maaliskuuta 21, 2015

Terveisiä etelästä

Täällä sitä nyt ollaan aurinkoisessa Tallinnassa ja yllä sinisen kirkas taivas. Jos lämpötila viikolla oli Suomessa +10C asteen lukemissa ja kevättakkia jo päällä olen todella iloinen, että nyt on untuvatoppis mukana ja talvisaappaat jalassa. Lämpömittarissa ei ole kuin -1C mutta tuulen takia tuntuu, että pakkasta olisi paljon enemmän. Onneksi luvattua lumisadetta ei ole näkynyt ja toivottavasti jääkin vain ennusteeksi. Tuli sitten pieni takapakki kevään tuloon :)


 -
Tallinnan kaupat ovat muuten täynnä mitä hurmaavampia kevätvaatteita musta-valkoisista sävyistä ihaniin keväisiin pastellisävyihin ja puhtaisiin kirkkaisiin perusväreihin. Todella herkullisia käsilaukkuja lähes joka liikkeessä joten tästä voi tulla vaikea rasti jos ei aio ostaa mitään. Miten sitä pystyy kävelemään kauppakeskuksessa, jossa jokaisesta liikkeestä huutavat kengät ja laukut
"Osta minut, osta minut!" :)Katukuvassa näkyy jo vähän viitteitä tulevasta pääsiäisestä ja tulppaaniniput hehkuvat lukemattomissa väreissä lukuisissa kukkakojuissa matkalla vanhaan kaupunkiin. Tekisi niin mieli napata pari punttia mukaan kun lähdemme huomenna kotiin..... Toisaalta kukkien kotiin kuljettaminen voi olla vähän vaikea juttu jos sitä kantamista on muutenkin ihan riittävästi - katsotaan sitten huomenna kun lähdetään laivaterminaalia kohden.  Nyt on aika myöhäiselle lounaalle joten hauskaa lauantaita kaikille :)2 kommenttia: