi suosikkejani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä tulee todella paljon hyviä vaatemerkkejä. Heti iskin silmäni sinun mustavalkoiseen laatikkopaitaan Myanmar postauksessa Mansailla on todella kivoja vaatteita myös.

      Poista
  5. Ihanan värikkäitä vaatteita! Tuo ananaspalmu on ihan huippu <3
    Mukavaa viikonloppua Marjo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi😀 Väri pitääkin olla kesällä ja minusta myös talvella. Sinullekin sopivat värit upeasti. Mukavaa viikonvaihdetta ❤️

      Poista
  6. Vau mitä printtejä ja värejä (ja tuo hedelmälautanen)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :) Ensi keväästä ja kesästä on tulossa värikästä näiden perusteella.
      Hedelmätarjotin toimii hyvänä katseenvangitsijana ja se oli myös herkullinen :)

      Poista
  7. Wow mitä herkkuvärejä!Keltaisen ja oranssin eri sävyt saavat mallit oikein hehkumaan! Hyvää ensimmäistä adventtia, Marjo❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo värit ovat omia suosikkeja olleet jo vuosia. Ja todella vaikka valoa oli vähän niin mallit hehkuivat väreissään. Hyvää ensimmäistä adventti Teija ♥

      Poista