heinäkuuta 03, 2018

Minulla on russeli kuume ja se vaan pahenee....

Minulle on nyt heinäkuun kunniaksi iskenyt ihan hirveä russeli kuume. Se ei tunnu helpottavan sitten millään! Pyörin netin syövereissä illasta toiseen ja etsin itselleni toista sopivaa russelia. Mieluisia vaihtoehtoja on todella paljon joten tässähän ollaan nyt valinnan vaikeuden äärellä kirjaimellisesti. Kaikkia näitä russeleita en vain yksinkertaisesti pysty talouteeni sijoittamaan vaikka kaikkihan minä ne haluaisin. Pitäisi siis valita se yksi ja oikea, joka muuttaisi meille. Mutta kuka ihme se näistä monista ehdokkaista oikein mahtaa olla? Sitä tässä nyt jo kolmatta iltaa peräjälkeen mietitään kuumeisesti! Ja russeli kuume sen kun vaan pahenee...


Ihan pienen pieni selvennyksen sananen tähän väliin. Toista karvaista russeliriiviötä meille ei missään tapauksessa voi muuttaa asumaan. Minnie the Dog on luonteeltaan niin vaativa ettei se enää 12 vuotiaana sulattaisi ketään toista nelijalkaista tässä huushollissa. Hän on prinsessa, joka päivittäin käy valtataistelua kuningattaren - siis emäntänsä kanssa siitä kummalla meistä on valtikka. Toistaiseksi olen onnistunut sen kuningatar tittelin itselläni pitämään mutta tahto Minniellä on kova saada se itselleen. Sitä se terrierin luonne on - pieni ja pippurinen mutta valtavan egon omaava kaiken muun lisäksi.



Kuin tilauksesta pyöriessäni Facebookissa Jack Russel Lovers sivulla sieltä pistää silmään mainos, jossa on russelitennarit. Klik klik ja seuraavaksi ollaankin sitten Ottedesigns sivuilla, josta tämä pirullinen russelikuume sitten alkaa. Tennareita ja sneakerseja näyttää olevan erivärisiä ja mallisia. Ottaisinko vaaleansiniset vai murretut vihreät? Vai sittenkin hennon vaaleanpunaiset? Vai iloisen keltaiset vai .... Hirveän vaikea valita!


Vai olisiko sittenkin parempi valinta tuollainen t-paita varustettuna tekstillä "Every snack you make, every meal you bake, every bite you take, I'll be watching you". Tämä kun on niin tuttua Minnien kanssa. Jääkaapin ovea ei koskaan voi avata niin hiljaa etteikö karvakaveri kuulisi sitä vaikka olisi sikiunessa makuuhuoneessa. Hetken kuluttua kun nostat huulillesi jääkaapista otetun ruokapalasen tunnet napittavien silmien poltteen selässäsi. "Hei, minäkin olen täällä joten pliis makupaloja!" on viesti valkomustalta. 





Vai olisiko se ehkä tuo laukku russelin kuvalla varustettuna? Siihen on saatu ikuistettua se tyypillinen russeli ilme kun olet menossa kylpyhuoneeseen "asioillesi". Kylpyhuoneen ovea ei meillä voi koskaan laittaa kiinni vaan se jätetään aina hieman raolleen karvakaverin takia. Kun sitten "istahdat alas" huomaat yhtäkkiä puolikkaan yksisilmäisen koiran tarkkailevan sinua ovenrakosesta. Pentuna Minnie tuli istumaan suihkuverhon taakse kuin pitääkseen silmällä etten karkaa suihkutilan ikkunan kautta. Tästä tavasta ollaan onneksi jo päästy eroon.



Tuotteiden hinnat ovat dollareissa ja minusta ne ovat ihan kohtuullisia. Tennarit ja sneakersit 59,66 USD, t-paidat 24,99 USD ja hupparit 38,99 USD. Laukku puolestaan 49,99 USD. Näyttäisi onnistuvan toimitus myös tänne Pohjolan perukoille. Vielä tässä arvotaan mikä näistä russeleista meille muuttaa. Näitä en vain yksinkertaisesti pysty vastustamaan! Ja uskon Minnie the Dogin myös hyväksyvän nämä russelit meillä ihan murisematta :)


PS. Jos omistat jonkun toisen koirarodun (esim. mäyräkoira, bulldog, mopsi, 
saksanpaimenkoira) tai kissan löytyy niille omia tuotteita Ottedesigns sivuilta :)

Kaikki postauksen kuvat on lainattu Ottedesigns nettisivulta.


10 kommenttia:

  1. Oiiiii miten ihania tossuja, paitoja ja laukkuja ja vaikka en omista yhtään koiraa tällä hetkellä, niin varsinkin noihin tossuihin ihastuin. Mun on varmaan pakko tilata tollaset myös itselleni, kiitti vaan Marjo :D.
    Ja juu ihan sama mitkä valitset, kaikki ovat yber ihania <3.
    Muksaa keskiviikkoa sinulle ystäväiseni :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Sari❤ ihanaa, että sinäkin jäit näihin koukkuun.
      Valinnanvaraa ja ihanuuksia joka lähtöön.
      Täytyy vielä tutkia tuo palautusmahdollisuus ja sitten tilaamaan.
      Kivaa päivää Sairi❤

      Poista
  2. No tuollaiset tennarit sun pitää kyllä saada. Ekat ja tokat oli kivoimmat mun mielestä, mutta nuo keltasetkin on kivan pirtsakat! Voi mikä valinnan vaikeus!
    Ihanaa keskiviikkoa Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi kun autat valitsemaan oikeita tennareita :) Tässä on muuten vain pieni osa niistä kaikista mitä tuolta sivuilta löytyy...joten vaikeutta on valita. Jokaisella värillä on oma hyvä puolensa mutta kypsyttelen nyt asiaa vielä.
      Aurinkoista iltaa Outi ❤

      Poista
  3. En ehkä kestä miten ihania, huolisin kaikki, siis ihan kaikki, mutta erityisesti kengistä kaikki ja tuon mustan laukun, omg... saakohan kultsusta tuollaisia?

    Kivaa iltaa Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista oliko kultsu tuolla mukana mutta toivottavasti😉
      Minäkin huolisin näistä aika monta mutta kaikkea ei vain voi saada. Valinnanvaikeutta ilmassa...
      Mukavaa torstai päivää❤

      Poista
  4. Ottaisin nuo ekat tennarit, vaikka turkooseissa varrellisissa om kaikkein ilmeikkäin russeli.

    Muistathan, että hintoihin tulee tullimaksu ja alv päälle, luultavasti myös rahtikin, josta myös joutuu tässä päässä maksamaan alvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omat suosikkini ovat juurikin nuo turkoosit russelin ilmeen vuoksi mutta välttämättä en haluaisi pitkävartisia.

      Juu, ennen tilaamista täytyy selvittää lopullinen summa tarkkaa😊

      Poista
  5. Ihania :D Valitse ehdottomasti jotkut tennarit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että sieltä löytyi taas uusi russelitennarifani :)
      Nyt vaan sitten tilaamaan...

      Poista