syyskuuta 09, 2016

Loppukesän kollit - haaste

Olen vähän huono vastaamaan erilaisiin blogihaasteisiin joten pahoittelut kaikille teille ihanaiset ihmiset, jotka minut olette joskus haastaneet  Luettuani, että olen saanut haasteen pitäisi minun heti istahtaa koneen ääreen ja alkaa naputtamaan sillä muuten autuaasti unohdan koko jutun. Se haaste hautautuu ja jää vastaamatta.... Mutta nyt tuli kuulkaas sellainen haaste Outi's life blogin mukavalta Outilta, että tähän tartuin oikein mielelläni näin perjantai illan ratoksi. 

Outi haastoi minut listaamaan sellaisia julkkismiehiä tai naisia, joita ihailen. Vähän sellainen Celebrity Crush♥ -tyyppinen pilkettä silmäkulmassa tehty listaus julkkisihastuksista. Kehotan ottamaan nyt oikein rentouttavan asennon ja vaikka lasin viiniä niin lähdetään purkamaan niitä Marjon matkassa bloggaajan "loppukesän kolleja" - tässä tulee mieslistani!

Adam Levine


Maroon 5 yhtyeen laulaja Adam ja hypnoottinen ääni sekä mikä katse. Viimeistään kappaleiden Moves like Jagger ja She Will Be Loved jälkeen olin myyty. Esiintyi aiemmin usein paidatta ja tällä komistuksella on koiralleen omistettu tassutatuointi lavassaan - eläinrakas kaveri selkeästi ja symppiksen oloinen.

Colin Farrell


Irlannin nappisilmäinen lahja elokuvateollisuudelle. Muistan kuinka koukutuin tiivistahtisessa Phone Booth thillerissä charmanttiin vaikkakin rentunoloiseen uuteen miesnäyttelijään. Selkeästi sellainen miestyyppi, joista äidit varoittelevat tyttäriään mutta ne tyttäret silti lähtisivät kiljuen Colin matkaan.

Aron Gunnarsson


Tänä kesänä tämä islantilainen taputti tiensä sydämeeni UEFA Euro France 2016 otteluissa. Viikinki asenteeltaan eikä tämä punaisella parralla varustettu futaaja ollut mikään turha mies pelikentälläkään. Sympaattisen oloinen Satujen saarten lahja jalkapallolle ja silmäruokaa meille naisille.

Mike VogelTämä Barbien takia minä koukutuin seuraamaan Under The Dome sarjaa ja vietin aikaa kotisohvalla. En edes muista tätä miestä The Help - Piiat elokuvasta joten jotain on tapahtunut tämän entisen mallimiehen ulkonäössä sen jälkeen. Olisikohan se tuo parta :)

Daniele De Rossi
Saapasmaasta tulee muutakin kuin pastaa ja pesto. sieltä on kotoisin jalkapalloilija Daniele.
Tämä mies on Italian David Beckham ja pelannut useita maajoukkue otteluista Italian väreissä ja toiminut myös maajoukkueen kapteenina. Mitkä silmät ja totta kai taitava myös kentällä :)

Olivier MartinezLeffa Kohtalokas syrjähyppy - Unfaithfull toi tämän espanjalais-ranskalaisen näyttelijän minun tietoisuuteeni. Perheidylli järkkyy kun tämä paha poika ryhtyy kohtalokkaaseen syrjähyppyyn aviovaimon kanssa. Huonostihan siinä kävi ja mies pääsi hengestään leffassa. Komistus on seurustellut Kylie Minoquen kanssa ja avioitui mutta erosikin jo Halle Berrystä. Ehtivä kaveri!

Tähän haasteeseen oli kiva vastata - kiitos Outi! En haasta ketään mukaan tällä kertaa mutta jokainen voi napata tämän itselleen jos siltä tuntuu. Mukavaa alkavaa viikonloppua loppukesän kolleilta♥8 kommenttia:

 1. Adam, Colin ja Mike, huokaus ja kehräämistä.
  Ihanaa kun otit haasteen vastaan.
  Kivaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OHO....kolme kuudesta mielytti sinuakin :) Ilmeisesti meillä on sama mies....ööö eikun julkkismaku :D Näin kiva haaste oli pakko ottaa vastaan innolla!
   Kivaa viikonloppua Outi!

   Poista
 2. Mullahan on vaan George C... joo ja Jeffrey Dean Morgan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, onhan se George ihan yes...mutta päätin jättää sen sulle :) En ole koskaan seurannut Greyn Anatomia sarjaa mutta uskon sua et hyvä "loppukesänkolli"!

   Poista
 3. Adam ihastutti näyttelijänä. Näytteli niin ihanasti silmillä, että peukku. Leffahan oli aivan mahtava Begin again. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole nähnty Begin again leffaa mutta jos Adam siinä mukana niin must to see EHDOTOMASTI :)
   Mukavaa viikonloppua Tiia!

   Poista
 4. Colin Farrel :) Jäi mieleeni Ballykissangel - sarjasta.
  En muuten muistanut Olivier Martinezin nimeä... kasvot muistin ja Kohtalokkaan syrjähypyn.
  Hyvä lista! Kiva kun toit jalkapalloilijankin mukaan.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Colin vei kyllä jalat alta :) Muistan Kohtalokkaasta syrjähypystä monia kohtauksia....pitäisi varmaan katsoa se taas uudelleen <3
   Minulla oli ollut futaajia useampiakin mutta päädyin islantilaiseen viikinkiin.
   Mukavaa sunnuntaita Tuula!

   Poista