kesäkuuta 14, 2015

Kukkakumpparit sadepäivässä

Eilisen hellepäivän jälkeen tulikin sitten sateinen sunnuntai mutta en aamulla ollut ollenkaan pahoillani säästä koska pääsisin testailemaan uusia kumisaappaitani. Edelliset ruudulliset saappaani tulivat tiensä päähän keväällä ja heitin ne pois joten uusia kaivattiin kiihkeästi koiralenkeille. Parin viikon takaisella Tallinnan reissulla piipahdin A.G.A.N. - liikkeessä jälleen kerran. Liike sijaitsee Rotermannin korttelissa vastapäätä Bershkan kauppa. Tarkka osoite taitaa olla Rotermanni 5 / Roseni 10.  

Liike on itse asiassa pieni hauska vintage tyylinen paikka, joka myy vanhan, kakkoskierroksella olevien vaatteiden, kenkien, laukkujen ja korujen lisäksi myös paljon muuta. 
Kaupan nimi A.G.A.N. tarkoittaa As Good As New. Näillä keltaisilla kukilla varustetuilla kumppareilla oli hintaa 16,90€ ja ne olivat kuin uudet. Saappaiden pohjasta näki, että niitä oli saatettu käyttää kerta tai pari mutta esimerkiksi sisäpohjalliset ja vuori olivat uuden valkoiset. Ei tarvinnut miettiä kahta kertaa otinko saappaat mukaani joten lähtivät Marjon matkaan ja tänään niille tuli nyt sitten ensimmäistä kertaa tulikoe. Hyvin kestivät vettä, mukavat kävellä ja mikä parasta niissä on keltaisia kukkia, jotka muuttavat sadepäivän aurinkoisen kirkkaaksi.A.G.A.N. liikkeellä on omat Facebook sivut ja siellä on paljon kuvia tuotteista. Toki liikkeessä kannattaa käydä penkomassa itse koska kaikkia tavaroita ei todellakaan ole kuvattu. Oikea penkojan paratiisi. Myynnissä myös uusia, käsintehtyjä koruja ja muuta pientä kivaa. Nuorten, eestiläisten suunnittelijoiden töitä ja valmistettuna kierrätysmateriaalista.Ehkä huomisaamuna voin jättää saappaat kotiin ja aurinko taas paistaa. Toivotaan ainakin niin. Aurinkoista alkavaa työviikkoa - enää neljä päivää juhannukseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti