tammikuuta 03, 2018

Fashion Center ja sneak peek SS 2018 muotiin


Koska olen syntynyt kesäkuussa olen pesunkestävä kesäihminen. Kaipaan kesästä sitä ihanaa vihreää ruohoa, jonka päällä voi tassutella paljain kesävarpain. Totta kai ehdottomasti punaiseksi lakatuilla varpaankynsillä. Ja aamulla olisi kiva pujottaa jalat sandaaleihin tai flip-floppeihin. Haluaisin katsoa siniselle taivaalle ja nähdä siellä pääskyset lentämässä kilpaa villisti kirkuen etsien ravintoa poikasilleen. Totta kai odotan myös kesäaurinkoa ja sen lämmittäviä säteitä ihoa vasten. Ja sitä tuoksua, jonka auringon lämpö saa aikaan iholla. Olisi taivaallista kävellä hiekkarannalla ja kuunnella merenaaltojen murtumista rantaa vasten. Tai istua vain tuijottaen merelle. Tai maata laiskasti omenapuiden katveessa riippumatossa...

Mutta mutta mutta .... nyt on vasta tammikuun alku ja tässä on vielä talven selkäkin taittumatta joten nyt on haaveiltava vain valokuvien välityksellä. Päätin kaivaa teille esille jo vähän ensi kevään ja kesän muotia. Pääsin nimittäin jo lokakuussa (muuten samana päivänä kun kuuloni oli aamulla kadonnut korvastani) Vantaalle aika jännään paikkaan nimeltään Fashion Center.


Fashion Center avattiin Vantaan Vehkalassa jo kesäkuussa. Fashion Center on sisäänostajille suunnattu kauppakeskus. Saman katon alta löytyy vaate-, kenkä, asuste- ja sporttimuotiakin kymmeniltä yrityksiltä ja lähes kahdelta sadalta brändiltä. Oli mielenkiintoista päästä kurkistamaan sisälle sinne missä muodin sisäänostajat normaalisti liikkuvat.

Fashion Centerin yhteydestä löytyy toki myös Outlet, johon me tavalliset kuluttajat olemme tervetulleita shoppailemaan. Tarkka osoite on Härkähaankuja 14 ja aivan siinä vieressä on uusi Vehkalan liityntäasema. Helpot kulkuyhteydet myös autolla sekä Kehä I että Kehä III teitä pitkin ja oma pysäköintitilakin löytyy pihalta.

Fashion Centerissä on järjestetty YSMY ystävämyyntejä, viimeksi nyt marraskuussa ja myös bloggaajakirppiksiä on tainnut olla jo parikin kertaa. Kannattaa seurata Fashion Centerin omilta nettisivuilta mitä siellä tarkemmin tapahtuu.

Tein teille pienen koosteen mihin ehdin tutustua Fashion Centerissä tulevan kevään ja kesän muotiin. Tulossa on paljon minua kiinnostavia värejä, materiaaleja ja kenkiä!

Rieker

Rieker on saksalainen kenkävalmistaja, joka perustettiiin vuonna 1874 Schwarzwaldiin. Alunperin yritys valmisti kenkiä Pohjois-Italian varakkaalle väestölle. Riekerin hyvä maine valmistaa korkealaatuisia kenkiä on säilynyt tähän päivään saakka ja yritys onkin yksi Saksan suosituimmista kenkämerkeistä. Yritys on edelleen viidennessä polvessa perheomistuksessa!

Olen itse aina mieltänyt Rieker kengät korkealaatuisiksi mutta ehkä omaan tyyliini liian "mummomaisiksi". Nähtyäni ensi kevään valikoiman joudun kyllä muuttamaan käsitystäni Riekerin kengistä täysin. Olisin voinut valita näistä metallihohtoisista sneakers-kengistä molemmat omaan vaatekaapppiin. Myös punotulla kiilakorolla varustetut espandrillokset olivat todella tyylikkkäät.

Masai

Myös Gaborin osastolla koin yllätyksen. Gabor on vuonna 1949 perustettu myös saksalainen yritys. Koko historiansa ajan Gabor on ollut teollisesti valmistettujen nahkakenkien edelläkävijä Euroopassa. Yritys on nimetty perustajiensa Bernhard ja Joachim Gaborin mukaan. Gabor tunnetaan erityisesti laadukkaista ja mukavista naistenkengistä. Toki valikoimiin kuuluu myös lasten- ja miestenkenkiä, laukkuja ja vapaa-ajanjalkineitakin.

Olen sijoittanut myös Gaborin kengät aiemmin "vähän tylsään  kenkäkategoriaan" mutta täällä tuli taas todistettua "never say never"! Minähän ihan hurahdin osastolta löytyviin metallisiin vapaa-ajanjalkineisiin. Ihastuin ihaniin helmiin (samanlaisia muuten kuin Zaran nilkkureissani), kivoihin metalliverkkoihin ja erilaisiin nauhoihin. Selkeästi näistäkin pareista moni olisi lähtenyt jo Marjon matkaan jos olisivat olleet myynnissä :)

Gabor


Peter Kaiser

Peter Kaiserin osastolla oli hurmaavat punaiset mokkakorkkarit. Ja entäs sitten tuo kukallinen kesälaukku! Myös Peter Kaiserilla on pitkä perinteet valmistaa kenkiä sillä yritys on perustettu jo 1838. Muistan lukeneeni jostain, että yritys olisi nykyään Euroopan vanhin kenkien valmistaja. Myös Peter Kaiser merkkinä tunnetaan juuri laadusta pitkän historiansa ohella. Ja heidänkin vapaa-ajankengissä näkyi metallinsävyjä, satiininauhoja ja helmiäkin. Helmet ovat selkeästi IN SS2018 muodissa.


Peter Kaiser 

Pakko myöntää, että kenkähulluna suurin osa minun ajastani meni juurikin kenkäosastoilla. Ehdin sentään napsia tänne mukaan vähän kuvia tanskalaisista Masain vaatteista. Ihan huikeita värejä muuten tulossa ensi kevääksi ja keväksi. Minua puhutti tuo räiskyvä oranssi mutta yllättäen tunsin vetoa myös lilaan todella pitkästä aikaan. Ja vielä niin, että lila on yhdistetty lehdenvihreään.

Masai

Xti

Bass30 Street Style

Itselleni täysin uusi tuttavuus olivat sekä Bass30 Street Style että Xti. Espanjalainen Xti alkoi heti kiinnostamaan ja nämä ihanat puuteriset/metalliset sävyt. Xti kengissä oli hurjasti hauskoja yksityiskohtia elävöittämässä kenkiä. Erilaisia pintamateriaaleja, paksuja satiininauhoja, rusetteja näkyi täälläkin joten ovat siis nekin IN kevään/kesän  2018 muodissa.

Xti


Tässä pieni keväinen/kesäinen väripläjäys ja kuvakooste tulevasta. Jäikö joku erityisesti mieleen? Tai menikö jo omalle sovitus-/ostoslistalle jotkut kengät? Ovatko merkit muuten tuttuja? Nyt täytyy jaksaa vielä odotella muutamia kuukausia, että nämä ihanuudet ovat kaupoissa sovitettavana!

18 kommenttia:

  1. Onpas kauniita tuotteita ja niin keväisiä sekä kesävärejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aikku :) Tuli kyllä niin suuri polte kun näki ja pääsi hypistelemään näitä livenä Fashion Centerissä. Eihän tässä nyt enää kovin montaa kuukautta olekaan, toteaa ikuinen optimisti. Kivaa päivää!

      Poista
  2. Olet tuonut todella kauniisti esiin tämän kevään muodin. Ihan mielettömän mageita kenkiä oli kyllä esillä ja itsekin ihastuin aika moniin kenkiin siellä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju :) Kuvattavaa oli paljon mutta jostain kumman syystä minulla on eniten kuvia juurikin näistä kengistä :D Kivaa päivää harmaudesta huolimatta!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Olepa hyvä Iloinen Kulkuri! Kyllä se kevät ja kesä vielä tulee... sitä ennen voimme haaveilla kuvien kanssa. Mukavaa päivää!

      Poista
  4. Ihanat nuo Peter Kaiserin tennarit <3

    Kyllä tässä kovasti kesää odotellaan, haluan tuntea auringon lämmön poskillani, haistaa meren tuoksun ja nähdä ympärilläni värejä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta :) sama täälläkin puolella ruutua. Kesäihminen kestää talvea ja pimeää aikaa vain hetken ja sitten tekisi jo mieli vähentää vaatteita.

      Poista
  5. Oi mitä sävyjä! <3
    Masai ainakin jää mieleen.
    En ollutkaan tietoinen ko. Paikasta. Pitänee tutustua tarkemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ehdottomasti siellä Outletin puolella. Minua harmittaa, että en ehtinyt siellä enää shoppailla kun meni näiden uutuustuotteiden kanssa aikaa.

      Poista
  6. Xti:n kenkiin ihastuin ihan täysillä. Siellä muistaakseni näin myös saappaat, jotka oltiin suunniteltu tällaisille isopohkeisille naisille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassa olet Outi! Niissä oli sellainen venyvä saappaan koko takaosa ellen nyt väärimuista. Ja upeita malleja myös saappaissa :)
      Kiva iltaa ihanuus :)

      Poista
  7. Paljettilaukku tahtoo ja aika moni juttu kolahti muutenkin, mutta apua missä on mun lempivärit sininen, punainen ja valkoinen. Noh ei se mitään, vedetään ensi keväänä vanhoilla, jos ei kaupoista löydy.

    Mukavaa loppuviikkoa Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siellä oli punaista, sinista ja valkoistakin. Ehkä eivät ole vain sattuneet minun kuviini. Älä mene paniikkiin - ei perusvärit koskaan katoa :D
      Olen itse ihan hulluna nyt noin metalli/pastellikenkiin....satiininauhoihin...helmiin...en jatka nyt enää mihin muuhun :D
      Hauskaa loppoviikoa Tiia!

      Poista
  8. Voi vitsi, mitä herkkuja tuolla on ollut! Oikeaa silmäkarkkia :) Nyt tuli kesää ikävä! Onneksi olemme kesää kohti menossa. En malta odottaa!

    Olisipa kiva päästä käymään tuolla Fashion Centerissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkku on juuri oikea sana kun miettii ensi kevään uutuuksia. Pastelliset kengät olivat kuin karkkeja. Outletissä pääset käymään mutta siellä ei valitettavasti ole kyllä vielä näitä ihanuuksia.

      Poista
  9. Voi mitä ihanuuksia, ihan mieli piristyi näitä katsellessa! Tulisipa se kevät ja kesä sieltä äkkiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen täysin samaa mieltä Johanna :) Ja kyllä se kevät ja kesäkin tulee. Talven selkä muuten taittuu 19.tammikuuta eli ihan kohta. Karhu kääntää kylkeä talvipesässä ja enää puolet talvesta jäljellä.

      Poista